Şimdi Ara

SUAN AKLIMIZDAN NE GEÇİYORR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir sorun çıkmasın da öss ve yds ye çalışmak için izin istiycem stajdaki amirimden ve yöneticimden.pek sanmıyorum izin verceklerini ama inş. verirler.çok önemli benim için ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 13 Nisan 2005, 13:30:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: feverfire

Eski sevgilimle barışmak isterdim
    Ondan sonra da Cuma günü vizede ne yapıcam acaba onu merak ediyorum.Kafamı kurcalayıp duruyo..

GİDENE BOSVER GELENE HOS GELDİN DE BASKA CARESİ YOOOK giden gitmeyi kafasına koyduysa tüm careler caresizdir arkadsıM ...DÜNÜ UNUT YARINI DÜSÜNME BUGÜNÜ YASA....

• quote:

Orjinalden alıntı: aSiKaN

quote:

Orjinalden alıntı: friendly

quote:

Orjinalden alıntı: the_point

quote:

Orjinalden alıntı: legend79

İki dakkada seviyeyi ne güzel düşürüyosunuz helal valla

+1

ne seviyeli bi topic olmuş bravo prensess ama bu senin suçun değil akılları bişeylerinin ucunda olanların suçu!

beenmiosan git..

KızLAr ayaLakaLık yapıcam die... Dustuun haLLEre bak..

hade onaLrın akLı bişeyLErin ucunda.. snn akLın nerde 250 Gramın içine düşmüş...

bana bak ağzını bozma canımı sıkma benim. burda herkesin ne olduğu biliniyor boşuna lagaluga yapıpta asabımı bozma benim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

ne seviyeli bi topic olmuş bravo prensess ama bu senin suçun değil akılları bişeylerinin ucunda olanların suçu!

beenmiosan git..

hade onaLrın akLı bişeyLErin ucunda.. snn akLın nerde 250 Gramın içine düşmüş...

bana bak ağzını bozma canımı sıkma benim. burda herkesin ne olduğu biliniyor boşuna lagaluga yapıpta asabımı bozma benim

sen merak etme arkadasım ben onun payını verdimm

• quote:

Orjinalden alıntı: prensessss

quote:

quote:

quote:

+1

inanki
    morel oldun arkadasım saol yaa ben sadece seviyeli bir muhabbet olsun bi konu belirtmeyeyim diye düsündüm ama tüm hevesimi KIRRDDIILLAARRR yanımda oldugun için saollll

nasıl ayar oldum şu asikan mıdır nedir ona bilemezsin! adama bak sırf demegoji olsun diye neler söylüyortabii sadece yazmaktan ibaret ya kimsenin elini tutanda yok akıllısıda yazıyor işte böyle deliside. arkadaşım herzaman yanındayız merak etme yeterki işin içinde SEVİYE olsun. Sanada teşekkürler...

• Arabanın sunroof'unu açıp , sahilevlerine deniz kıyısına arabayı çekip gökyüzünü ve denizi seyretmek geçiyor aklımdan ... hafta sonu bunu yaptım , haftanın yorgunluğunu 2 saatte atmıştım sanki üzerimden
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

beenmiosan git..

sen merak etme arkadasım ben onun payını verdimm

@friendly: dostum sana sonuna kadar destek veriyorum.. bu nebiçim muhabbet ya..
    sen bakma milletin dediğine..

• katılımcılarının çoğunluğu erkek olan bir formda mevsimlerden bahar olunca ve dışarda da hava mükemmel olunca ayrıca bu başlıklı bir konu açlıncada gelecek cevaplarda % 75 lik bir pay ile mevcut durumdakilerle aynı oluyor. Bence durum biraz normal. Arkadaşların kış durumlarını incelerseniz daha seviyelidir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

inanki
    morel oldun arkadasım saol yaa ben sadece seviyeli bir muhabbet olsun bi konu belirtmeyeyim diye düsündüm ama tüm hevesimi KIRRDDIILLAARRR yanımda oldugun için saollll

nasıl ayar oldum şu asikan mıdır nedir ona bilemezsin! adama bak sırf demegoji olsun diye neler söylüyortabii sadece yazmaktan ibaret ya kimsenin elini tutanda yok akıllısıda yazıyor işte böyle deliside. arkadaşım herzaman yanındayız merak etme yeterki işin içinde SEVİYE olsun. Sanada teşekkürler...

bende yanındayım arkadasım merak etmeee en önemli olan seyyyy seviyeee zaten aynı seyleri düsündügümüze sevindimmarkadasım

• quote:

GİDENE BOSVER GELENE HOS GELDİN DE BASKA CARESİ YOOOK giden gitmeyi kafasına koyduysa tüm careler caresizdir arkadsıM ...DÜNÜ UNUT YARINI DÜSÜNME BUGÜNÜ YASA....

Walla nieyse ondan iisi gelmezmiş gibi gelio...Rüyalarıma girio bırakmıo peşimi..
    Bütün eski sevgililere

• bu tartışmayı bitirmeniz, herşeyden nem kapmamanız, kendinizi eleştiren kendiniz olmanız ve bir de müzik yapmak geçiyor.
  • 6800 Ultra geçiyor
  • halamı aynı mevzu
  • tuba ünsal geçiyor
  • sevdiğim kızın neden beni sevmediği ve nasıl kendimden 2 yaş büyük ve başkasıyla çıkan birisini sevdiğim geçiyo hep.. hemde EZİP GEÇİYO!!
  • Darkchild Delimisin Olm sen iki gün sonra unutursun. Hiiç takma kafana abi sözü dinle biraz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.