Bildirim
:: Su Soğutma Kaslı ARMOR+ ::
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kardeş süper olmuş walla bide ramlerin ışığı hortuma gelmiş kötü olmuş hortumu biras aşağı çekiwer istersen su tankı dehşet duruoor yukardaki malzemelere ne kadar paran gitti ? -
Güzel bi mod olmuş hoşuma gitti güle güle kullan -
quote:
Orjinalden alıntı: System_muro
kardeş süper olmuş walla bide ramlerin ışığı hortuma gelmiş kötü olmuş hortumu biras aşağı çekiwer istersen su tankı dehşet duruoor yukardaki malzemelere ne kadar paran gitti ?
Ne sen sor ne ben soylıyımGecmısı cok karısık bosver hocam..Yaklasık 3 aydır bu sıstemı toplayamamıstım. .
-
Hayırlı olsun güzel olmuş -
ramleri yanlış takmışsın dual çalışması için
şöyle takman gerek ;
I I I I
x x -
Yorumlar ıcın tesekkurler arkadaslar. . .
@alpello
4x1 gb ram var.Dıger ıkısını takmayı unutmusum
@mc.kork
Hocam hortumlarda haklısın bazı sorunlarım var eldekılerle ıdare etmek zorunda kaldıgım ıcın boyle oldu.Hortumalr degısecek -
o remlerden nasıl olutoda ısık cıkıyo yaa ne taktınkı onlara?
-
çok süper olmuş eline sağlık montaj aşamalarınıda görseydik çok süper olurdu tabana monte etmen gerçekten ilgimi çekti -
gayet güzel eline saglık -
10 numara işçilik ve 10 numara parçalar.Eline sağlık -
Depodan pompaya gıden hortumun kırılmasını onlemek ıcın pompanın yonunu degıstırdım akşam yenı resımlerı eklerım
Iyı temennıler ıcın herkese tesekkurler. . -
keşeke kuzey koprusu yerine ekran kartını soğutsaydınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: jeofizikci
keşeke kuzey koprusu yerine ekran kartını soğutsaydınız.
Vga blogu suanda fıyat olarak bıraz yuksek.Butun parcalarla bırlıkte alsaydım suankı masrafları ıkıye katlıyabılıyor sadece blok,o yuzden onuda ılerde yapacagım -
güzel çalışma hocam ellerine sağlık -
çok güzel sistem olmuş eline sağlık hayırlı olsun -
bişey sorcam boruyu nereden aldın? -
Tesekkurler arkadaslar -
abidehşet acayıpp guzel ve son olarak ON NUMARA BEŞYILDIZ OLMUŞ ŞİMDİ KAÇA PATLADI BU SU SOGTMA SISTEMI VE NERDEN ALDIN
-
Hocam cogu yurtdısından alınma 600-650 ytl cıvarı parcaların malıyetı. .
Benzer içerikler
- ses geçirmeyen duvar kağıdı kullananlar
- termal macun önerisi
- overclock nasıl yapılır
- undervolt nedir
- en iyi laptop soğutucu
- sıvı metal
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X