Şimdi Ara

Şu Renault un saçmalıkları yok mu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @devrim arkadaşımızın dediği gibi öyle bi vites çeşidi koyarsın neden elektrikli ayna koymazsın amacı nedir bunu kimse anlayamadı bugüne kadar inş bi gün açıklarlar amaçlarını
    ben donanım konusunda hyundai çok takdir ediyorum arabaya elekrikli ayna ve dört cam otomatik 4 hoparlör renault bunları yapsa satış rekortmeni olur
  • 19.000 liralık yeni symbol authentique de m3 car var megan expressionda yok böyle sey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !! €MR€ !! -- 25 Mart 2009; 21:39:50 >
  • yav hala mp3 çaları falan opsiyonel sunma gibi saçmalığını nasıl yapıyolar anlamıyorum...

elektrikli yan aynalar, mp3 çalar, ABS,4 cam otomatik gibi belli başlı şeyleri full standart yapmaları lazım.. opsiyonel olarak

Çok kaliteli bir ses sistemi BMW de harman kardon gibi, navigasyon tv gibi clio ve megane da ESP olabilir..

laguna velsatis gibi araçlarda ESP ninde standart olması gerek. resmen oyuncak gibi oynuyolar milletle.
  • Renault insana önem vermiyo bi arkadaşımız baya bi önceden konu açmıştı şarampolden aşağı yuvarlanmıştı galiba 6 hava yastığının 1 tanesi açılmamış renault ya şikayet etmiş bizden kaynaklanan problem değil demişler ulan kimin problemi o zman
  • quote:

Orjinalden alıntı: rallyman23

Renault insana önem vermiyo bi arkadaşımız baya bi önceden konu açmıştı şarampolden aşağı yuvarlanmıştı galiba 6 hava yastığının 1 tanesi açılmamış renault ya şikayet etmiş bizden kaynaklanan problem değil demişler ulan kimin problemi o zman

Puhahahahahaha,
    gerçekten onların problemi değil haklılar::)))
    2 hafta önce 3 tane renault yetkili satıcısına gittim (istanbul-avrupa yakası)
    Clio HB dizel otomatik model araç için 3 de farklı HP (beygir gücü söyledi) biri 65, diğeri 80, diğeri de 85 dedi. Bunları diyenler de yetkili satış temsilcileri.
    Yuh be kardeşim.
    Herşeye rağmen severiz tabi Renault markasını ama artık bi çekidüzen verin kendinize, demekten de kendimizi alamıyoruz

