Sentenced - No more beating as one ve Excuse me while i kill myself And with the last rays of the setting sun the loveless pulse fades away No more beating as one. No longer burns the flame..
quote:
Orjinalden alıntı: sheriff
anathema judgement
bir ay önce bende anathema - parisienne moonlight artık gece gündüz dinliyo söylüyodum ama artık sıkıldım
quote:
Orjinalden alıntı: drony
quote:
Orjinalden alıntı: sheriff
anathema judgement
bir ay önce bende anathema - parisienne moonlight artık gece gündüz dinliyo söylüyodum ama artık sıkıldım
Aynı şekilde One last goodbye sölüyodum bende. Neyse konsere geliolar mayısta gene gerçi bu sefer sap gidicezde olsun.
anathema judgement
Nedim Zepper
MELİH GÖRGÜN 14 BAHAR ONUR AKIN GECEYI SANA YAZDIM...
quote:
heeee heeEee but where will yo go (evanescence)
Neden acaba?
ice cubenin eski bir şarkısı çok hoşuma gitti daha yeni buldum TaAaa 1991 in şarkısı ama mükemmel bir şarkı ice cube - it was a good day
Depeche mode - Enjoy the silence ( mike shinoda remix) Green day - Boulevard of broken dreams
usher-caught up bi de 50 Cent-candy shop
Grup Vitamin - Dokundur yo dukundurabilirsiniz can taş diz elleme camı$ taş dizebilirsiniz
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: FB*gonca
pozitif sesin o kadar kötü mü yaw? Bugünlerde drony'nin sayesinde Joseph Arthur_Honey and The Moon'u söylüyorum.
artık üsteki parçayı söyle
Hala bulamıyorum!!!
starsailor - poor misguided fool (gonca üstüne alınma ama parçayı sonra yine ağlarsın)
creep deli şarkıdır yaa bak imzamı bile süslüyo bi de judgement ten kurtuldum ama şimdi de high and dry(radiohead) var dilimde
quote:
Orjinalden alıntı: toprakdepp
creep.roswell deli oluyor ama napim takıldı dilime.ben de bıktım ama söylüyorum işte
Nightwish-Walking in the air
Erkan Oğur-Zeynep Erkan Oğur-Derdim Çoktur
quote:
starsailor - poor misguided fool (gonca üstüne alınma ama parçayı sonra yine ağlarsın)
Ağlamıycam çünkü biliyorum ben o şarkıyı
empty.söylemekten bıktım ama sabah bir kalkıyorum aklımda.çıkmıyor bir türlü.deliricem ya