Şimdi Ara

şu tv lerden hangisi daha iyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu modellerden hangisi sizce en iyisidir ?

PHILIPS 42PFL4307K
    LG 42LM640
    SAMSUNG 40ES6140
    VESTEL 42pf8060

cevaplarsanız sevinirim.

• önce 3D izlerken pasif gözlük mü tercih ediyorsun aktif mi karar ver.. pasis tercih ediyorsan zaten seçim basit LG, yok ben aktif alcağım diyorsan Samsung philips vestel gibi bir sıralama yapabilriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkismail

önce 3D izlerken pasif gözlük mü tercih ediyorsun aktif mi karar ver.. pasis tercih ediyorsan zaten seçim basit LG, yok ben aktif alcağım diyorsan Samsung philips vestel gibi bir sıralama yapabilriz.
    vestel de smr 600 hz diğerlerinde cmr 400 hz yazması kafamı karıştırıyor. bu durumda vestel daha iyi özellikli değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hipokratales

vestel de smr 600 hz diğerlerinde cmr 400 hz yazması kafamı karıştırıyor. bu durumda vestel daha iyi özellikli değil mi ?

smr Vestelin Cmr samsungun Mcı Lgnin. Varda Var. Bu Değerlere Kafan pek Takılmasın. Sadece bu değerlerin yüksek olması o tvnin iyi oldugunu kanıtlamaz.

1.Panel Türü
    2.Panel Hızı (Gerçek HZ Değeri) Yani Cmr veya Mcı yada Smr Sadece Panel Hızı.
    3.Tepkime Süresi
    4.Kontrast Değeri

Bunlarıda Göz Önünde Bulundurman Gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

smr Vestelin Cmr samsungun Mcı Lgnin. Varda Var. Bu Değerlere Kafan pek Takılmasın. Sadece bu değerlerin yüksek olması o tvnin iyi oldugunu kanıtlamaz.

1.Panel Türü
    3.Tepkime Süresi
    4.Kontrast Değeri

Bende bugün bir gazete ilanında gördüm bu vestelin modelini ve özellik bakımından gayet zegin duruyor.
    http://www.vestel.com.tr/tuketici-elektronigi/televizyon/led-televizyonlar/vestel-3d-smart-42pf8060-42-led-tv
    Daha önce 42 pf8030 modeline bakmıştım ama bunda sanırım dahili wi-fi de var.LG 42lm640s ile arasına gidip geliyorum açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: chupper67

quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

1.Panel Türü
    3.Tepkime Süresi
    4.Kontrast Değeri

Bende bugün bir gazete ilanında gördüm bu vestelin modelini ve özellik bakımından gayet zegin duruyor.
    http://www.vestel.com.tr/tuketici-elektronigi/televizyon/led-televizyonlar/vestel-3d-smart-42pf8060-42-led-tv
    Daha önce 42 pf8030 modeline bakmıştım ama bunda sanırım dahili wi-fi de var.LG 42lm640s ile arasına gidip geliyorum açıkçası.

Alıntıları Göster
    quote:

evet vestelin özellikleri görünürde çok iyi duruyor bide 36 ay taksit olması ödeme açısındanda oldukça kolaylık sağlaması vesteli düşündürtüyor gerçekten
    Birisi vestel hakkında sağlam bi bilgi verse gerçekten çok faydalı olurdu.

• quote:

quote:

evet vestelin özellikleri görünürde çok iyi duruyor bide 36 ay taksit olması ödeme açısındanda oldukça kolaylık sağlaması vesteli düşündürtüyor gerçekten

Alıntıları Göster
    renk görüntü kalitesi istiyorsan philips derim.3d olarak da lg ile aynı kalitede..yazdığın philips modeli de pasif gözlüklü...philipsin 5xxx serisi oldukça beğenilen bi seri.ancak aktif gözlüklü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrianvalentino -- 2 Aralık 2012; 21:46:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi TV daha iyi
    2 yıl önce açıldı
    İp tv en iyisi hangisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Almayı düşündüğüm model olduğu için LG 42LM640 pasif gözlük olması avantaj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Almayı düşündüğüm model olduğu için LG 42LM640 pasif gözlük olması avantaj.
    forumda soruldu mu bilmiyorum ama, aktif vd pasif 3d arasındaki fark tam olarak nedir? kalite açısından bir fark var mıdır?
  • quote:

quote:

Bu yorum konuyla ilgili andy1 arkadaşımızın yorumudur ben gerçekten etkilendim arkaaşın yorumlarından.Yorumunu izinziz burda paylaşıyorum umarım kızmaz.

