Şimdi Ara

Su Soğutma Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sıvı Soğutma almayı düşünüyorum . para önemli değil . anakartım asus crosshair v formula işlemci amd fx 8120 ? 5. ghz e düşünüyorum
    pek bilgim yoksa 500 750 tl düşünüyorum :) sıkıntı görmeyeceğim stabil bi ürün önerirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susqunface -- 30 Mart 2012; 11:37:14 >

• Sadece cpu soğutma için diyorsanız 750 tl'ye kadar bütçe ile iyi bir sistem toplayabilirsiniz. İşin içine ekran kartları girerse maliyet katlanıyor malesef.
    Ürün seçimi ise öyle pat diye tamamı önerilebilecek birşey değil, örneğin radyatör önerisi için kasa içine/dışına montajlanacaksa kasa boyutları veya dışarı koyacaksanız konumu gerekli.
    Rakorlar tasarladığınız loop sistemine göre çeşitli dönebilir, köşe ve düz olmak üzere birçok çeşide sahip. Aynı şekilde pompa da sisteme/sistem uzunluğuna göre tercih edilmeli.
    İşin kısası komple sistem önerisi pek mantıklı olmaz gibi, öncelikle ne yapmak istediğinizi ve sisteminizi nasıl kuracağınızı kafanızda canlandırın, ona göre parçaları tek tek araştırırsınız.
  • Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim. Acemi Oldgmdan Böyle oluyor. Cahillik sonuçta :)
  • Estağfurullah, ben de çok deneyimli değilim bu konuda. Bilmeniz gereken tek şey hazırlayacağınız sisteme göre çok araştırma yapmanız gerektiği.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oda soğutma projem
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.