Teras ustu acık seramik uzerine hangi su yalıtımı malzemesi uygun olur? koster mi kalekim mı babam üç gündür başımın etini yiyor da ben de bulamadım bu ikisinin ürünlerini kiyaalayan yardımcı olursanız sevinirim
Resim gönder bakalım üzerinde yürünen bir teras mı? Fayanslar kırık mı? Oynuyor mu? Bunlar belirgin değil ne desek bilemedim
Hocam yurunen bir teras :)
Valla dostum yürünen teras ise fayansları sökeceksin 2 kat sürme yalıtım yapacaksın sonrasında tekrar fayans yapacaksın
Hocam tamam da hangi su yalıtımını kullanalım ?Kalekim mı yoksa öbürü mu
Üstad ikiside doğru yapıldığı takdirde senin sorununu çözer, yalıtım işi dikkat özen ve tecrübe gerektirir doğru yapılmazsa bütün harcanan emek boşa gider
Hocam önerdiğini bir markanin bir modeli varsa bilgi alabilirsem sevinirim
Üstad marka önemli değil, tüm su yalıtım markaları işini görür yeterli tse ve ce belgesi olsun, ama sana şöyle anlatayım sen fayanslarını sökmezsen üstüne yalıtım yapmaya çalışırsan, yalıtımı bütün bir şekilde uygulayamazsan, gider bölgesinde uygun işlem yapmazsan, köşe birleşimlerinde bant kullanmaz isen, yalıtımın muhafazasını yapmazsan istediğin markayı kullan senin sorununu çözmez
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme