hiç kimsenin dikkatini çekmedi şimdiye kadar ama şarkı lady gaga - alejandro adından çalıntı bence
klipte oynayan kız : Deniz Gönen
Sıla'nın jest ve mimikleri süper klipte. Çok aşırı sempatik duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: KonvictMuziK
İyi geceler , o esmer cocugun adı Sıla , görüşürüz.
a.ku yarıldım gece gece
Evet guzel klip peki klipde ayaklari gorulen bayan sila mi oysa eger cok guzel ayaklari var :D
quote:
Orijinalden alıntı: Eramom
hiç kimsenin dikkatini çekmedi şimdiye kadar ama şarkı lady gaga - alejandro adından çalıntı bence
Alain Delon fransız bi oyuncu neresini çalabilir ki bunun (: klipteki esmer çocuk da alain delona benzetilmiş bence ama çocuğu bulup mu şarkıyı yapmışlar şarkıyı yapıp mı çocuğu bulmuşlar bilemedim
Ama klipte sıla çok tatlı
Dimi ya..şımarmak yakışmış hatuna
quote:
Orijinalden alıntı: Eramom
iyi saçmalamışsın arkadaşım,alejandro ile alain delon un ne alakası var,hadi diyelim ki isim aynı,bu çalıntı anlamına gelmez,aynı isimde onlarca şarkı var,önemli olan altyapının aynı olmaması ki 2 şarkının melodileri birbiriyle alakasız...
sevinç ilpars o kıza hayranım aga röpörtacı izleyince aşık oldum facesini bilen varmı? sevinç ilpars yazdık çıkmadı
sevinç ilpars yazdım family acans çıktı o kızın kim oldunu bilen varmı adanalıymış
quote:
Orijinalden alıntı: ogzgunner23
Klipte arka planda oynayan kız var ya O sıla mı yoksa başka biri mi? Hani dans ediyor falan. Eğer başka biriyse adı nedir?
valla ben Atiye olduğuna yemin edebilirdim ama hiçbir yerde bahsedilmiyor :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme