Bildirim
şu saatin kordonu nasıl ayarlanıyor bakın bir kafayı yiyeceğim[SS'li]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Amaç: saatim var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Saatin fiyatı kaç TL? 2000 TL'den az değildir inşallah. Sahte saat kullananlara yardim etmiyorum da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gÜZEL SAAT -
Abi orient saatlemi hava atacağım Allah aşkına orası ne yapsam hareket etmiyor ne yapacağım ? -
Arkadaki mrkanizmayi da net bi sekilde cekersen yardimci olabiliriz.
yan yatır -
Metal şeyi üste Çek zaten o oraya uyan bir mekanizma onu kaydırırsın yani boşluk dolduran şey o.of anlatamadım ya ama o metal şeyi kaldır zorlama ama aleti yanlışlıkla kırmada
quote:
Orijinalden alıntı: ufukalper
Metal şeyi üste Çek zaten o oraya uyan bir mekanizma onu kaydırırsın yani boşluk dolduran şey o.of anlatamadım ya ama o metal şeyi kaldır zorlama ama aleti yanlışlıkla kırmada
Hocam valla anlamadım ya o çektiğim şeyin saate doğru gitmesi lazım yani kordonu küçültmem lazım ama hiç hareket edecek gibi değil.Biraz daha ayrıntılı anlatabilir misin yoksa elimde kalacak sinir oldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdReNaLiN.int -- 25 Şubat 2015; 23:09:38 > -
bende de Graham Prodive var... maksat hava atmak falan değil... sadece kaliteli birşeyler kullanan birilerinin olduğunu göstermek...
Saati ve Fiyatını görmek isteyen olursa link aşağıda;
http://www.chrono24.com.tr/graham/prodive--id2936683.htm -
Bende diyorum saatin kondomumu oluyormuş
quote:
Orijinalden alıntı: ApRaNaX.
bende de Graham Prodive var... maksat hava atmak falan değil... sadece kaliteli birşeyler kullanan birilerinin olduğunu göstermek...
Saati ve Fiyatını görmek isteyen olursa link aşağıda;
http://www.chrono24.com.tr/graham/prodive--id2936683.htm
Kasası çelik yerine titanyum olsaydı almayı düşünürdüm.
pek alıcısı çıkmıyor, bi ara satmayı çok düşündüm bayağı gezdim ama alıcı çıkmadı malesef... bende vazgeçtim. -
Hocam valla buradan anlatmak aşırı zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X