Şimdi Ara

Şu sistemin fiyatı ne olur???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anakart:DFI-Lanparty UT NF4 Ultra
    RAM:Twinmos 1GB 400
    Ekran Kartı:MSI 6800GT 256 MB
    Harddisk:Maxtor 160 GB SATA
    Monitör:Sony HS75 17'' LCD
    DVD sürücü: MSI 16x
    CD W: Asus CD RW
    Microsoft Set klavye mouse
    Feel Hurricane KASA
    400W PSU
    Ses Kartı:Creative Live 24 Bit
    Philips Hoparlör

Bu sistemin fiyatı ve fiyat performans oranı ne olur?

• fiyatlar içinwww.gigatek.com.tr yi kullanabilirsin,sistem toplama de üstten,parçalrını seç,fiyatını öğren.yerinde olsma,ksayı feel yerine standart bşielrden seçer,ilerişde enilerim diye psuyu elimden geldiince yükske ve kaliteli tutardım,feelin psusunu kullanamzdım.audigy almicaksan ses kartı alma,anakartınkini kullan.hangi philips hoparlör?ayrıca hard disk markası seagte ncqlu (gürültülü demicem bu sefer ) veya samsung bişi seç,80x2 yap,raid yap.ramler de dual dimi bide ekran akrtı sli mı dicem,çifter çifter gidiyorz anakart güzel,şahsen bizzat ben lcdleri sevmiyorum,ben deviririm onları :D

• Performans süper olurda fiyat
    kdv dahil 1500$ civarında...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GLurhing

fiyatlar içinwww.gigatek.com.tr yi kullanabilirsin,sistem toplama de üstten,parçalrını seç,fiyatını öğren.yerinde olsma,ksayı feel yerine standart bşielrden seçer,ilerişde enilerim diye psuyu elimden geldiince yükske ve kaliteli tutardım,feelin psusunu kullanamzdım.audigy almicaksan ses kartı alma,anakartınkini kullan.hangi philips hoparlör?ayrıca hard disk markası seagte ncqlu (gürültülü demicem bu sefer ) veya samsung bişi seç,80x2 yap,raid yap.ramler de dual dimi bide ekran akrtı sli mı dicem,çifter çifter gidiyorz anakart güzel,şahsen bizzat ben lcdleri sevmiyorum,ben deviririm onları :D

RAM dual olursa ne gibi bir fayda sağlar??

• Performansı daha iyi olur.
  • eer araştırırsan forumda genişçe analtılan bununla ilgili topicler var.hatta araştırmaya bile gerek yok,daha bugün açılan konular var,hemen 1.ci sayfadalar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.