Şimdi Ara

Şu saati almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-100-orjinal-burberry-bu7724-ucretsiz-kargo-137759201/detay/

arkadaşlar normalde bu saat 1400 tl ama bu site 490 tl ye satıyor. satıcısına baktım %79 olumlu yorum almış ve saat replika mı nasıl bu kadar ucuz dediğimde de şu cevabı aldım:

"işkinlenecek bir durum yok aslında Türkiye fiyatı 1000 TL.bizde 490 TL.neden böyle diye soracak olursanız.%18 KDV,%5 ÖTV ve %10 gümrük vergisi yok.distrübütör karıibayi karı,öalışan giderleri,lüks mevkllerde dükkan kiraları yok.bu masrafları üzerine koysak bizimde benzer paralara satmamız gerekiir"

ama %21 lik kötü yorum yapan kısımda da saati kontrol ettirdim replika çıktı diyenler olmuş. onların saatini de direk geri iade almış. Sizce alayım mı bu saati???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kusura bakmayın ama o saate 490TL bile fazla.
    muhtemelen replikadır ama orijinali bile olsa değmez.
    moda saatleri yerine gerçek saat markalarını tercih etmeniz sizin için daha memnun edici olacaktır.
    490TL'ye gayet güzel saatler bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendDarkKnight -- 24 Eylül 2013; 19:39:40 >
  • Orjinali de çakması da aynı.
  • Bana sorarsan bu saat 490 tl etmez

• Sırf markaya para...
  • saatin kendisinin çektiği bir fotoğrafı olsan neyse de bu direk para ziyanı olur. kesin çakmadır. artı %79 olumlu oy da yeterli değil.
  • Onu alacagina 5 tl ye saat al daha havali durur hehe :D saatin kac oldugu bile belli degil gerci aksesuar olarakta takilir ama yani kolunda saat takip da hava az bise kararsa bile saatin kac oldugunu gormek icin dibine kadar girmek paranla rezil olmak demektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Buna 190 bile vermem :)
  • 90 TL bile etmez o saat bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.