off off bir haftadır dilimden düşmüyor.ama gerçekten harika bir şarkı within temptation - memories sonra
within temptation - aquarius within temptation - pale aslında albumun tatmı çok güzel
birde lene marlin - unforgivable sinner buda çok dinlediğim parçalarından fakt bunu albumude bayağı güzel
zaten imzamdaki grup ve solistler, tüm album ve parçalarını eksiksiz dinlediğim isimler.
biyato ah biyato ölmek istiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Pozitif
biyato ah biyato ölmek istiyorum
muhahahaha hala mı kanka yawwwww oww çok kötü bari içinde söyle kimse duymasın
pozitif sesin o kadar kötü mü yaw? Bugünlerde drony'nin sayesinde Joseph Arthur_Honey and The Moon'u söylüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: FB*gonca
pozitif sesin o kadar kötü mü yaw? Bugünlerde drony'nin sayesinde Joseph Arthur_Honey and The Moon'u söylüyorum.
artık üsteki parçayı söyle
Yakında bizim şarkılarımızın olduğu bi cd yapabilicem böyle giderse..Hergün şarkı değişiyo Tamam dinliycem şarkıyı indirip,sen kızma!
The Fugees - Redy Or not...
Bob Marley - Get up Stand up
yoh konça o parçaya kötü dio sen dinnesen sende qusarsın
quote:
Ben dinlemeyim o zaman.Zaten kendimi pek iyi hissetmiyorum.Bi de mide bulantısı çekilmez şimdi.
creep.roswell deli oluyor ama napim takıldı dilime.ben de bıktım ama söylüyorum işte
ya benim de dilime whitney houstondan i will always love you takıldı kurtulamıyom bi türlü gerçi şarkı çok güzel
üfle güneşim sönsün kalbim kara kışın ayazına dönsün... azrailim öpsün!Tek dönümsün ömrüm.....
Anastacia --- Sick And Tired In Flames --- Only For The Weak
İki şarkıyı da şiddetle tavsiye ederim... Metal sevmiyenler In Flames --- Only For The Weak'i çıkarabilir
melıh gorgun- 14 bahar ve cuneyt tek -gıdersen sıbel canın klıp cektıgı parcası...
adema-giving in
Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.
Geri git ? : : Pencereyi kapa ? hay a.k ben bu kuralın
quote:
Orjinalden alıntı: Pozitif
yoh konça o parçaya kötü dio sen dinnesen sende qusarsın
quote:
hem sesi kötü hem şarkı iğrenç zaten insanın diline nefret ettiği şarkı daha çok takılıyo .ama allahım tam bir kabus. şimdi comolokko diiecem bööö böööee
anna vissi-call me hatta şu an bilem sölüüoom kooll mi am fiiiiillllliiiin so lonli,am lost vitat yu