---Bazilar, cikip urunlere bu Turk mali alinmaz, kiyas yapilmaz, diyor, oysaki tvyi gormemis bile, hatta daha tuaf araba markasi ile liyas yapiyor, komik gercekden !

Bu Arkadaslara sormak istiyorum, LG yazilimlarina bakin ne goreceksiniz acaba ?

Cobot ibaresi gorursunuz yani Vestel, Samsung-LG-Philps-Panasonic-Toshiba evet size tuaf gelecek bu unlu markalar Cobot yazilimlarini kullanir, Toshiba ise Izmir Cobot fabrikasinda cihazlari montajlar !

Galiba yabanci marka olunca, sizde kendinizi iyi hissediyorsunuz, enteresan birsey olmali !

Vestel farkli 2 cihazi test etmistim, Turkiyede iken ve Vestel yetkili bayisinede tvleri getirdigi icin tesekkur ediyorum, net olarak baratisiz yaziyorum, Vestel 1080p resim islemede HD yayinlarda, Filmlerde farici emdya gosterimde tek kelime ile cok iyi, yine ayni sekilde 3D derinlik beni fazlasi ile sasirtmisti keyifli bir izlenim sunmustu !

Kaldiki Vestel SD yayinlarda sizin yabanci markanizdaki urunle rahatlikla yarisir hatta bazi detaylarda daha iyi performans sunar !

Vestel-Seg-Sunny diyenler lutfen bunlar sizin Ulkeniz firmalari, ve bilmeden karaliyorsunuz cidden ayip !

Vestel bugun Dunyada 4 sirada tv montaj unitelerinde, nerdeyse Dunyanin her yerine tv montajlayip gonderiyorlar, İskandinav Ulkelerinin panellerini ise Vestel Turkiyede yapiyor, FinLux vs !

Seg artik yurt disinda panelleri biliniyor, oldukca memnuniyet alan SD yayin performansi var !

Sunny Japonyadaki ortagi ile panellerini gelistiriyor !

Beko artik Dunya markasi, Cinde %100 kendisine ait Dev fabrikasinda uretim yapiyor !

Grundig ayni sekilde Avrupada giderek musteri kapasitesi artiyor !

Sony Istanbul Grundig fabrikalarinda artik urunleri Avrupaya yolluyor !

Cidden biraz arastirin, Turk firmalari Avrupada tartismasiz marka konumundalar, ornekleri cogaltmak mumkun, Areclik Avusturyada farkli isimle 2 fabrikasi var, en son Israilli firmanın elinde hisselerini satin aldiki bu inanilmaz bir basaridir, Turkiye adina, cunki Israilli firmanin tekelini kirdilar !

Vestel tvlere gelince dediginiz urunu alirsaniz suna emin olun, bahsettiginiz LG serisi ile biraz daha ust seviye bir cihazdir !

• quote:

Orijinalden alıntı: hgencer

forumda soruldu mu bilmiyorum ama, aktif vd pasif 3d arasındaki fark tam olarak nedir? kalite açısından bir fark var mıdır?

aktif gözlük çözünürlüğü düşürmüyor.pille veya şarzla çalışıyor.daha ağır ve bazı kişilerde farklı seviyelerde başağrısı göz yorulması gibi yan etkiler oluşturabiliyor.pasif gözlüklerle çözünürlük yarı yarıya düşüyor.daha hafif ,şarzsız .pilsiz yan etkisi yok gibi.gözlükten önce tabi tv nin 3d kalitesi önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrianvalentino -- 2 Aralık 2012; 23:45:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrianvalentino

quote:

aktif gözlük çözünürlüğü düşürmüyor.pille veya şarzla çalışıyor.daha ağır ve bazı kişilerde farklı seviyelerde başağrısı göz yorulması gibi yan etkiler oluşturabiliyor.pasif gözlüklerle çözünürlük yarı yarıya düşüyor.daha hafif ,şarzsız .pilsiz yan etkisi yok gibi.gözlükten önce tabi tv nin 3d kalitesi önemli.

dün teknosaya girdim. turuncu indirim günüymüş. modelini hatırlamıyorum ama samsungun bir televizyonu vardı. 40" ekran, dahili wi-fi, 3d , 2 tane aktif gözlük kutuda geliyormuş. oradaki görevli aktif 3d lerin çok daha iyi olduğunu söyledi. hatta bana da denettirdi hem aktif hem pasif 3d yi. aktif 3d benim gözüme daha keskin ve net geldi. bilmiyorum belki videodan da olmuş olabilir. yalnız aynı görevli tv lerde dahili bulunan hd uydu alıcıların çok sağlıklı olmadığından felan bahsetti. şahsen bana saçma geldi. sizin bu konulardaki fikirleriniz nedir?