• Benim arabamda klima var ama devir saati yok. Arabam Authantique donanım. 2004 Ekimde aldım. O zamanlar bir üst donanım olan Expression'da devir saati vardı. Tabi ilaveten bende olmayan bir kaç özellik vardı ama ben üstüne fark vermeyip Authantique aldım. Hoş, devir saati olsa ona bakıp vites değiştirecek değilim tabi ama göz arıyor yani göstergede. Klima var, otomatik ön camlar var, direksiyon altından kumandalı radyo/teyp var, uzaktan kumandalı merkezi kilit var ama göstergede devir saati yok. Neymiş efendim? Authantique paketmiş. Arabayı aldığım Renault satıcısına o aralar sohbet amaçlı her gidişimde söylerdim bunu. Renault'a kaç mail attım bununla ilgili. Neyse ki 2007'den itibaren devir saati Authantique donanıma da konuldu.
    Sonra gelelim şu tavan tutamaklarına. Sadece ön sağ tarafta var. Arkalarda yok. Eski arabamda (1990 model Şahinde) şoför tarafı hariç 3 yerde de tavan tutamağı vardı. Yani 2 tane tutamak ile kar ediyorlarsa bravo.
    Renault'un diğer modellerinin de donanım, özellik, vs. biliyorum ve takip ediyorum. Tabi detaylı bir şekilde kullanmadığım için o modelleri veya showroom'da incelediğim ve katalog, web sitesi üzerinden takip ettiğim için diğer modellerde ki saçmalıklar için bir şey diyemem. Kullandığım araba hakkında gözüme çarpan saçmalıkları söyleyeyim dedim. Mesela yine eski arabam Şahinin torpido gözü ışıklıydı. Şimdiki arabamda yani 2005 Symbol'de torpido ışıksız ve gece açınca bir şey görmen imkansız. Ancak ezbere bileceksin torpidonun içini veya iç lambayı açacaksın.
    Ama devir saatine halen daha takığım. Hatta bakın ilginçtir, Renault 12'lerde 80'li modellerde özellikle devir saati vardı. Renault 12, 80'lerin sonunda TOROS oldu ve devir saati yine vardı ancak ne akla hizmetse 97 veya 98 modellerden sonra devir saati kalktı. Hatta şöyle diyeyim, Toros STW'de nikelajlı tavan port bagajı vardı. Onlar işte siyah oldu. Siyah olan modellerde devir saati yok. Yıllarca sen bu arabayı devir saati ile çıkart, sonra kaldır devir saatini.
    Ah Renault ah. 2005 model arabada klima var ama devir saati yok. (Klima da opsiyoneldi bu arada)
    Birde en büyük saçmalık bana göre yeni Symbol'ün motor seçenekleri. Tamam anladık, 1.2 16V/75 HP motor koymuşsun. Yeni kasa adıyla (sadece önü ve arkası değişik, ön arka kapılara yandan bak eski kasanın aynası) Symbol piyasaya çıkıyor ve diğer benzinli motor seçeneği 10 yıllık 8 valfli 1.4 motor. Yahu Renault; yepyeni arabada 10 yıllık motorun işi ne? Koy şuna 16 valfli 1.4 / 98 HP'lik motoru olsun bitsin. Yahu yeni kasa ile arabayı piyasaya çıkartıyor ve direksiyon simidi 2002'de makyajlanan Symbol ile aynı. Yani benim arabamın direksiyon simidi de 2009 model Symbol ile aynı. Sadece Expression donanımda orta göbeğinde (Renault armasının etrafında) yuvarlak nikelaj görünümü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 29 Mart 2009; 20:49:39 >

• ilk defa senden duyuyorum arkadaşım devir göstergesnini olmadığını ama yinede şaşımadım çünkü renault dan bassediyoruz.ben 30 a yakın clio kullandım ama hepsinde devir göstergesi wardı. ewet bide şu tutunacaklar yok viraj dönerken sağdan sola kayıyosunuz başka çare yok ne diyim artık bu renault ya inş bigün konferans werirde şu donanımda yaptığı pisliği bize amaclarının ne olduğunu söyler bakalım megane 3 de bizi ne gibi süprizler bekliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: brkcad34

