BENİM ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM YER iSTANBUL KADIKÖYDE SAMSUNG BAYİSİ..ÜRÜNLER 3 YIL GARANTİLİ .Samsung LCD tv leride piyasanın altında veriyor burası
PS42E7HD PLAZMA TV fiyatı : 2570ytl. 32R71B LCD TV fiyatı :2570ytl. 40S71B LCD TV fiyatı :3100ytl 40R72B LCD TV fiyatı :3870ytl
BU TVLERİN İÇİNDE EN İYİ GÖRÜNTÜ PERFORMANSINI PS42E7HD PLAZMA TV VERMEKTEDİR.PS42Q7H PLAZMA TV İLE PS42E7HD PLAZMA TVNİN TEK FARKI Q7'NİN ÖN YÜZÜ PİYANO BLACK YANİ RENGİ SİYAH OKADAR DİĞER TEKNİK ÖZELLİKLERİ AYNI.YAKLASIK İKİ ÜRÜN ARASINDA 2500 YTL GİBİ BİR FARK VAR SADECE SİYAH RENK İÇİN BU FARK VERİLMEZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.
SAYGILARIMLA
PS42Q7H street, PS42Q7H'ın istanbul bilişim satış fiyatında öyle 2500 YTL gibi bir fark yok?
dostum kadiköyde hangi samsung bayisinden aldin o fiyati 42e7hd için çünkü bugün bende kadiköyde bi samsung bayisindeydim q7 için tipatip aynilarini söledi ama 42e7hd 3100 ytl fiyati wardi
İstanbul Bilişim garantisine pek güvenmiyorum ben.Ürünleri kendileri ithal ediyorlar.Benim fiyat aldığım yer samsung bayisi.İstanbul bilişimden almam samsungun kendi garantisi varken bilmediğim bir firmanın garantisiyle almayı tercih etmiyorum.İleride başımız ağrıyabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: street
İstanbul Bilişim garantisine pek güvenmiyorum ben.Ürünleri kendileri ithal ediyorlar.Benim fiyat aldığım yer samsung bayisi.İstanbul bilişimden almam samsungun kendi garantisi varken bilmediğim bir firmanın garantisiyle almayı tercih etmiyorum.İleride başımız ağrıyabilir.
tabi, sonuçta kendi ürünlerinin garantisini vermeleri başka bir olay.. ama o kadar fiyat farkı da garip geldi bana o yüzden bir sorayım dedim..