Şimdi Ara

ŞU ŞARKININ ADINI BİLEN VARMI LÜTFENNN BAKIN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler geçen gün bi şarkı duydum tv'de hani cin ali gibi bi şey varya deodorant reklamı neydi tam hatırlamıyom disco şarkısı şarkı yok sadece müzik var şarkıcısının adı fakto mu öyle bişeydi adını bilen varsa lütfen söylesin ritmi şöyledi dırı dırı dıt dı dıt dı dıt arada bi adam huu diyo gece klüplerinde çalıyo çok güzel bi şarkı adını bilen lütfen söylesin

edit : buldum pakito'ymuş tmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D8VIL -- 2 Aralık 2006; 20:56:29 >

• kendin aradın kendin buldun iyi güzelde Aradığınız bulamadığınız hatırlayamadığınız müzikler diye bi üst konu var arkadaşım.her bilemediğimiz şarkı için topic açsak ne olur bu sitenin hali ne dersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno06 -- 3 Aralık 2006; 1:09:52 >
  • sonuna kadar katılıyorum tekno06...neden açtıklarını sende biliosun daha çok ilgi görsün diye hani daha çabuk bulunur diye ama artık ben bakmıyorum üst konu dışında bence kimsenin bilsede söylememesi lazım ama işte...
  • adamı pişman ettin

edit:ben üst konuyu görmemişim haklısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claymoré -- 3 Aralık 2006; 10:05:02 >
  • merhaba ben yeni üye oldum.bir şarkı arıyorum nereye girip yazabilirim?ayrıca donanımhaberin takipçisiyim bir çok sorulan şarkıyı biliyorum ama üye olamamıştım bugün oldum.nereye girip hem ben sorabilirim hemde yardımda bulunabilirim?
  • arkadaşım
    bkz.üst konu
  • teşekkürler...
  • ben de bir şarkı arıyorum.geçenlerde duydum romantik bi şarkı bi adam söylüyor.eski kovboy müziklerini söyleyen adamların sesinde bi adam.arkada sadce gitar çalıyo orta ritimli yani ne çok hızlı nede çok yavaş.yayvan yayvan söylüyodu o yüzden ne dediğini pek anlayamadım ama sanki i wanna only see?!?! ve arada be together gibi bişeyler söylüyodu...umarım anlayan olur... eski bi şarkı değil orda burda çalıyo... inşallah bulunur..teşekkrler
  • Bu şarkının adı nedir konularını açmak yasaktır!
  • ben yeniyim.ve öyle olduğunu bilmiyordum.ama neden öyle öğrenebilirmiyim acaba?
  • sanırım anladım Killforyou 'nun dediğine göre hatırlayamadığınız şarkılar kısmından sorabiliriz.yeni bir link oluşturmamak için (sanırım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

Bu şarkının adı nedir konularını açmak yasaktır!

Çok sert söyledin be hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.