• quote:

quote:

quote:

dün teknosaya girdim. turuncu indirim günüymüş. modelini hatırlamıyorum ama samsungun bir televizyonu vardı. 40" ekran, dahili wi-fi, 3d , 2 tane aktif gözlük kutuda geliyormuş. oradaki görevli aktif 3d lerin çok daha iyi olduğunu söyledi. hatta bana da denettirdi hem aktif hem pasif 3d yi. aktif 3d benim gözüme daha keskin ve net geldi. bilmiyorum belki videodan da olmuş olabilir. yalnız aynı görevli tv lerde dahili bulunan hd uydu alıcıların çok sağlıklı olmadığından felan bahsetti. şahsen bana saçma geldi. sizin bu konulardaki fikirleriniz nedir?

aktif 3d elbette daha keskindir.dediğim gibi çözünürlük değişmiyor. uzun süre 3d seyri için aktif gözlüklerin izleyende sıkıntı yarattığı malum.bana sorarsan önce görüntü hd ve sd kalitesi gelir.dahili uydu alıcılara gelince o biraz da tv nin kendi kalitesiyle alakalı.fiyatı düşük bi tv den yüksek kalite dahili uydu alıcısı beklememeli.maliyeti düşürmek için çok kaliteli olmuyor.çekim ve sinyal güçleri sıkıntı yaratıyor.kanal geçişleri keza.her zaman kaliteli harici uydu seyir zevkini arttırır.tv dışında kullandığın aparatların da kalitesi doğrudan görüntü kalitesini etkiliyor.iyi bir tv yanlış ayar veya sıradan bağlantı aparatlarıyla kötü bir performans sergileyebilir.üretim hatası olmayan bir tv doğru ayar ve bağlantılarla seyir zevki verebilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

aktif 3d elbette daha keskindir.dediğim gibi çözünürlük değişmiyor. uzun süre 3d seyri için aktif gözlüklerin izleyende sıkıntı yarattığı malum.bana sorarsan önce görüntü hd ve sd kalitesi gelir.dahili uydu alıcılara gelince o biraz da tv nin kendi kalitesiyle alakalı.fiyatı düşük bi tv den yüksek kalite dahili uydu alıcısı beklememeli.maliyeti düşürmek için kaliteden ödün verilir..çekim ve sinyal güçleri sıkıntı yaratıyor.kanal geçişleri keza.her zaman kaliteli harici uydu seyir zevkini arttırır.tv dışında kullandığın aparatların da kalitesi doğrudan görüntü kalitesini etkiliyor.iyi bir tv yanlış ayar veya sıradan bağlantı aparatlarıyla kötü bir performans sergileyebilir.üretim hatası olmayan bir tv doğru ayar ve bağlantılarla seyir zevki verebilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aktif 3d elbette daha keskindir.dediğim gibi çözünürlük değişmiyor. uzun süre 3d seyri için aktif gözlüklerin izleyende sıkıntı yarattığı malum.bana sorarsan önce görüntü hd ve sd kalitesi gelir.dahili uydu alıcılara gelince o biraz da tv nin kendi kalitesiyle alakalı.fiyatı düşük bi tv den yüksek kalite dahili uydu alıcısı beklememeli.maliyeti düşürmek için kaliteden ödün verilir..çekim ve sinyal güçleri sıkıntı yaratıyor.kanal geçişleri keza.her zaman kaliteli harici uydu seyir zevkini arttırır.tv dışında kullandığın aparatların da kalitesi doğrudan görüntü kalitesini etkiliyor.iyi bir tv yanlış ayar veya sıradan bağlantı aparatlarıyla kötü bir performans sergileyebilir.üretim hatası olmayan bir tv doğru ayar ve bağlantılarla seyir zevki verebilir.

Alıntıları Göster
    ilginiz ve hızlı cevabınız için teşekkürler. bu aralar eve bir tv almayı düşünüyoruz. malum her zaman alınmıyor. o yüzden böyle bilmediklerimi öğrenmeye çalışıyorum.

