Şimdi Ara

:: Su Soğutma Kaslı ARMOR+ :: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
6.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: signomis

Hocam cogu yurtdısından alınma 600-650 ytl cıvarı parcaların malıyetı. .

VAY ANSINI SATAYIM BEA AGZIM SULANDI BENDE SU SOGTMA VAR AMA TOFAŞ RADYOTOR Bİ DUZENLEYEYİM BEDE KASAYI MOTAJI YAPAYIM BENDE RESİMLERİ EKLERİM TEKRAR DA N DİYORUM

on numara beşyıldız olmuş iyi gunlerde oc yap iyi gunlerde kullan iyigunlerde boz
  • güzel çalışma.
  • Mükemmel ötesi bir şey olmuş helal olsun ellerine sağlık
  • Vay kardeşim benim..Sistemin hayırlı olsun. Sonunda kurmuşsun ve gayet şık olmuş. Güle güle kullan. Yalnız, sıcaklık değerlerini de eklemeyi unutma.
    Sağlıcakla kal..
  • Arka taraf karanlık kalmış gibi ama çoktan orası içinde planların vardır güzel bi çalışma
  • Pompa çıkışındaki hortumun kırılmış olan kısmına kelepçe takarsan kırılma düzelecektir
  • @AMFİBİ
    Abı senden blogu aldım daha yenı takabıldım.Suanda sıstemde e6300 var default hızlarda bostakı sıcaklık 20 derece cıvarı..Rad'dakı fanlar dusuk devırde donuyor onuda belırtım..
    @ExECaLiBuR@emmoo14
    Tesekkurler
    @Flatronx
    Arka tarafada uv takılacak. .
    @ottoman_solider
    Pompanın yonunu degıstırdım suan kırılma yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylpc

bişey sorcam boruyu nereden aldın?

Boru derken hocam tam anlamadım?
  • çok güzel olmuş ya valla keşke bende yapabilsem fanlar süper durmuş
  • Hayırlı olsun we elıne saglık guzel olmus dostum....
  • Tesekkurler arkadaslar..Fanlar bekledıgımden de ıyı cıktı tavsıye ederım alacaklara
  • Sistem güzel olmuş, güle güle kullan

Yurtdışından bir dahaki alışverişinde, apooge bloğun bakır kapağından getirtmelisin bence. Geçenlerde amfibi'nin bir başlığında bu bloğun korozyona sebep olduğunu okumuştum. Bakır kapak daha uzun ömürlü sistem için çok daha iyi olur.

http://www.frozencpu.com/products/6922/ex-blc-438/Swiftech_Apogee_GTX_C110_Copper_Housing_Plate.html?tl=g30c85
    http://forum.donanimhaber.com/m_21582542/tm.htm

• çok güzel olmuş gerçekten
    ACRYAN Blackfire4 UV Led Fan 120mm bu fanlar biraz ses yapıyorlar yüksek devirleri yüzünden ama uv modifiye amaçlı kullanılabilir yada devir kontrolü yaparak gayet güzel olabilirler yada scythe 800 rpm fan kullanılabilir sessizlik biraz daha ön plandaysa

maliyeti nedir acaba bu çalışmanın ...
  • @SeVeRaL
    Tesekkurler oncelıkle..Suan dusunmuyorum ama ılerde alabılırım..Evet o konuyu ıncelemıstım. .
    @MuRaT
    CPU Blok,Nb Blok,Rad,Pompa,Depo,Sıvı,Fanlar=700 YTL cıvarı gıttı.
  • teknolojinin harikaları kişisel becerin ile birleşmiş harika devamını bekleriz
  • elinize sağlık mükemmel olmuş
  • 10 numara hocamm
    bayılıyom su sıvı soğutma işine
    ama bi turlu nasip olmadıı
  • 10 numara olmuş
  • Harika olmus kardes...
    Gayet şık gozukuyor...
  • çok güzel yaw

ben de yapmak istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.