Benim arabamda klima var ama devir saati yok. Arabam Authantique donanım. 2004 Ekimde aldım. O zamanlar bir üst donanım olan Expression'da devir saati vardı. Tabi ilaveten bende olmayan bir kaç özellik vardı ama ben üstüne fark vermeyip Authantique aldım. Hoş, devir saati olsa ona bakıp vites değiştirecek değilim tabi ama göz arıyor yani göstergede. Klima var, otomatik ön camlar var, direksiyon altından kumandalı radyo/teyp var, uzaktan kumandalı merkezi kilit var ama göstergede devir saati yok. Neymiş efendim? Authantique paketmiş. Arabayı aldığım Renault satıcısına o aralar sohbet amaçlı her gidişimde söylerdim bunu. Renault'a kaç mail attım bununla ilgili. Neyse ki 2007'den itibaren devir saati Authantique donanıma da konuldu.
    Sonra gelelim şu tavan tutamaklarına. Sadece ön sağ tarafta var. Arkalarda yok. Eski arabamda (1990 model Şahinde) şoför tarafı hariç 3 yerde de tavan tutamağı vardı. Yani 2 tane tutamak ile kar ediyorlarsa bravo.
    Renault'un diğer modellerinin de donanım, özellik, vs. biliyorum ve takip ediyorum. Tabi detaylı bir şekilde kullanmadığım için o modelleri veya showroom'da incelediğim ve katalog, web sitesi üzerinden takip ettiğim için diğer modellerde ki saçmalıklar için bir şey diyemem. Kullandığım araba hakkında gözüme çarpan saçmalıkları söyleyeyim dedim. Mesela yine eski arabam Şahinin torpido gözü ışıklıydı. Şimdiki arabamda yani 2005 Symbol'de torpido ışıksız ve gece açınca bir şey görmen imkansız. Ancak ezbere bileceksin torpidonun içini veya iç lambayı açacaksın.
    Ama devir saatine halen daha takığım. Hatta bakın ilginçtir, Renault 12'lerde 80'li modellerde özellikle devir saati vardı. Renault 12, 80'lerin sonunda TOROS oldu ve devir saati yine vardı ancak ne akla hizmetse 97 veya 98 modellerden sonra devir saati kalktı. Hatta şöyle diyeyim, Toros STW'de nikelajlı tavan port bagajı vardı. Onlar işte siyah oldu. Siyah olan modellerde devir saati yok. Yıllarca sen bu arabayı devir saati ile çıkart, sonra kaldır devir saatini.
    Ah Renault ah. 2005 model arabada klima var ama devir saati yok. (Klima da opsiyoneldi bu arada)
    Birde en büyük saçmalık bana göre yeni Symbol'ün motor seçenekleri. Tamam anladık, 1.2 16V/75 HP motor koymuşsun. Yeni kasa adıyla (sadece önü ve arkası değişik, ön arka kapılara yandan bak eski kasanın aynası) Symbol piyasaya çıkıyor ve diğer benzinli motor seçeneği 10 yıllık 8 valfli 1.4 motor. Yahu Renault; yepyeni arabada 10 yıllık motorun işi ne? Koy şuna 16 valfli 1.4 / 98 HP'lik motoru olsun bitsin. Yahu yeni kasa ile arabayı piyasaya çıkartıyor ve direksiyon simidi 2002'de makyajlanan Symbol ile aynı. Yani benim arabamın direksiyon simidi de 2009 model Symbol ile aynı. Sadece Expression donanımda orta göbeğinde (Renault armasının etrafında) yuvarlak nikelaj görünümü var.

inanır mısın, 2003 model civic es'de (en full olanı) torpido ışığı yok. orjinal sunroof, süper ses kalitesine sahip cd player, 4 airbag, kol dayama, deri kaplı vites el freni direksiyon, otomatik klima, devir saati bile var ama torpiddo gözü ışığı yok

• quote:

Daha demin renaultun megane için yaptığı son paket için sitesine girdim zaten sinir oluyorum şu donanım anlayışına daha da sinir oldum bi bakarmısınız fotoya.................. işte bu gerçekten laf söyleticek derecede sorun .iki pakette yanyana olan paketler birisinde tweter yok birisinde var sanki çok büyük bi para dönüyo ortalık bi de bunu başka bi arabada değil de c sınıfı bi araçta küçücük bi donanımı eksiltmesi sanki çok bi kara geçiriyo onları bunu bu şekilde düzenleyenlerin..... bendede war megane 2 makyajsız 2006 model dynamique arkada hoparlör yok acayip sinir oluyorum renault ya

Şu Renault un saçmalıkları yok mu

Arkadas kaset calar olmadıgına dua et.

• ARkadaslar Renault 20 senedir hep böyle bizim son kasa Broadway var RL (baz) birak devir saatini fabrikasyon cıkısı radyosu bile yok düşünün artık.En iyisi almayacaksın diorum ama Reno satıyor.3-5 kişi almasa ne olacak? Bir bakiyorum heryer yeni symbol dolmus bile.yeni megane böle olmasa bari.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dhci16

ARkadaslar Renault 20 senedir hep böyle bizim son kasa Broadway var RL (baz) birak devir saatini fabrikasyon cıkısı radyosu bile yok düşünün artık.En iyisi almayacaksın diorum ama Reno satıyor.3-5 kişi almasa ne olacak? Bir bakiyorum heryer yeni symbol dolmus bile.yeni megane böle olmasa bari.

