Daha demin renaultun megane için yaptığı son paket için sitesine girdim zaten sinir oluyorum şu donanım anlayışına daha da sinir oldum bi bakarmısınız fotoya.................. işte bu gerçekten laf söyleticek derecede sorun .iki pakette yanyana olan paketler birisinde tweter yok birisinde var sanki çok büyük bi para dönüyo ortalık bi de bunu başka bi arabada değil de c sınıfı bi araçta küçücük bi donanımı eksiltmesi sanki çok bi kara geçiriyo onları bunu bu şekilde düzenleyenlerin..... bendede war megane 2 makyajsız 2006 model dynamique arkada hoparlör yok acayip sinir oluyorum renault ya
yorumunuz yok mu?
selam seni çok ii anlıyorum diğerleri de anlıyo ama işte biz ailecek renocuyuz gerçi artık ben değilim era aldım öyle senin aracın gibi ful olanın dan değil ha orta donanım: 4 hoparlör-2 tveter , arkalar disk usb girişli mp3 çalarlı ,alarm ,4 cam otomatik , sis lambaları önde 2, arkada 2 tabi senin araç megan ben sembol alacaktım düşün bi sembol le aradaki farkları motora gelince 1.4 16 valf sembolde ne var 1.2 16 yada 10 yıllık motor 1.4 8 vlf kafayı yiyecektim araba şimdi yok diyorlar ben aralık 15 den ocak 15 e sembol exp aradım bulamadım istediğim renk te yoktu sıkı renocuydum soğuttular yav gittim era aldım herşey var çamurluk paçalılarına çok özeniyordum babamın cliosuna serviste 100 liraya taktırmıştık benim orjinal oldu 5 yıl da garanti çok memnunum reno ii güzel de donanım politikası çooooook kötü
fazla abartılacak bir durum yok bence ne kadar ekmek o kadar köfte diyor adamlar... golf'te de her serinin teybi hoparlör ssayısı farklı oluyor, parayı verince 8 hoparlör 4 tweater'lısını bile alabiliyorsun. kasetçalar olmadığına şükretmek gerek... demek istediğim bu durum sadece renault'a özel değil. honda'da da böyle vw'de de...
demek istediğim en fazla 10 milyonluk bi parça onu donanımdan saymaları sinirime gidiyo
quote:
Orjinalden alıntı: rallyman23
demek istediğim en fazla 10 milyonluk bi parça onu donanımdan saymaları sinirime gidiyo
emin misin arkadaşım? biri cd çalar biri mp3 çalar dikkat et, aradaki farkı cd çalar olup da mp3 çalmayan arkadaşlar çok iyi bilirler bence çok önemli bir fark ama maliyet olarak yine de çok etki etmez maliyet konusunda haklısın
mesela sonradan cd çaları mp3 çalara dönüştürmeye kalkarsan sana 700 liraya yakın bir fatura çıkıyor servisten. ancak alırken paket olarak almak çok daha mantıklı
exeption da esp var dendi sitede yok görünüyor?
Donanım seviyeleri arasındaki farklar arttıkça insanlar yüksek donanımlıya daha çok yöneliyor, ticaret bu
10 liralık şeyle ticaret yapılıyosa 35 liralık araçta
exception versiyonunda da esp mevcut değil whisper911
quote:
Orjinalden alıntı: turgut reis
selam seni çok ii anlıyorum diğerleri de anlıyo ama işte biz ailecek renocuyuz gerçi artık ben değilim era aldım öyle senin aracın gibi ful olanın dan değil ha orta donanım: 4 hoparlör-2 tveter , arkalar disk usb girişli mp3 çalarlı ,alarm ,4 cam otomatik , sis lambaları önde 2, arkada 2 tabi senin araç megan ben sembol alacaktım düşün bi sembol le aradaki farkları motora gelince 1.4 16 valf sembolde ne var 1.2 16 yada 10 yıllık motor 1.4 8 vlf kafayı yiyecektim araba şimdi yok diyorlar ben aralık 15 den ocak 15 e sembol exp aradım bulamadım istediğim renk te yoktu sıkı renocuydum soğuttular yav gittim era aldım herşey var çamurluk paçalılarına çok özeniyordum babamın cliosuna serviste 100 liraya taktırmıştık benim orjinal oldu 5 yıl da garanti çok memnunum reno ii güzel de donanım politikası çooooook kötü
quote:
Orjinalden alıntı: serdar1646
malesef hiçbir versiyonda mevcut değil renault'a
işte avrupa modelleriyle yerli modeller arasındaki farklar bunlar avrupa model otomobillerde 5 yıl önce standart olan donanımlar daha şimdi bile yerli modellerde opsiyonel olarak sunuluyor ne yazikki. eee nede olsa çok zarar ederler belki.
Renault'un hertürlü ses ekipmanı çok kalitesiz. Fakat güzel tarafı yeni bir sistem kurmayada çok elverişli. Örneğin Sony'nin Bluetooth özellikli bir teyb'i var bunu alıp güzel 4 adet hoparlör aldığınızda fevkalade tatminkar bir ses düzeniniz oluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: serdar1646
forumdan duymuştum esp getirmişler v.s. diye... çokta şaşırmıştım makyajda gelmeyen şey son dakika golü olarak türk halkına mı atılıyor diye... demekki gelmemiş
Bu renault un saçmalıkları çok tabi. Diğer markalarda da var saçmalıklar ama renault artık bu ligde birinciyim ben, bu saçmalık birinciliğine de kimseye bırakmam diyor. Mesela: 2009 model, dizel otomatik heçbek (okunduğu gibi yazdım) clio da F1 teknolojisini kullanıp koldan vites değiştirme koymuşlar ama, ama, ama durun: Elektrikli yan aynaları koymamışlar:) Ya, ben buna çok gülerim Eğer, Bu Renault un bize yaptığı bir şaka ise, hiç komik değil. Ciddi ise; çok komik:) Elbette tüm Renault modellerini kötülemiyoruz, çok sağlam, çok şık, parasına göre iyi donanım sunan birçok modeli de var ama, gözünü seveyim, koy artık şu elektrikli yan aynaları!!!
quote:
Orjinalden alıntı: devrim1972
Bu renault un saçmalıkları çok tabi. Diğer markalarda da var saçmalıklar ama renault artık bu ligde birinciyim ben, bu saçmalık birinciliğine de kimseye bırakmam diyor. Mesela: 2009 model, dizel otomatik heçbek (okunduğu gibi yazdım) clio da F1 teknolojisini kullanıp koldan vites değiştirme koymuşlar ama, ama, ama durun: Elektrikli yan aynaları koymamışlar:) Ya, ben buna çok gülerim Eğer, Bu Renault un bize yaptığı bir şaka ise, hiç komik değil. Ciddi ise; çok komik:) Elbette tüm Renault modellerini kötülemiyoruz, çok sağlam, çok şık, parasına göre iyi donanım sunan birçok modeli de var ama, gözünü seveyim, koy artık şu elektrikli yan aynaları!!!
oha artık ali sami ciddi misiniz yaa yuh artık elektrikli ayna bizim 92 concorde'da bile vardı