Şimdi Ara

şu tv lerden hangisi daha iyi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • VESTEL 42pf8060 3d led tv yi yeni aldım kullanımı menü hızı hdd okuması filan gayet güzel. Fakat 3d film indirip açtığım da sesi çözemediğini gördüm. Başka mkv filmler de de aynı sorun var. Hepsinde değil ama büyük boyutlu kaliteli olanlarda var. Görüntü gayet güzel acaba bu ses için bi çözüm varmı? Codec falan yüklenebilirmi bilen varsa lütfen yazsın.

ben öyle sorunla karşılaşmadım indirdiğim ve yüklettiğim bütn filimlerde görüntü ve sesde bi sıkıntı olmadı mkv vede bluray filimleriydi sorun indiridiğin filimde olabilir diye düşünüyorum ayrıca görüntü harika hd kanallarda belirdiğim gibi dsmart hd ve digitürk plus kullanıyorum görüntü mükemmel vesteli karalayan arkadaşlar bizzat deneyip görsünler sonra yorum yapsınlar kesinlikle.....
  • arkadaşımlarımda aktif gözlükleri denedim birin de beko 3d birinde ise samsung vardı gözlükleri aktifdi önce beko alan arkadaşımın beko sunda inanılmaz örümcek adamı izledik on beş dakika sonra midem allak bullak oldu mide bulantısı yaptı dedik belki tv den kaynaklanıyor bu sefer samsung alan arkadaşımda aynı filmi aktif gözlükle izledik ondada en fazla yirmi dakika dayanabildim dedilerki senin tv de izleyelim pasif gözlükle olur dedim deneyelim bende merak ettim yoksa filimdenmi diye aynı filmi bizde pasif gözlükle izledik bu gözlüklerle sonuna kadar izleyebildik filmi ama çok hafif bir baş dönmesi yaptı diğerleri gibi etkilemedi ayrıca 3d filmlndeki görüntüyü benim kullandığım vestel terranova 47 inç de daha gerçekçi izledik bu tv nin 3d görüntü derinliği ayarlarıda var derinliği hem artırabiliyorsunuz hemde azaltabiliyorsunuz ayarlara koymuşlar tekrar belirtiğim gibi bir aydan fazladır kullanıyorum bu tv yi şu ana kadar kötü bir yanını görmedim bu tv yi görmeden denemeden kötülemesini tasvip etmiyorum yerli bir markanın bu kadar kaliteli bir ürün çıkarmasına kendi adıma mutlu oluyorum tek eleştireceğim tarafı tv nin menüsü basit olmuş bu yönünü geliştirirse bence dörtlük olacak...

• ?
  • ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokke24

VESTEL 42pf8060 3d led tv yi yeni aldım kullanımı menü hızı hdd okuması filan gayet güzel. Fakat 3d film indirip açtığım da sesi çözemediğini gördüm. Başka mkv filmler de de aynı sorun var. Hepsinde değil ama büyük boyutlu kaliteli olanlarda var. Görüntü gayet güzel acaba bu ses için bi çözüm varmı? Codec falan yüklenebilirmi bilen varsa lütfen yazsın.

ben öyle sorunla karşılaşmadım indirdiğim ve yüklettiğim bütn filimlerde görüntü ve sesde bi sıkıntı olmadı mkv vede bluray filimleriydi sorun indiridiğin filimde olabilir diye düşünüyorum ayrıca görüntü harika hd kanallarda belirdiğim gibi dsmart hd ve digitürk plus kullanıyorum görüntü mükemmel vesteli karalayan arkadaşlar bizzat deneyip görsünler sonra yorum yapsınlar kesinlikle.....

KALİTELİ MKV filmlerde sesin DTS (digital theatre system) formunda gelenleri vardır ve tv bu ses formatını desteklemiyorsa HDMI'dan bağlanan harici bir mkv player ile sorun çözülebilir. yoksa 25 gb lık bir filmin problemli olduğunu düşünmek biraz erken cevap vermek sayılsa gerek..

• vestelin tv'si hoşuma gitti ama aynı özelliklere sahip 46" lik modeli ile arasında fiyat farkı uçurum olmasa 120 ekran olanından alacaktım, acaba indirime girermi büyük olan?
    42pf8060 => 1699
    46pf8060 => 2299

4" için 600 tl de verilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokke24

VESTEL 42pf8060 3d led tv yi yeni aldım kullanımı menü hızı hdd okuması filan gayet güzel. Fakat 3d film indirip açtığım da sesi çözemediğini gördüm. Başka mkv filmler de de aynı sorun var. Hepsinde değil ama büyük boyutlu kaliteli olanlarda var. Görüntü gayet güzel acaba bu ses için bi çözüm varmı? Codec falan yüklenebilirmi bilen varsa lütfen yazsın.

Tvniz hayırlı olsun Güle Güle kullanın !

Codec sorunu nerdeyse tüm ürünlerde çıkabilir sadece Vestele özel birşey değil !

Bilemiyorum harici medya player kullanmadığınızı düşündüm, eğer kullanmıyorsanız hata yapıyorsunuz demektir, üreticiler codec desteği verselerde bunun hiç bir öenemi yok tam tersine tvnin gereksiz yere hem fazla enerji harcamasına hemde gereksiz yere resim işlemcisine yüklenmiş olursunuz !

3D destekli media player en ideal seçim olur, hem görüntü kalitesi daha üst sev,yede alırsınız hemde ses codeclerinde en ufak sorun yaşamassınız, hemde görüntü sizi şimdikinden çok daha üst kalitede şaşırtacaktır bunu ARC hdmi ile bağladığınıza cihazın performansına sizde fazlası ile şaşırırsınız !

Vestel savunanların en başında gelen bir İnsanım, yurt dışında yaşadığımdan elbetteki inanılmaz gurur duyduğum firmalardan bir tanesidir, Cobot'tan bahsediyorum elbetteki, Vestele ait olan AR-GE gelişim ve yazılım firması ve hiç abartısız Dünyadaki en üst kalitede yazılım üreten 1 ilk firmalardan bir tanesidir !

Türkiyede Vestel daha doğrusu Yerili firmalar hiç tanınmadığı için, İnsanlar yabancı firmaları daha yüceltiyorlar, oysaki Vestel Cobot yazılımları bügün, en üst seri Samsungt-Panasonic-Sharp,Philps ve daha bir çok üreticiye yazılım üretip satar ve %100 Vestel patentlidir bu yazılımlar tv ve ses sistemlerinde kullanılıyor, zaten Toshiba İzmir Cobot tesislerinde herşeyi ile montajlanıp Avrupaya yollanıyor yada İngiltere üzerinden piyasalara sürülüyor !

Kısaca, sadece İnsanları biraz bilgilendirmek istedim, tekrar hayırlı olsun Güle Güle uzun seneler kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 14 Ocak 2013; 0:25:52 >

• arkadaşlar aldığınız tv ile birlikte gözlük verdiler mi , hiçbiryerde 2 yada 4 gözlük hediye falan yazmıyo . Tv yi bende düşünüyorum , aktif gözlük lazım denilmiş ben pasif gözlükle bakarsam 3d görüntü izleyemezmiyim bu tv ile ?
  • arkadaşlar vestel 3d tvler pasif gözlük kullanır buda daha iyidir ve ucuzdur aktif diyil 42pf8060 hic kıyaslamayın sadece alın bence cünkü diyer ürünlerden eksiyi yoktur iciniz rahat olsun markaları bantlayın görüntü kalitesini görün ozaman anlarsınız kıyaslama böyle yapılır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.