eskiden kaç giriş sınıfı arabada radyo teyp vardı arkadaşım? ilk çıkan clio'larda da yoktu, ona bakarsan bizde 92 model concorde vardı renault 21 serisinin en full aracı. onda da yoktu. bu şekilde karşılaştırma yapman hatalı olmuş bence. aynı model kendi sınıf araçlarında var mıydı ki, renault 19'un bazı modellerine yeni yeni konmaya başlanmıştı o zamanlar markası da clarion veya philips'ti kaliteli teyplerdi. renault 19 number1 club'da özel ses sistemi, beymen club'da özel döşemeler vardı

• quote:

Orjinalden alıntı: crazyarif

quote:

ARkadaslar Renault 20 senedir hep böyle bizim son kasa Broadway var RL (baz) birak devir saatini fabrikasyon cıkısı radyosu bile yok düşünün artık.En iyisi almayacaksın diorum ama Reno satıyor.3-5 kişi almasa ne olacak? Bir bakiyorum heryer yeni symbol dolmus bile.yeni megane böle olmasa bari.

eskiden kaç giriş sınıfı arabada radyo teyp vardı arkadaşım? ilk çıkan clio'larda da yoktu, ona bakarsan bizde 92 model concorde vardı renault 21 serisinin en full aracı. onda da yoktu. bu şekilde karşılaştırma yapman hatalı olmuş bence. aynı model kendi sınıf araçlarında var mıydı ki, renault 19'un bazı modellerine yeni yeni konmaya başlanmıştı o zamanlar markası da clarion veya philips'ti kaliteli teyplerdi. renault 19 number1 club'da özel ses sistemi, beymen club'da özel döşemeler vardı

Ben o zamanlar küçüktüm malum şimdi 17 yasındayım.Hatalı bir kıyaslama yapmiş olabilirim.

• quote:

quote:

quote:

Ben o zamanlar küçüktüm malum şimdi 17 yasındayım.Hatalı bir kıyaslama yapmiş olabilirim.

ben de 22 yaşındayım, 5 yıllık hayat tecrübesinin ne olduğunu görmüş oldum ben de teşekkürler

amaaaa... o zamanların da tadı başkaydı gurbetçi tanıdıklardan teypler sipariş edilirdi, pioneer hastalığı vardı, kaseti otomatik içine alıp çıkartan teypler, radyoda da rds varsa değmeyin keyfine... manuel ayarlanan radyolar sürücüyü deli ederdi concorde'da bizim pioneer'i yanlış mı bağlamışlar ne kışın soğuk havada aracın içi ısınmadan ses vermiyordu bize nazlıydı biraz

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben de 22 yaşındayım, 5 yıllık hayat tecrübesinin ne olduğunu görmüş oldum ben de teşekkürler

amaaaa... o zamanların da tadı başkaydı gurbetçi tanıdıklardan teypler sipariş edilirdi, pioneer hastalığı vardı, kaseti otomatik içine alıp çıkartan teypler, radyoda da rds varsa değmeyin keyfine... manuel ayarlanan radyolar sürücüyü deli ederdi concorde'da bizim pioneer'i yanlış mı bağlamışlar ne kışın soğuk havada aracın içi ısınmadan ses vermiyordu bize nazlıydı biraz

Bizim broadwaydde de 8 senelik teyp var baba bi cd calar takalım diorum.O ne anlamam cd calardan falan diyor.Kast yok radyoda arada takiliyor ama idare ediyoruz.

• quote:

Bizim broadwaydde de 8 senelik teyp var baba bi cd calar takalım diorum.O ne anlamam cd calardan falan diyor.Kast yok radyoda arada takiliyor ama idare ediyoruz.

sony'nin usb girişli mp3 çalan modellerine bak derim, doğubankta 200 liradan başlıyordu, çok pahalı değil kredi kartı çıkartırsan taksitle kendin babana hediye bile alabilirsin sonra da baba teyp benden hoparlörler senden dersin ama ehliyeti de almış ol bunun için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 30 Mart 2009; 22:46:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: brkcad34

