Bildirim
Su / Sıvı soğutma ürünleri nerden alınır?
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Vatan Bilgisayar
TeknoBiyotik
Nova
Netsipariş
Gold
Eksen Bilgisayar
Bimeks -
Vatan, Nova, Bimeks ve Gold da su soğutmaya dair ürünler yok. Ben bulamadım. (Corsair in hazır setini saymıyorum.) -
quote:
Orijinalden alıntı: Erciyex
Vatan, Nova, Bimeks ve Gold da su soğutmaya dair ürünler yok. Ben bulamadım. (Corsair in hazır setini saymıyorum.)
www.firebal.net -
firebal daki ürünleri inceledim. Orada fazla çeşit bulamadım. Çoğu ürün stokta yok. -
Benim fikrim bizim forumdan alınır ... bu tip ürünlerin satışını yapan firmalarda genelde stokta yok olur ... ama 2. el bölümünde bir çok parça mevcut ... maddi açıdan oldukçada kar edersiniz ... ama karar sizin tabi. -
quote:
Orijinalden alıntı: barhonda1
Benim fikrim bizim forumdan alınır ... bu tip ürünlerin satışını yapan firmalarda genelde stokta yok olur ... ama 2. el bölümünde bir çok parça mevcut ... maddi açıdan oldukçada kar edersiniz ... ama karar sizin tabi.
Evet haklısınız. 2. El bölümünde yakın tarihte gerçekleşmiş satışlara bakıp, "kaçırdık be" diye dert yanıyorum.
Ama şu sıralar pek yok. Yada fiyatları bana yüksek geliyor. 6ay önce 60TL satılan ürün, şimdi altın suyuna mı düştü de 100TL oldu. ???
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X