Bildirim
Su Vitamini ne kadar koymalıyım?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
10 damla fazla gibi geldi
3-4 damla yeterli olur 1 gün sonra suyunu değiştirin -
10 damla fazla. fazlası zehirlenmeye yol açıyor.
3-4 damla yeterli ar kadaşın dediği gibi. ertesi gün temizleyin tabi en doğal vitamin sebze meyvedir bunlar gereksiz -
Ben suyuna limon damlatiyorum 3 damla gayetde memnunum ishal oldugunda falan da iyi oluyor dogal vitamin sizede tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Stormed
3-4 damla yeterli olur 1 gün sonra suyunu değiştirin
quote:
Orijinalden alıntı: I am Tony Montana
3-4 damla yeterli ar kadaşın dediği gibi. ertesi gün temizleyin tabi en doğal vitamin sebze meyvedir bunlar gereksiz
quote:
Orijinalden alıntı: Jesus isTheBest
Ben suyuna limon damlatiyorum 3 damla gayetde memnunum ishal oldugunda falan da iyi oluyor dogal vitamin sizede tavsiye ederim.
Teşekkürler, 2 gündür 10 damla olarak yapıyordum şimdi değiştirdim. 3 damla koydum. 2 günde bir zararı olmaz değil mi? Ve kuş çok asabi, en ufak şeyde düşmanına saldırır gibi saldırıyor. Kafesinden çıkmıyor zaten. Kanadını çapmıştı sehbaya, veterinere götürdüm çatlak varmış, bu vitamini verdi. Bu kuş ne zaman iyileşir, kafesinden çıkaramıyorum, elimi uzatsam düşmanına saldırır gibi saldırıyor, arkadan parmağıma kondurup alıştırmaya çalışıyorum ama en ufacık şeyde salıncağına kaçıp elime saldırıyor :( Kuş 1,5 aylıkken aldım, alalı 1 ay olmuştur, kanadını çarpmadan önce geceleri hariç hiç ısırmıyordu ve kendi girip çıkıyordu kafesinden. :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Master -- 23 Temmuz 2016; 0:18:25 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: -Master
quote:
Orijinalden alıntı: Stormed
3-4 damla yeterli olur 1 gün sonra suyunu değiştirin
quote:
3-4 damla yeterli ar kadaşın dediği gibi. ertesi gün temizleyin tabi en doğal vitamin sebze meyvedir bunlar gereksiz
quote:
Orijinalden alıntı: Jesus isTheBest
Teşekkürler, 2 gündür 10 damla olarak yapıyordum şimdi değiştirdim. 3 damla koydum. 2 günde bir zararı olmaz değil mi? Ve kuş çok asabi, en ufak şeyde düşmanına saldırır gibi saldırıyor. Kafesinden çıkmıyor zaten. Kanadını çapmıştı sehbaya, veterinere götürdüm çatlak varmış, bu vitamini verdi. Bu kuş ne zaman iyileşir, kafesinden çıkaramıyorum, elimi uzatsam düşmanına saldırır gibi saldırıyor, arkadan parmağıma kondurup alıştırmaya çalışıyorum ama en ufacık şeyde salıncağına kaçıp elime saldırıyor :( Kuş 1,5 aylıkken aldım, alalı 1 ay olmuştur, kanadını çarpmadan önce geceleri hariç hiç ısırmıyordu ve kendi girip çıkıyordu kafesinden. :(
şoka girmiştir daha dikkatli olmak lazım. dışarısı kuşlar için iyidir kafes açık kalsın cama dikkat edin kendi çikip dolaşşin
-
-
o kuşun kanadını kim kesti ? orta fotoğrafta simetrik değil ? -
quote:
o kuşun kanadını kim kesti ? orta fotoğrafta simetrik değil ?
Yok kuşun kanadı kesilmedi-kopmadı. O kısmı aşağı doğru tutuyor. 2.resimde kesik gibi duruyor ama aslında aşağıda. Çarptığı yer orası. 3.resimde gözüküyor. İlk başlarda uçuyordu yine çarpmadan önceki kadar olmasa da, 1 haftadır kafesinden çıkaramadım, uçurmaya da çalışmadım zararlı diye, şimdi hiç uçmuyor. Kanadını pek kullanmak istemiyor. :( 13 Temmuz'da çarptı, konusunu da açmıştım, 1 ay sonra iyileşebilir mi? Çok saldırgan. Bugün 1-2 saat parmağımda tuttum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X