Benim arabamda klima var ama devir saati yok. Arabam Authantique donanım. 2004 Ekimde aldım. O zamanlar bir üst donanım olan Expression'da devir saati vardı. Tabi ilaveten bende olmayan bir kaç özellik vardı ama ben üstüne fark vermeyip Authantique aldım. Hoş, devir saati olsa ona bakıp vites değiştirecek değilim tabi ama göz arıyor yani göstergede. Klima var, otomatik ön camlar var, direksiyon altından kumandalı radyo/teyp var, uzaktan kumandalı merkezi kilit var ama göstergede devir saati yok. Neymiş efendim? Authantique paketmiş. Arabayı aldığım Renault satıcısına o aralar sohbet amaçlı her gidişimde söylerdim bunu. Renault'a kaç mail attım bununla ilgili. Neyse ki 2007'den itibaren devir saati Authantique donanıma da konuldu.

+1

• quote:

Daha demin renaultun megane için yaptığı son paket için sitesine girdim zaten sinir oluyorum şu donanım anlayışına daha da sinir oldum bi bakarmısınız fotoya.................. işte bu gerçekten laf söyleticek derecede sorun .iki pakette yanyana olan paketler birisinde tweter yok birisinde var sanki çok büyük bi para dönüyo ortalık bi de bunu başka bi arabada değil de c sınıfı bi araçta küçücük bi donanımı eksiltmesi sanki çok bi kara geçiriyo onları bunu bu şekilde düzenleyenlerin..... bendede war megane 2 makyajsız 2006 model dynamique arkada hoparlör yok acayip sinir oluyorum renault ya

Şu Renault un saçmalıkları yok mu

arkada hopörlör olmaması imkansız.. benim arabada da çalmıyordu, baya bi sölenmiştim hopörlör taktırmaya gittim bi baktım yok.. adam sora dediki bunların orjinalinde teyibi ilk taktığında arka hopörlorlar çlışmıyor dedi
    SRC tuşuna uzun süre basılı tuttu ve açtı

• yani benim arkada hoparlör war mı dynamique baz ama paket yok
  • şu yorumlarınızı okudum ama işin aslı üzüldüm,öyle şeyler yazan arkadaşlar varki sanki birazda çamur atılmak istenmiş,ha bide her marka sanki TÜRKİYE de işini 4x4 yapıyo birtek RENAULT da bu sorunlar varmış gibi lanse etmişiniz,kardeşim şu olayı sadece renaulta bağlıyorsanız pes derim ben sizlere.dier markalar herşeyi güzel yapıyo her donanımı standart bırakıyo birtek renault böle işler yapıyo demi?kusura bakmayın ama okadar madem suçluyosunuz alıpta binmeyeceksiniz kardeşim gücenmece yok.ben bir markaya bukadar çamur atsam asla ve asla tutupta daha onun arabasına binmem ama siz hem böle diorsunuz hemde renaulttan vazgeçemiyosunuz bir karar vermeniz lazım bence arkadaşlar bu şekil olmuyor.adam 26 bin tl yeASTRA CLASİC satıyo 2009 model ve bakın hangi özellikelri bırakmıyo okuyun

-arka camlar manuel
    -sis lambası yok(ön yok)
    -cd çalar yok(kaset çalar)
    -yol bilgisayarı yok
    -arka hopörlör yok
    -abs hariç herhangi ek özellik yok
    -arabanın kartel muhavasazı bile opsiyon sonradan paranla takıyolar(başlı başına saçmalık)
    -sadece 2 hava yastığı var,yan hava yastığı yok
    -teyp için direksiyon kumandası yok
    -opak boya
    -çelik jant yok

ve arkadaşlar bu arabanın satış fiyatı 25 bin ila 26 bin tl arası(1.4 TWİNPORT)
    daha buna benzer örnek çok.yani bunlara baktımmı RENAULT çok daha iyi bile arkadaşlar.en azından yol bilgisayarsız arabası yok(çok nadir olmayanlar)

ama 25 bin tl ye RENAULTUN çok daha donanımlı aracını almak mevcuttur.örneğin yeni sembol 1.2 16V ful donanım paker arabası sadece 22 bin tl 2009 model sıfır km dijital klimalı arka camlar oto,çelik jant,yol pc ve daha bi dünya özellik.lütfen RENAULT u bukadarda acımasız kötüleemeyin...teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lagunacı4646 -- 11 Nisan 2009; 20:53:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: lagunacı4646

