quote:Orjinalden alıntı: Ediz09 15 Kız 12[sm\=icon_smile_blackeye.gif] sus hülen ne 15'i gelde şeyime anlat külama nüfus kağıdını görmem lazım /> hem o kız daha reşit değil ayıp ulan
quote:Orjinalden alıntı: Ediz09 öhöm öhöm ne o gıcık mı tuttu gel bi yapıştırayım geçer hem o kızın şaftı kaymış şanzımanı bozulmuş gözlere baksana
quote:Orjinalden alıntı: nolamaz quote:Orjinalden alıntı: Ediz09 öhöm öhöm ne o gıcık mı tuttu gel bi yapıştırayım geçer hem o kızın şaftı kaymış şanzımanı bozulmuş gözlere baksana
quote:Orjinalden alıntı: Ediz09 Daatırım Ömer dede vurma torunum vurma ben seni beni döv diye mi yetiştirdim
quote:Orjinalden alıntı: _Em®E_ peh pehh 15 yaşındaymış ezükmüsün yalancılar anca ezük olurda o yüzden sen kaç yaşındasın
quote:Orjinalden alıntı: nolamaz quote:Orjinalden alıntı: _Em®E_ peh pehh 15 yaşındaymış ezükmüsün yalancılar anca ezük olurda o yüzden sen kaç yaşındasın exi26
quote:Orjinalden alıntı: nolamaz quote:Orjinalden alıntı: _Em®E_ peh pehh 15 yaşındaymış ezükmüsün yalancılar anca ezük olurda o yüzden sen kaç yaşındasın 14 yaşındayım 15 e giricem ama ben en azından onun gibi yalan söylemiyorum