Şimdi Ara

Şu sıralar en iyisi Kaspersky ve TrendMicro seçildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Şu sıralar en iyisi Kaspersky ve TrendMicro seçildi

Almanya merkezli "IT güvenliği ve Antivirüs araştırması" laboratuvarı AV-TEST'in son yayınladığı raporlarda Kaspersky ve TrendMicro ürünleri "koruma, performans ve kullanılabilirlik" konularında 18/18 tam puanı alarak ilk iki sırayı paylaştılar.

Kaspersky Internet Security 45 günlük deneme sürümü için:
    Kaspersky Interney Security 2016 - Kaspersky Lab

Avira Internet Security 30 günlük deneme sürümü için:
    Avira Internet Security 2016 - Avira

Kaynak: http://www.tomsguide.com/us/avtest-win7-tests,news-22461.html
    http://lifehacker.com/5865356/the-best-antivirus-app-for-windows

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katat -- 29 Temmuz 2016; 15:20:34 >

• Kaspersky bence en iyisi. Yıllardır kullanıyorum. Diğerlerine kötüde demiyorum. Ama rusyayla yaşanan kriz.sonrası kimseye kaspersky.önermiyorum. Antivirüs pcdeki bütün izinleri çok rahat kullanan tek yazılımdır. Pcmi yada pclerimizi bize karşı.kullanıyolar olabilir. Eser kurdum. Bi fark göremedim. Zaten pcyi iyi derece de kullanan biri için hemen hemen hepsi aynı bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bireyselde pek rakibi yok kaspersky' ın trend micronun rakip olması şaşırtmadı. birçok yazılım artık İS yazılımları ile klasik anti virüs arasındaki bütün farklılıkları kaldırılmış durumda adı internet security ama içi kocaman foss yazılımlar var bunlardan bir tanesi panda diğeri avast . Avast gibi böyle makine kasması ne gördüm nede yaşadım makine ölüyor resmen ssd bile zorluyor utanmasa minimum 4 gb okuma yazma hızına sahip bir sistem isteyecek. kurumsal cephede panda dişli bir rakip olarak kaspersky' ın tam karşısında durmaktadır ama klasik sürümleri değil Adaptive defence sürümü sadece virüslere karşı koruma anlamında anti spam özelliği çok dandik sadece Exchange olursa yapıyor bu noktada Kaspersky en iyi sonuca sahip ne anti spam ne web filtresi ile hiç acımadan üstesinden geliyor tüm iş yoğunluğu ve internet trafiğinin.
  • http://www.virusler.org/2016/04/en-iyi-antivirus-tevsiyesi-mart-2016.html adlı yazımda mart 2016 itibariyle http://www.av-comparatives.org/ adlı sitenin yaptığı test sonuçlarını bulabilirsiniz. Kaspersky 1. değil bu testlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

Kaspersky bence en iyisi. Yıllardır kullanıyorum. Diğerlerine kötüde demiyorum. Ama rusyayla yaşanan kriz.sonrası kimseye kaspersky.önermiyorum. Antivirüs pcdeki bütün izinleri çok rahat kullanan tek yazılımdır. Pcmi yada pclerimizi bize karşı.kullanıyolar olabilir. Eser kurdum. Bi fark göremedim. Zaten pcyi iyi derece de kullanan biri için hemen hemen hepsi aynı bence.

O ruslarla olan kriz sonrası kaspersky almak ne kadar doğru diye çok sordu kendime ama yine de gidip aldım
    Senin şu yazını 1 hafta önce okumuş olsaydım almazdım aga. Herhalde paranoyak oldum dedim ve bu tehlikeyi gözardı ederek kaspersky aldım. Şimdi pişman mıyım? Evet. Bişeyler içimi kemiriyor...?
    İnşallah bişey çıkmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

Kaspersky bence en iyisi. Yıllardır kullanıyorum. Diğerlerine kötüde demiyorum. Ama rusyayla yaşanan kriz.sonrası kimseye kaspersky.önermiyorum. Antivirüs pcdeki bütün izinleri çok rahat kullanan tek yazılımdır. Pcmi yada pclerimizi bize karşı.kullanıyolar olabilir. Eser kurdum. Bi fark göremedim. Zaten pcyi iyi derece de kullanan biri için hemen hemen hepsi aynı bence.

O ruslarla olan kriz sonrası kaspersky almak ne kadar doğru diye çok sordu kendime ama yine de gidip aldım
    Senin şu yazını 1 hafta önce okumuş olsaydım almazdım aga. Herhalde paranoyak oldum dedim ve bu tehlikeyi gözardı ederek kaspersky aldım. Şimdi pişman mıyım? Evet. Bişeyler içimi kemiriyor...?
    İnşallah bişey çıkmaz..

hocam bunlar tamamen hüsnü kuruntu hayırlı olsun güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost37

quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

İnşallah bişey çıkmaz..

hocam bunlar tamamen hüsnü kuruntu hayırlı olsun güle güle kullanın

Eyvallah sağolasın. Suriye'de yaptıklarından sonra...
    Bunu nasıl düşünmedim ben

• En iyisi kaspersky kaç yıldan beri kullanıyorum bişey olmadı
  • Bağlantılar düzeltildi
  • free ne varsa kullan bitince yine free 6 ay lisans problem solved
  • İyi bi yazılımın 6 aylık lisans kampanyasına denk gelmek gerekiyor onun için tabii :D Bu hep mümkün değil ne yazık ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.