şu yorumlarınızı okudum ama işin aslı üzüldüm,öyle şeyler yazan arkadaşlar varki sanki birazda çamur atılmak istenmiş,ha bide her marka sanki TÜRKİYE de işini 4x4 yapıyo birtek RENAULT da bu sorunlar varmış gibi lanse etmişiniz,kardeşim şu olayı sadece renaulta bağlıyorsanız pes derim ben sizlere.dier markalar herşeyi güzel yapıyo her donanımı standart bırakıyo birtek renault böle işler yapıyo demi?kusura bakmayın ama okadar madem suçluyosunuz alıpta binmeyeceksiniz kardeşim gücenmece yok.ben bir markaya bukadar çamur atsam asla ve asla tutupta daha onun arabasına binmem ama siz hem böle diorsunuz hemde renaulttan vazgeçemiyosunuz bir karar vermeniz lazım bence arkadaşlar bu şekil olmuyor.adam 26 bin tl yeASTRA CLASİC satıyo 2009 model ve bakın hangi özellikelri bırakmıyo okuyun

-arka camlar manuel
    -sis lambası yok(ön yok)
    -cd çalar yok(kaset çalar)
    -yol bilgisayarı yok
    -arka hopörlör yok
    -abs hariç herhangi ek özellik yok
    -arabanın kartel muhavasazı bile opsiyon sonradan paranla takıyolar(başlı başına saçmalık)
    -sadece 2 hava yastığı var,yan hava yastığı yok
    -teyp için direksiyon kumandası yok
    -opak boya
    -çelik jant yok

ve arkadaşlar bu arabanın satış fiyatı 25 bin ila 26 bin tl arası(1.4 TWİNPORT)
    daha buna benzer örnek çok.yani bunlara baktımmı RENAULT çok daha iyi bile arkadaşlar.en azından yol bilgisayarsız arabası yok(çok nadir olmayanlar)

ama 25 bin tl ye RENAULTUN çok daha donanımlı aracını almak mevcuttur.örneğin yeni sembol 1.2 16V ful donanım paker arabası sadece 22 bin tl 2009 model sıfır km dijital klimalı arka camlar oto,çelik jant,yol pc ve daha bi dünya özellik.lütfen RENAULT u bukadarda acımasız kötüleemeyin...teşekkürler

Ben o Astra Classic olayını anlamıyorum yaa afedersiniz ama b.ku çıktı artık işin, neredeyse yeni astra çıkacak halen satılıyor mu o classic astra? girdim baktım walla da satılıyor,

Model Motor Tip Kampanyalı Anahtar Teslim (TL)
    Astra Classic 1.4i 16V Twinport HB Club 24.995
    Astra Classic 1.4i 16V Twinport NB Club 25.712
    Astra Classic 1.6i 16V Twinport HB Comfort 27.336
    Astra Classic 1.6i 16V Twinport NB Comfort 27.966

acaba halen üretiliyor mu yoksa ellerinde kalanlar mı diyeceğim de üretiliyordur heralde. resmen aracın sınıfını clio sınıfına düşürüyorlar bu stratejiyle.

megané II'nin arka hoparlör konusuna gelince, dynamique versiyonunda tekno paket yoksa arkada hoparlör olmuyor(!).(bknz: paranetz içi) ama hat çekili, taktıktan sonra src tuşuna basık tutarak girilen menüde rear ekranına gelinip off kısmını on şeklinde değiştirmek gerekiyor. (ilk çıkan megané II'ler böyleydi, hala arkaya hoparlör koymuyorlarsa renault'un ayıbıdır, 1.4 1.6 authentiqe'te olmayabilir de diğer tüm versiyonlarda sözkonusu bile olmamalı, müşteri sormamalı bile var mı yok mu diye)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.