Şimdi Ara

Şu rezalete bak Akpliler sizin eseriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sen 13 yıl hiç Türkiye'ye gelmeden Finlandiya'da yaşasan Türkiye'ye geri döner misin? Savaştan çıkmış ekonomi bitik. Dönüp ne yapacaklar. 3 yaşında çocuk aklıyla boş hayaller peşinde koşmayın. 1 tane Suriyeli yok ben dönecem diyen, neyin kafasını yaşıyorsunuz.

• Umarım gidip orada da kutlarlar, hadi güle güle lütfen.

• Halep Şam vs güzel de ağa istanbul varken kim ne yapsın çöl şehirlerini

• İnsanları suçlamak yerine yanlışı, doğruyu güzelce anlatınca ikna oluyorlar.

• Gideceklerine inanacak varsa, yalnızca kendini kandırır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir avuç döner, çoğu yine kalır fakat 2025 de ekonomi iyice gumluyor, boş tencere yıkar ortalığı, novagate gibiler korkudan sus pus olurlar zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

BOP ile yapılan Arap Baharı için algı operasyonlarına istinaden Kaddafi diktatör dendi,

birçok şeye para vermeden yaşayan halkı şimdi sürünüyor. Saddam için Irak'ın durumu keza aynı.

Şimdi Esad,Suriye 20 yıl kendine gelemez,onlar diktatördü de ,şimdi demokrasi ile mutlu mu olacaklar.

Keşke dmeokratik yoldan biraz daha baskı ile daha fazla demokrasi talep edilip,yumuşatsalardı sözde diktatörlüklerini.

Suudiler bile bazı konularda radikal gevşemeler yaptı.

• Misafirlik bitt, yallah gitmek zorunlu demeden bu işgalciler işgal ettikleri bu ortamdan ayrılmaz. Keşke gitseler ama orada malı mülkü olan azınlık dışında kimse gitmez, bize gelenler çoğunluk çer-çöp zaten, istisnalar kaideyi bozmaz.

• Neyi siliyorsunuz kardeşim, hakaret mi ettik yalan mı söyledik. Her yeriniz sansür tam ağababalarınız gibi olmuşsunuz. Zorunuza gidiyorsa Türk devletinin ve milletinin menfaatini korumak silin. Değişiklere bak ya.

Bu topraklar müslümanların toprağıdır diye cevap vermiş biri, onu da silmişler. Kim yazdıysa ona cevabım olsun, bu topraklar TÜRKLERİN TOPRAKLARIDIR. Hangi dine inanıyorsa inansın sadece ve sadece Türklerindir. Haddinizi bilin. Yok müslüman yok hristiyan yok şu yok bu, hikaye anlatmayın.

Ben islamiyetten önce de Türktüm, sonra da Türk kalacağım, uğrunda atalarımızın can verdiği bu topraklar sadece bir dine mensup diye o dinin inananlarının malı olmuyor.

Dünyadaki müslümanların da haline bakın sonra dönün bize bakın, onlardan bizi ayıran en büyük özelliğimiz TÜRK olmak. Türklüğü çıkar biz de onlar gibi sürünürüz. Ki son 20 küsür yıldır allahın adını ağzından düşürmeyenlerin ülkeyi soktuğu hali görmek istemeseniz de iliklerinize kadar hissediyorsunuz.

Bize dindar insan lazım değil, iç huzuru için kim hangi tanrıya inanırsa inansın bizi ilgilendirmez. Bize dürüst ve devletini seven, devletine bağlı insan lazım.

Sizin gibilere laf anlatmaktan da sıkıldım. Bu kafa bu topraklarda olduğu sürece Türkiye bir gün bu cahiller yüzünden bölünmeye kadar sürüklenecek. Devletin olmadığında bakalım hangi tanrı sana yardım edecek.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.