Şimdi Ara

ŞU ŞARJA ÇARE BULACAK BİRİ VARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nasipse mart ayında 10 günlük bi gezim olacak ve tamamen medeniyetten uzak olacam makinem kodak z812 2700 varta billerle lcd kapalıyken 1 saat çekim yapamıyorum bunun için öneriniz ne olur özellikle doğada şarj üzerine bana öneride bulunabileceğiniz bir şarj aleti varmı hani olurya made in china :D onlar falan yapmıştır bişiler acilen yardımlarınızı bekliyorum

• Ya yanınıza bol bol şarj edilmiş yedek pil alacaksınız yada 20 tkm. Alkalin pil. Çinli de olsa havadan gazdan (!) elk. enerjisi elde eden yok şimdilik. Bir diğer çözüm Güneş panelleri
    Eğer özel bir araçla gidiyorsanız size iyi bir çözümüm var. Bir Adet Ataba AT-908 veya AT-998 temin edeceksiniz. Bu şarj cihazlarının araç ÇAKMAK adaptörü vardır. Bu adaptörü çakmak girişine diğer ucunu da şarj cihazına bağlayın. Bu yolla FULL 24 SAAT şarj yapabilirsiniz....
    quote:

Orjinalden alıntı: huzzik

arkadaşlar nasipse mart ayında 10 günlük bi gezim olacak ve tamamen medeniyetten uzak olacam makinem kodak z812 2700 varta billerle lcd kapalıyken 1 saat çekim yapamıyorum bunun için öneriniz ne olur özellikle doğada şarj üzerine bana öneride bulunabileceğiniz bir şarj aleti varmı hani olurya made in china :D onlar falan yapmıştır bişiler acilen yardımlarınızı bekliyorum

• ama işte benimde tek güvencem güneş panelleriyle şu garip ipli bilmemneli cihazlar var onlar ama nerden nekadara bulacam
  • Benim sırf espri olsun diye yazdığımı ciddiye almışsınız. Sizin pilleriniz için gerekli şarj akımını karşılamak için 1000 mA' lik güneş panelleri gerekirki ne ödeyeceğiniz fiyata ne ağırlığına ve taşıma güçlüğüne değer mi bilmem. İplilerderdan kastınız Jenaratörse O zaman büyük ihtimalle de özel aracınız var demektir. O zaman çakmak çıkışını tercih edin..
    quote:

Orjinalden alıntı: huzzik

ama işte benimde tek güvencem güneş panelleriyle şu garip ipli bilmemneli cihazlar var onlar ama nerden nekadara bulacam

• Benim pillerde ayvayı yemişti artık.En iyi kalitede 10 foto çekemiyordum.O derece bitmişti artık.

Gp 2700 aldım.Gayet iyi şuan.Memnunum.
  • 1 dakka kaptır. 30 dk güç, hemi de 30 YTL' ye, adeta Devr-i Daim makinesi Güldürmesinler adamı, hemi de Nokia uyumluymuş. Sevsinler MY BREAKE WIND-UP
    quote:

Orjinalden alıntı: Morgoth

Evet Çinliler yapmış

http://urun.gittigidiyor.com/DINAMOLU-CEP-TELEFONU-SARJ-CIHAZI-EL-LAMBASI_W0QQidZZ7601902

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 30 Ocak 2008; 20:08:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç bişi fayda etmiyor ojrinal batarya ve şarj cihazını alıyorum 96 lira küt diye girdi.
  • quote:

Evet Çinliler yapmış

http://urun.gittigidiyor.com/DINAMOLU-CEP-TELEFONU-SARJ-CIHAZI-EL-LAMBASI_W0QQidZZ7601902

Şu Çinliler ti ye almaya da gelmiyor
    öylesine bir laf ediyorsun,bakmışsın Çinliler yapmış...helal olsun valla.......

• quote:

Evet Çinliler yapmış

Birkaç saniyelik şarj hareketiyle uzun süreli cep telefonu görüşmesi miş miş miş
    kaçmaz bu yaw adamlar yapıyor yaw

• % 100 ORİJİNAL

MADE IN CHINA

super ya

parmaklardaki guc
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.