Şimdi Ara

Su sebillerindeki tehlike!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Su sebili temizliği aylık, ve 3 aylık periyotlarla düzenli olarak yaptırılmalıdır. Su sebillerinde üreyen bakterilerin başında koliform gelir. Koliform bakterileri tüketicide bağısak iltihabı, ishal, kusma, yüksek ateş gibi sağlık problemlemlerine yol açar. Su sebillerinde koliform bakterisi nasıl ürer? Su sebilleri yoğun kullanımda az kullanımlarda kısaca onun kullanımında kirlenir ve bakteri oluşturur. Su sebillerindeki bakteriyi yok etmenin ve sağlıklı kullanmanın tek yolu temizlik ve dezenfeksiyondur. Su sebil temizliğinde 2000 mg lık ozon jeneratörleri kullanılır. Bunun dışında hiç bir dezenfektan ürün su sebili temizliğinde kullanılmaz. İnternet üzerinde sirke yada hafif suyu benzeri tatlı su sebili dezenfeksin hizmetinde fayda yerine getirebilir. Sağlığın para dahail hiç birşeyle karşılığı yoktur. Bu sebeple su sebili temizliği ve dezenfeksiyonu asla ihmal edilmemelidir.Su sebili temizliği talepleriniz için firmamızla geçebilirsiniz.

• su sebili bir yazlıkta kullanıyordum artık ihtiyaç duymuyorum.

• Şu son kısım olmasa inanıcaktım

"Su sebili temizliği talepleriniz için firmamızla geçebilirsiniz."

• xentios kullanıcısına yanıt
    Senede 1 bu ürünü kullanıyorum senelerdir en ufak bir koku ya da tatta bozulma yaşamadım . İçinden 5 tane çıkıyor her sene 1 tanesini kullanıyorum 5 sene gidiyor servistede bunu kullanıyorlarmış zaten :)

Su sebillerindeki tehlike!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 7 Mart 2021; 5:54:8 >
  • Eski tip su sebillerinin su depolarındaki yosunlaşmayı çok görmüşlüğüm var da damacana takılanlarda pek ihtimal vermezdim. 5-6 yıl önce çalıştığım bir kurumdaki damacana sebilinin içini açma ve temizleme gafletinde bulunduk.İçinde oluşmuş kaygan formdaki yosunları görmemizle büyük bir şok yaşamıştım.Temizledik gerçi de o gündür bu gündür o tür sebillerden su içmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.