Şimdi Ara

şu taunus nasıl ?değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çocukluğum 82 model taunusun içinde geçti ,bu aralar araba bakınıyorum şunu buldum çok temiz duruyor sizce değer mi ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-1980-ford-taunus-1.6-l-lpg-li-1-sinif-arac-135073921/detay/

• 7000 e bırakıyoe
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyim mi abi

7000 e bırakıyoe
    Harika bir araba. Alınır bence.
  • quote:

7000 e bırakıyoe
    Yapma hocam o arabaya 7000 verilir mi illa klasik olsun istiyosan mercedes w123 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Yapma hocam o arabaya 7000 verilir mi illa klasik olsun istiyosan mercedes w123 al.

aynı temizlikte bul alayım
  • quote:

çocukluğum 82 model taunusun içinde geçti ,bu aralar araba bakınıyorum şunu buldum çok temiz duruyor sizce değer mi ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-1980-ford-taunus-1.6-l-lpg-li-1-sinif-arac-135073921/detay/

taş gibi arabadır hocam 7 bine alınır bence çokta temiz görünüyor

• quote:

W123 un parca fiyatlarından haberin var mı ?

Yerinde olsam alırdım bu arabaların rahatlığını ve yol tutuşunu sadece kullananlar bilir.

Parça konusunda sıkıntın olmasın tekford un sitesine gir ve fiyatlara bak şahin ile hemen hemen aynı parca fiyatları
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

quote:

W123 un parca fiyatlarından haberin var mı ?

Yerinde olsam alırdım bu arabaların rahatlığını ve yol tutuşunu sadece kullananlar bilir.

Parça konusunda sıkıntın olmasın tekford un sitesine gir ve fiyatlara bak şahin ile hemen hemen aynı parca fiyatları

Alıntıları Göster
    valla özgüvenimi artırdınız 7 bine dökük şahini zor alıyorsun tek düşündürenşey 80 model olması bide 6500 e bile kapatırım nakit paraya,galeri belkide 4 e aldı

• quote:

valla özgüvenimi artırdınız 7 bine dökük şahini zor alıyorsun tek düşündürenşey 80 model olması bide 6500 e bile kapatırım nakit paraya,galeri belkide 4 e aldı

Bence arabayı görme imkanın varsa bir gör. Taunus hem çocukluğunun geçtiği ve bildiğin arabaymış. eğer gerçekten böyle temizse hiç düşünmeden al derim. Araba çok temiz duruyor ve fiyatı da iyi bence.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hocam 7000'e alacağın Şahin istese 95 model olsun bunun kadar sağlam olabileceğini sanmıyorum.
    Baktırın şaselerine, çürük yoksa korkmadan alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

quote:

Bence arabayı görme imkanın varsa bir gör. Taunus hem çocukluğunun geçtiği ve bildiğin arabaymış. eğer gerçekten böyle temizse hiç düşünmeden al derim. Araba çok temiz duruyor ve fiyatı da iyi bence.

ama malesef ki yılbaşından önce alamam param cepte ama yılbaşından ssonra kısmetse
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

quote:

Alıntıları Göster
    Hocam araç temiz de rengi hoşuma gitmedi. Senin nickden dolayı boyarsan olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Hocam araç temiz de rengi hoşuma gitmedi. Senin nickden dolayı boyarsan olabilir

rengi güzel tam 80lerin rengi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

rengi güzel tam 80lerin rengi

Kişisel zevk
  • bu çok yakmazmı lpg filan mı takıcaksın
    edit:pardon lpg varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gigabyte -- 7 Eylül 2013; 14:17:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1gigabyte

bu çok yakmazmı lpg filan mı takıcaksın
    edit:pardon lpg varmış
    çok çevre ve aile baskısı göreceğim ama 3 günlük dünya
  • quote:

çok çevre ve aile baskısı göreceğim ama 3 günlük dünya

Alıntıları Göster
    Senden önce ben alırdım işten çıkmasam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

Senden önce ben alırdım işten çıkmasam .

Alıntıları Göster
    10 numara arabadır mercedes e200 satan adam bılıyordum zamanında sırf ford tanus almak ıcın. Bizimde zamanında 2 tane vardı GT ve GTS modellerınden. Kös kös gider ama mükemmel bir uzun yol keyfı var gram yorulma hissi olmuyo adamın ustunde kaçırma al usta

• quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

10 numara arabadır mercedes e200 satan adam bılıyordum zamanında sırf ford tanus almak ıcın. Bizimde zamanında 2 tane vardı GT ve GTS modellerınden. Kös kös gider ama mükemmel bir uzun yol keyfı var gram yorulma hissi olmuyo adamın ustunde kaçırma al usta

Alıntıları Göster
    Satıcı bile antika :) "Fenni muayene" yazmış, günümüzde bu tabir çok kullanılmaz..

Bu araç alınır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

Satıcı bile antika :) "Fenni muayene" yazmış, günümüzde bu tabir çok kullanılmaz..

Bu araç alınır :)

Alıntıları Göster
    şu araç nasılhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-meraklisina-orjinal-148.000-klm.vade-takas-olur-136696002/detay

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.