Şimdi Ara

Şu soruna bir çözüm bulsunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

özel oyun oluşturma sırasında sürekli yaşanan hatalarla alakalı oyunun forumunda bi başlık açtım, aynı dertten sıkıntıdaysanız destek bekliyorum.

Buradan

quote:

merhaba,

arkadaşlarım ve ben sunucudaki diğer oyuncuların da katılabildiği özel oyunlar kurarken birkaç maddeyle özetleyebileceğim ve bana göre çözüm de üretilebilecek hatalarla karşılaşıyoruz.
    - hem oyunun daha adil olması(rün ve kabiliyetler açısından), hem de kanımca daha çetin geçmesi için, kurduğumuz oda isimlerinde "sadece 30 level" olarak belirtilmesine karşın, bir çok oyuncuyu oyundan men etmek zorunda kalıyoruz. oyunlar hazırlanırken, level için aralık belirtilmesi mümkün olabilir mi? belirtilen levelin altında ya da üstünde kalan oyuncuların "bu oda için leveliniz uygun değil" uyarısı alarak oda dışında kalması oldukça iyi olurdu.
    - oyun lobisinde bug var. şöyle ki, oyundan men etmek istediğimiz bir oyuncu var. men ederken, diyalog kutusu açıkken, eger odaya baska biri girer, ya da kovulacak kişi diger takıma gecerse, diyalog kutusu secilemez hale geliyor. tek çözüm client'ı tekrar baslatmak. fakat oda sahipligi, herhangi bir kisiye gectiginden cogu kez kendi kurdugun odada oynamak istemedigin bir sekilde kalakaliyorsun. bir diger problem ise şu şekilde; x adlı kullanıcıyı odadan atmak istiyorum. odadan kovmak icin butona bastigimda, diyalog kutusunda "x adlı oyuncuyu oyundan atmak istiyor musunuz?" yazıyor fakat, bir sekilde, sanırım o anda odaya giren baska biri olan y men ediliyor.

oyuna girdigimde, vaktimin buyuk bir cogunlugunu ozel oyunlarda gecirmeme ragmen, bu olay oldukca can sıkıyor. bir odaya 9 oyuncuyu toplayıp, bunun için herkesin yarım saatini çalmışken odanın bug'a girmesi inanılmaz sinir bozuyor.

acil yardım ve çözümlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serjkhan -- 11 Aralık 2012; 22:49:42 >

• evet çok sık karşılaşıyorum bu buglarla. acilen düzeltilmesi gerekiyor. özellikle aram modu kurarken 30lvl bulmak zaten zor, bi de odaya gelen düşük level adamları atmak için yanlışlıkla 30lvl adamları atınca iyice sinir bozucu bi durum oluyor.
  • ilk fikri sevdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalmahx

evet çok sık karşılaşıyorum bu buglarla. acilen düzeltilmesi gerekiyor. özellikle aram modu kurarken 30lvl bulmak zaten zor, bi de odaya gelen düşük level adamları atmak için yanlışlıkla 30lvl adamları atınca iyice sinir bozucu bi durum oluyor.

ben de bundan muzdaribim, 1 saatte oyun kuruluyor, sonra hiç yerine gidiyor.

bi de oda host'lugu 12 level adama gidiyor, o zaman seyreyle gümbürtüyü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.