Şimdi Ara

SU YAZIMI OKUYUNDA YARDIM EDİN BANA ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• KOSKOCA FORUMDA CEVAP YAZAN BİR KİŞİ BİLE YOK YAW.
  • quote:

Orjinalden alıntı: street

SİZ OLSANIZ HANGİSİNİ ALIRDINIZ . NEDEN?

PANASONIC TH-42PV60

LİNK :http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110010509&CS_Category=_SBA_248_1662_158_1867&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_PLAZMA_TV248

SAMSUNG PS42E7H

LİNK:http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110010520&CS_Category=_SBA_248_1662_158_303&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_PLAZMA_TV248

İlla plazma lacaksanız ve illa aceleniz var ise Panasoniv 42v60 derim.Ancak Siyah kasalrın daha rağnet gördüğü ve fazla değerli olduğu şu günlerde GRI sıkıntınız olmazsa alın:Ayrıca kasa dizaynı pek hoş değil:Ancak G9 yani 9.jenerasyon panel var.Ama derseniz ki 30-45 gün daha beklerim Ozaman Panasonic Türkiye g10 panellerin ithalatına başlayacakmış.Hemde komple siyah hoş tasarımları var.Google dan 42PF71 diye aratırsanız bulacaksınız.Kolay gelsin.G10 ların en önemli artısı da BURN olayı (loga yanlması ve izinin kalması) olayın neredeyse yok edilmiş gibi.

Kolay gelsin..

• karedeş plazma almayı düşünüyorsan PIONEER markasını göz önünde bulundurmanda fayda var aşağıdaki link bir göz at

http://forum.donanimhaber.com/m_12303566/tm.htm
  • LG 42PC1R yi incele . benim favorim o ... teknosa da 3.350 ytl .... teknosaray da 3.318 ytl. en uygun fiyatları....
  • arkadaşım ben her iki marka arasında kalsam samsung'u tercih ederdim bu konuda ben bu markayı begeniyorum tabiiki son karar sizin
  • Cineos ve leboss1, Arkadaş kendi belirttiği markalar arasında istemiş seçimi.BU yüzden yazdım bende..Yoksa Pioneer yada diğerlerini önermek değil amaç...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazmış olduğum Samsung modeli fiyat olarak daha uygun .Özellik bakımından da Panasonic modeline göre aynı.Bu 800 ytl fiyat farku neden onu anlamadım.Bu arada pieneer modellerini biliyorum ama fiyatları el yakıyor.Samsungu fiyat performans açısından değerlendirip almayı düşünüyorum.LCD tv alacaktım SAMSUNG 32R71 modelini ancak samsung shopta iki ürünü lcd ve plazmayı yanyana seyretme imkanım oldu uydu yayınları ve dvd performansı plazmaların daha iyi olduğunu gördüm.Bir ara SONY 3LCD tv alacaktım onunda fiyatı uygun sizin anlayacağınız kafam iyice karıştı.
  • sevgili Bilvarch

30-45 günde yeni nesilin gelmesi gercekten buyuk surpriz olur.
    Cunku yakinda ABD ve Japonya'da satisa cikacagi, ondan bir kac ay sonra da Avrupa'da satisa cikacagini okudum.

Kaynak; Panasonic'in Milano'da yaptigi yeni nesil cihazlarin basin tanitimda, yaptigi acikalamalar

selamlar

Orjinalden alıntı: bilvarch

Orjinalden alıntı: street
    derseniz ki 30-45 gün daha beklerim Ozaman Panasonic Türkiye g10 panellerin ithalatına başlayacakmış.
    Kolay gelsin..
  • SAMSUNGU PEŞİNDE 2600 YTL E BULDUM NEREDEYSE VESTELLERİN FİYATI KADAR UCUZ :)) . BÜYÜK İHTİMALLE TERCİHİMİ SAMSUNGTAN YANA KULLANACAĞIM. EV SİNEMA SİSTEMİDE DE PANASONİC HT-885 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM .

YORUM YAPAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER.
  • Bu iki TV arasında bende Samsung'u seçerdim.
  • Bu fiyata nerede buldunuz acaba? Vadeli mi?
  • 900 ytl'ye değecek bir fark yok arada. Bence Samsung
  • Her yönüyle Samsung. Panasonic 9 serilerindeki metal dış çerçeve seyir zevkini kesinlikle azaltıyor ve dikkati parlayan çerçeveye çekiyor.
    Aradaki farka Panasonic home cinema rahatlıkla alınır. Bunun artısı ise herşeye değer.
  • ikisi arasında fiyat/performans olarak samsung alırdım
  • kesinlikle samsung...
  • Ne yaptınız? Bu kadar değişik öneri karşısında karar verebildinizmi, yada kafanız iyicemi karıştı?
    En iyisi siz bu iki modeli, hatta daha başka marka ve modelleride bütçeniz paralelinde internette bir inceleyin.
    Sonra yerinde gidip görün. Dış tasarım, genel özellikler vs. vs. ve en çok beğendiğinizi alın.
    Kolay gelsin dostum.
  • Selam,
    Ben de aynı ikilemde kalmıştım ve Samsung'a karar kılmıştım.
    Cihaz geleli 5 gün oldu ve seçimimden oldukça memnunum diyebilirim.
    Fiyat / Performans oranı en başarılı Plazmalardan biri şu anda.
  • Bu fiyatı peşin olarak verdiler garantili ürün.Eğer taksitle almayı düşünen varsa teknosada 2999 ytl 18 taksit yapıyorlar.Yerinde izledim ve kesinlikle bu plazma samsung LCD tvler vardı yanında aynı görüntü plazmada daha doğal ve canlı idi .Kesinlikle bu fiyata kaçırılmayacak bir ürün.İsteyen olursa pm atsın benim alacağım istanbuldaki yerin adresini vereyim.Ben önümüzde ki hafta gidip alacağım.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street -- 7 Mart 2007; 11:38:31 >
  • BENİM ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM YER iSTANBUL KADIKÖYDE SAMSUNG BAYİSİ..ÜRÜNLER 3 YIL GARANTİLİ .Samsung LCD tv leride piyasanın altında veriyor burası

PS42E7HD PLAZMA TV fiyatı : 2570ytl.
    32R71B LCD TV fiyatı :2570ytl.
    40S71B LCD TV fiyatı :3100ytl
    40R72B LCD TV fiyatı :3870ytl

BU TVLERİN İÇİNDE EN İYİ GÖRÜNTÜ PERFORMANSINI PS42E7HD PLAZMA TV VERMEKTEDİR.PS42Q7H PLAZMA TV İLE PS42E7HD PLAZMA TVNİN TEK FARKI Q7'NİN ÖN YÜZÜ PİYANO BLACK YANİ RENGİ SİYAH OKADAR DİĞER TEKNİK ÖZELLİKLERİ AYNI.YAKLASIK İKİ ÜRÜN ARASINDA 2500 YTL GİBİ BİR FARK VAR SADECE SİYAH RENK İÇİN BU FARK VERİLMEZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.

SAYGILARIMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street -- 7 Mart 2007; 18:51:40 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.