Şimdi Ara

Hangi Malzeme Su yalıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 25 yıllık bir apartmandan ev aldım ev son kat üzeri dam (çatı yok) Dam akıyor nem rutubet aşırı derecede mevcut.Üzeri kaplanmayacak su yalıtımı sizce:
    1)Çimento Esaslı malzemeler mi
    2)epoxy özellikli malzemeler mi,
    3)Polipüretan özellikli malzemelr mi
    4)Likit bitüm malzemeler mi
    5)mebranlar mı
    6)Latex katkılı malzemeler mi
    7)Su tut benzeri kısa vadeli çözümler mi

Piyasada çok ürün çok marka ,usta olduğunu idda eden çok şahıs var.Herkesin tavsiye ettiği ürün ve fikri farklı. sizce ne en iyi su yalıtım malzemesi nedir.

Hangi Malzeme Su yalıtımı Hangi Malzeme Su yalıtımı Hangi Malzeme Su yalıtımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 14 Temmuz 2015; 21:59:38 >

• hocam sadece bu ürünlerden birini kullanırsan yazın evde duramasın.

aşiri sıcak olur evin içi

beton üzerine strafor döşetirsin onun üzerine 11 mm Osb üzerine membran yaptırsan daha iyi olur.

eyer istanbuldaysan yardımcı olurum.
  • Mersındeyim.Cevap yazdığınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalezarorkun

25 yıllık bir apartmandan ev aldım ev son kat üzeri dam (çatı yok) Dam akıyor nem rutubet aşırı derecede mevcut.Üzeri kaplanmayacak su yalıtımı sizce:
    1)Çimento Esaslı malzemeler mi
    2)epoxy özellikli malzemeler mi,
    3)Polipüretan özellikli malzemelr mi
    4)Likit bitüm malzemeler mi
    5)mebranlar mı
    6)Latex katkılı malzemeler mi
    7)Su tut benzeri kısa vadeli çözümler mi

Piyasada çok ürün çok marka ,usta olduğunu idda eden çok şahıs var.Herkesin tavsiye ettiği ürün ve fikri farklı. sizce ne en iyi su yalıtım malzemesi nedir.

Hangi Malzeme Su yalıtımı Hangi Malzeme Su yalıtımı Hangi Malzeme Su yalıtımı

Geçenlerde buna sizin gibi bi mağdur arkadaş daha vardı oda mersindeydi aynı şeyden şikayetçiydi. Bende mersinliyim ne kadar sıcak olduğunu tahmin edebiliyorum.

Çok uğraşmak istemiyorum, hem iyi hem ucuz yollu kesin çözüm isterseniz;

Dam olan yüzeyi öncelikle güzel bi temizleyin, Polisan natura çatı veya Permolit permodur marka 2 ürün var bu ürünler aynı işlevi görmektedir.

Bu ürünlerden birini seçin ve yüzeye en az 2 kat en fazla 4 kat halinde sürebilirsiniz, katlar arasında 24 saat bekleme süresi vardır ve katlar arasında çapraz uygulama yapınız.

Bu işlem bittikten 24 saat sonra Orta halli bir Slikonlu dış cephe boyası renk olarak beyaz olucak şekilde 2 kat halinde sürünüz. Beyaz olmasının nedeni ısıyı % 50 kadar yüzeyde tutar zemine vermez.

Bu işlemden sonra rahatlıkla oturabilirsiniz dairenizde.

• Cevabınız için teşekküe ederim.Akçalı merkezi aradım (permolit) permodur isimli ürünün uv yalıtımının olmadığını bir yıl sonra kabarabileceğini söylediler.Yalıtım firmasının bir tanesi İshakol firmasının Silizol diye bir ürünü varmış onu tavsiye etti.Emprenye ,şeffafmış bir de polimero diye bir ürün tavsiye ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 9 Ağustos 2015; 0:53:47 >
  • Şu ürün işinizi görebilir.

https://www.youtube.com/watch?v=4cPuZttLodg
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.