Şimdi Ara

Su sistem nasil? oyun ve internet ve ofis amacli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asagidaki sistemde olmamis denilebilecek bir parca var midir? Butce sinirli oldugundan olabilecek en uygun sistemi toplamaya calisiyorum. En onemli nokta online FPS oyuncusuyum ve MW3 ile BFBC3 yakinda ciktiginda problemsiz bir sekilde oynayabilmek istiyorum. Elimde Samsung monitor var yenisini almayi dusunmuyorum. Destekledigi en yuksek cozunurluk 1600x900. Bunlara dayanarak yorum yaparsaniz sevinirim. Oyunun disinda MS Office ve internet icin kullanilacak.

Onemli NOT: Crossfire dusunmuyorum, sadece 1 hard disk daha alip Raid yapabilirm. CPU yu ise stabil bir sekilde calisacak sekilde overclock yapmak isterim.

MSI P67A-C43 LGA1155 ATX Desktop Motherboard
    Intel Core i5-2500K 3.3GHz LGA1155
    G.Skill F3-10666CL7D-4GB 2x2GB DDR3-1333 Ripjaws-X
    MSI Radeon HD6850 OC 1GB
    Samsung F3 500GB 3.5" Hard Disk
    SONY AD7260S 24x SATA DVD-Writer Black - OEM
    Coolermaster RC-550 Silencio Chassis yada HAF 912. (Cok tozlu bir ortamda olacak kasa, dogal olarak sesten ziyade kolay temizlenebilirligi onemli aslinda, Silencio sadece guzel gozuktugu icin begendim)
    Antec HCG ( High Current Gamer ) 520w ( 12v : 480w ) , with EPS12V v2.91 , 80PLUS Bronze - Power Supply
    Cogage TRUE Spirit-LGA 775/1156/1155 CPU Cooler

Simdiden hepinize tesekkurler.

• Haf 912'yi öneririm. İleriye dönük güzel bir kasadır.
    Güç kaynağın aklıma takıldı. Pek bildiğim bir marka değil. Ben olsam Hi power ya da silverstone gibi güvenilir bir marka tercih ederim.
  • Cevap icin tesekkurler. Guc kaynagi ile aklimdaki tek soru isareti Watt degeri, onun disinda 80+ sertifikali oldugundan marka adina pek bakmadan uygun fiyatli olani sectim.
    Kasayi Haf 912 yapacagim. Yanliz aklima takilan 3 konu su:

1) Anakarti MSI GD 65 yada Asus p67-pro yapmama gerek var midir? Ilk mesajda yazdiklarimi dikkate alirsak.
    2) CPU sogutucusunu bilen kullanan var mi? Genelde Noctua D14 tavsiye ediliyor ancak hem daha pahali hem de bayagi buyuk.
    3)Ekran karti 1 monitorluk bir sistemde yeterli olur mu? Bu makineyi online MW3 ve BFBC3 oynamak icin aldigim dusunulurse.

Tekrardan tesekkurler
  • 1- gd65 çok isabetli seçim olur tavsiyemdir. bir şekilde almaya çalışın derim
    2- d14 sevdiğim bir soğutucu değil alabiliyorsan
    http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/thermalright-mux-120-black-amd-intel-islemci-sogutucusu-lga1155-uyumlu.html
    al derim alamazsan da
    http://www.hizlial.com/bilgisayar/overclock-ve-sogutma/thermalright-cogage-true-spirit-intel-lga1155-uyumlu-islemci-sogutucusu-tr-cts_30.044.8528.0002.htm
    bunu alabilirsin.
    3- ekran kartı yeterli gelir ama ne ölçüde ? full detay oynatacağını sanmıyorum mw3 belki ama bf 3 zor gibi çözünürlüğe de bağlı !
    son olarak
    silverstone pek tavsiye etmem antec te çok iyi bir marka değil
    tavsiyem
    http://www.vatanbilgisayar.com/cougar-hec700te-hec-700te-700w-140mm-fanli-80-plus-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=48049

kendim kullandığımdan biliyorum.

• Tesekkurler tarkolar,

Anakarti msi gd-65 yapiyorum. Bu durumda ekran kartini yukseltme sansim yok artik su an icin. Oynayacagim cozunurluk 1600-900. Full detay acmamasi cok onemli degil, yeterki oynanabilirlikde bir sorun olmasin. Gelecek sene gerekirse ekran kartini yukseltebilirim. Belki bir hdd daha ekleyip raid yaparim onunla beraber. Veya ssd ucuzlarsa oda olabilir. Tabi bunlar ilerisi icin. Yazdiginiz ikinci sogutucu sanirsam benim koydugum zaten. Bu durumda onu degistirmeyecegim. Sadece psu ile ilgili karar veremedim simdi, onun disinda oldu gibi.
  • cougar 700w benim kullandığım sistemim de

gtx 260 calibre
    p2 710 x3
    4gb ram
    1 hdd sata 2
    1 dvd-rw
    gelid tranquillo soğutucu
    1 pci kart

full yükte sorunsuz çalışıyor üstelik modüler kablolara ihtiyacım bile yok !
  • ekran kartı seçimi yanlış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.