Ne güzeldir yahu da orda oynayan esmer çocuğun adı nedir bilen var mıdır (klipte alain delon a benzetilen şahıs sanırım)
İyi geceler , o esmer cocugun adı Sıla , görüşürüz.
ozan doğulu olmasın
@KonvictMuzik zekana hayran kaldım @1.8T nasıl derken (: @kickergsl yok ozan doğulu değil klipte ceketle artis artis dolaşan var ya onu kastettim
Klipte arka planda oynayan kız var ya O sıla mı yoksa başka biri mi? Hani dans ediyor falan. Eğer başka biriyse adı nedir?
burayı okuduktan sonra merak edip izledim, çok salak bir klip olmuş
hiç kimsenin dikkatini çekmedi şimdiye kadar ama şarkı lady gaga - alejandro adından çalıntı bence
klipte oynayan kız : Deniz Gönen
Sıla'nın jest ve mimikleri süper klipte. Çok aşırı sempatik duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: KonvictMuziK
İyi geceler , o esmer cocugun adı Sıla , görüşürüz.
a.ku yarıldım gece gece
Evet guzel klip peki klipde ayaklari gorulen bayan sila mi oysa eger cok guzel ayaklari var :D
quote:
Orijinalden alıntı: Eramom
hiç kimsenin dikkatini çekmedi şimdiye kadar ama şarkı lady gaga - alejandro adından çalıntı bence
Alain Delon fransız bi oyuncu neresini çalabilir ki bunun (: klipteki esmer çocuk da alain delona benzetilmiş bence ama çocuğu bulup mu şarkıyı yapmışlar şarkıyı yapıp mı çocuğu bulmuşlar bilemedim
Ama klipte sıla çok tatlı
Dimi ya..şımarmak yakışmış hatuna
quote:
Orijinalden alıntı: Eramom
iyi saçmalamışsın arkadaşım,alejandro ile alain delon un ne alakası var,hadi diyelim ki isim aynı,bu çalıntı anlamına gelmez,aynı isimde onlarca şarkı var,önemli olan altyapının aynı olmaması ki 2 şarkının melodileri birbiriyle alakasız...
sevinç ilpars o kıza hayranım aga röpörtacı izleyince aşık oldum facesini bilen varmı? sevinç ilpars yazdık çıkmadı
sevinç ilpars yazdım family acans çıktı o kızın kim oldunu bilen varmı adanalıymış
quote:
Orijinalden alıntı: ogzgunner23
Klipte arka planda oynayan kız var ya O sıla mı yoksa başka biri mi? Hani dans ediyor falan. Eğer başka biriyse adı nedir?
valla ben Atiye olduğuna yemin edebilirdim ama hiçbir yerde bahsedilmiyor :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme