Şimdi Ara

Şu resim bulma yarışması baymadımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aylardır üstkonu olarak duruyor baktım 2006 da açılmış ta konu milleti baydı artık şu yarışma ve neden üst konu anlamış değilim eğer güncel bi topicse zaten üstlerde durur yanlışmıyım artık o yarışmayı üst konu yapmaktan vazgeçseniz diyorum boşuna duruyo orda.

• böyle düşüne bi sensindir heralde.164 sayfa olmuş.demekki tutuluyo.
  • madem tutuluyo üst konu yapmasınlar ozaman bakalım ne kadar kalacak 1. sayfada haksızlık sonuçta bu daha önemli konular varken kıytırık bi resim bulma hedesi üst konu yapılmış itiraz ediyorum.
  • sanki sayfa bitti de.sana ne zararı var ki şimdi bunun?
  • sana mı dert oldu?kusura bakma hemen kaldırırlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dediğim yalanmı en onu söyleyin hele
  • Tamam abi kaldırıyoruz aksama. söz
  • üst konulara hiç bakmam

direk alttakilere alt konulara dalıyorum
  • çokda haksız sayılmaz
    öte yandan pekde haklı sayılmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: MonZa

madem tutuluyo üst konu yapmasınlar ozaman bakalım ne kadar kalacak 1. sayfada haksızlık sonuçta bu daha önemli konular varken kıytırık bi resim bulma hedesi üst konu yapılmış itiraz ediyorum.

dikkat et sitenin sahibi çok önem veriyor yarışmaya
  • sitenin sahibi önem veriyor ama bencede sıktı. beni çok dert etmiyor ama gereksiz yer kaplıyor bence.

arkadaş haksız sayılmaz.!!
  • Bence de üst konu denilen bölümde yararlı konular olur. Yarışma falan değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cashinsoft

üst konulara hiç bakmam

direk alttakilere alt konulara dalıyorum

aynen. üst konuları fazla takmıyorum aslında kan lazım olursa yada başka önemli bi konu olursa anca o zaman dikkatimi çekiyo yoksa hep aynı şeyleri görmekten bende sıkıldım
  • Zamanını daha faydalı isler icin gecir "ya dur bakim bu sitede ne gereksiz hemen onu kaldırtayım" gibi bi olaya gerek yok...

Eger ilgi görmemis olsaydı zaten simdiye kadar kaldırılardı sen kafanı yorma...

Hade kal saglıcakla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roy Fokker -- 1 Haziran 2008; 20:24:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.