Bildirim
Şu Ss'ye bi bakın yorum PLs
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arada bi oluyo başkaların acc a giriyo ama dc yiyosun sonra -
bu daha iyi oldu
* bu çok da inanılmaz olmayan bir bug -
bi kere bana da oldu we cz de i orc olarak insanlarım yerindew doğğdum sonra dc werdi -
Benimde böle olmuştu benim karakter orc du human yerinde oldu ama .. :) etrafım yeşildi ... -
banada ldu bütün günümü mavi köşeliklerle geçirdim ( orc um ) -
bi ara oyuna girerken bendede insanların yeri cıkıodu ama oyuna girince kalktı bug -
Banada olmuştu kendi id m ve kendi şifremle başka birinin adamıyla girdim 55 lvl mage di alt f4 yaptım neden derseniz ben onunkiyle giriosam o da bnmkiyle girer die çok korkmuştum ama sonrada öğrendim arada böle şeyler oluyomuş -
manyak ya -
Bi gün serverlar resetlendiğinde oyuna girdim yeni adam açtım ve x1 e girdim karşıma 63 lvl warrior çıktıçok garipti skillerde flame glacier fln yazıyodu charecterde paladin yazıyodubi de etrafta kimse yok tu koskoca cz de bi bengittim bowla çıkan bossları tek tek kestimoluyo bazen böle şeyler -
Bunu arkadaşlardanda duydum bazen oluo ama bana olmadı -
quote:
Orjinalden alıntı: Kara_Elf
Bi gün serverlar resetlendiğinde oyuna girdim yeni adam açtım ve x1 e girdim karşıma 63 lvl warrior çıktıçok garipti skillerde flame glacier fln yazıyodu charecterde paladin yazıyodubi de etrafta kimse yok tu koskoca cz de bi bengittim bowla çıkan bossları tek tek kestimoluyo bazen böle şeyler
biraz yavaş demek isterim
-
quote:
Bi gün serverlar resetlendiğinde oyuna girdim yeni adam açtım ve x1 e girdim karşıma 63 lvl warrior çıktıçok garipti skillerde flame glacier fln yazıyodu charecterde paladin yazıyodubi de etrafta kimse yok tu koskoca cz de bi bengittim bowla çıkan bossları tek tek kestimoluyo bazen böle şeyler
sen dewam et ozmn kesmeye.
-
quote:
Orjinalden alıntı: numand
quote:
biraz yavaş demek isterim
-
quote:
hehe hayal gücü güzel
-
kara elf dogru sölüo bug banada olmustu orc um ama oyuna giriş yeri yemyeşil sonra oyuna girdim skiLL yerLerinde flame glacier ligtning cart curt yazıodu... -
quote:
Orjinalden alıntı: game_masterrrr
kara elf dogru sölüo bug banada olmustu orc um ama oyuna giriş yeri yemyeşil sonra oyuna girdim skiLL yerLerinde flame glacier ligtning cart curt yazıodu...
LOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL
-
-
banada oldu bı adam ınsan shellı +8 raptor lu sonra yuna gırdııme kendı carım -
Oluyo böule arada sırada
Benzer içerikler
- knight online skill sıfırlama
- mage master açma
- doğum tarihi bulma programı
- knight online yeni server 2024
- mage stat dağılımı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X