• Konu aktif.
    Yorumlara devam edin lütfen
  • quote:

Konu aktif.
    Yorumlara devam edin lütfen
    aylardır bütün mağazaları takip ediyorum. bi ara teknosadan samsung 3d led alacaktım 40 inç.lik 1699 tl. idi. ama iyi ki almamışım şimdi lg şu modeline karar verdim muhteşem bir 3d kalitesi var "LG 42LM640 DVB-S FHD 3D LED LCD TV" 1899 Tl. görüşleriniz nedir bu tv. için?

bir de sizlere bir sorum var. bende LG nin bir ev sinema sistemi var 5 sene falan oldu alalı haliyle 3D film oynatamıyor... şimdi ben tv. flash bellekten oynatacağım 3D filmlerin sesini ses sistemine nasıl aktarabilirim? optik çıkış yok sistemde?
  • yorumlara devam arkadaşlar.
  • quote:

yorumlara devam arkadaşlar.
    öncelikle herkese iyi günler dilerim tv tavsiyelerini gördüm ve benim yeni aldığım tv hakkında fikir belirtmek istedim
    benim evimde sonny 42 led tv vardı görüntüsü harika dsmart vede digitürk plus abonesiyim fakat sony de karanlık sahnelerde bulutlanma oluyodu tek kötü yonü buydu yeni bir ev aldım sonny yi yatak odama aldım ve yeni bir tv aldım çok araştırmalarım sonucunda vestel almaya karar verdim ve

VESTEL 42pf8060 3d led aldım komuyu açan arkadaşın da listesinde olduğu için ben bu tv nin kullanıcısı olarak fikrimi belirteyim
    bazı arkadaşlar vestel tv leri kullanmadan yorum yapıyor kulaktan dolma bilgilerle ben bizzat kullandığım için söyleyeyim şimdiye kadar gördüğüm en iyi tv olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim 3d si kesinlikle harika hd yayınlar cam gibi gördüğünüze inanamayacaksınız çok canlı görüntü bunu bizzat kullanıcısı olduğum için söylüyorum kulaktan bilgi değil ama işte bazıları bilmeden karalıyor ben diğer bahsettiniz tv lere yorum yapamam çünkü bizzat kullandığım tv ler değil sadece kullandığımı söylüyorum dediğim gibi evimde sonny 42 led de var ama vestel daha canlı geldi bana 600 hz hızı ile

• quote:

Orijinalden alıntı: gokke24

öncelikle herkese iyi günler dilerim tv tavsiyelerini gördüm ve benim yeni aldığım tv hakkında fikir belirtmek istedim
    benim evimde sonny 42 led tv vardı görüntüsü harika dsmart vede digitürk plus abonesiyim fakat sony de karanlık sahnelerde bulutlanma oluyodu tek kötü yonü buydu yeni bir ev aldım sonny yi yatak odama aldım ve yeni bir tv aldım çok araştırmalarım sonucunda vestel almaya karar verdim ve

VESTEL 42pf8060 3d led aldım komuyu açan arkadaşın da listesinde olduğu için ben bu tv nin kullanıcısı olarak fikrimi belirteyim
    bazı arkadaşlar vestel tv leri kullanmadan yorum yapıyor kulaktan dolma bilgilerle ben bizzat kullandığım için söyleyeyim şimdiye kadar gördüğüm en iyi tv olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim 3d si kesinlikle harika hd yayınlar cam gibi gördüğünüze inanamayacaksınız çok canlı görüntü bunu bizzat kullanıcısı olduğum için söylüyorum kulaktan bilgi değil ama işte bazıları bilmeden karalıyor ben diğer bahsettiniz tv lere yorum yapamam çünkü bizzat kullandığım tv ler değil sadece kullandığımı söylüyorum dediğim gibi evimde sonny 42 led de var ama vestel daha canlı geldi bana 600 hz hızı ile

Alıntıları Göster
    VESTEL 42pf8060 3d led tv yi yeni aldım kullanımı menü hızı hdd okuması filan gayet güzel. Fakat 3d film indirip açtığım da sesi çözemediğini gördüm. Başka mkv filmler de de aynı sorun var. Hepsinde değil ama büyük boyutlu kaliteli olanlarda var. Görüntü gayet güzel acaba bu ses için bi çözüm varmı? Codec falan yüklenebilirmi bilen varsa lütfen yazsın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.