Şimdi Ara

SUAN AKLIMIZDAN NE GEÇİYORR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar nasılsınız ben prensess ben özellikle bir konu acmayacagım sadece içimizden gelenleri yazacagımız bir anket olusturmk istedim maksat seviyeli muhabbett beni yanlız bırakmazsınız dimiiii hadee göreyim siziii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prensessss -- 13 Nisan 2005, 10:16:53 >

• elisha geciyo yok yok para gecio yok beşiktaşım gecio birden fazla şeyin gecmesi mümkün mü aceb akıl büyük olunca

• prenses.....
    gel bakim sen benim yamacıma şöle

şaka ha hemen alınma sakın...
  • La bişi geçmiyo öbür topice koyduum finli hatun keşke burda olsaydıda bööle beraber firewall ayarı falan yapsaydıl die geçiyo. Ben bööle active directory ayarlarını yaparken omuzlarıma masaj falan yapsaydı. eheuheueheu
  • ya arkadaslar işi niye gırgıra cekiyosunuz alaaa allaaaa canım para cekiyorsa git calıs, yemek cekiyorsa git yeee gezmek istiyorsa git dısarı bunlar yapabilecegimiz seyleeer hayalimiz ne keske yanımda olsa dediginiz kimmm zor bişeymi allah askınaa İSYANNNN
  • aklımdan okula gitmek geçiyor..
    öğrenciler bekler.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: prensessss

ya arkadaslar işi niye gırgıra cekiyosunuz alaaa allaaaa canım para cekiyorsa git calıs, yemek cekiyorsa git yeee gezmek istiyorsa git dısarı bunlar yapabilecegimiz seyleeer hayalimiz ne keske yanımda olsa dediginiz kimmm zor bişeymi allah askınaa İSYANNNN

kafa mı güsel para cekio ama öğrenciyim şimdi bana 10 milyar lazım bunu almak icin köprü altına mı incem! elisha yı istiyorrum ama yok ! artislik yapıo bide ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ee şimdi ne olacak?
    12 yıl önce açıldı
    her hafta zam amac ne acaba
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uyumak Uyumak Ve Sadece uyumak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kelepce

quote:

ya arkadaslar işi niye gırgıra cekiyosunuz alaaa allaaaa canım para cekiyorsa git calıs, yemek cekiyorsa git yeee gezmek istiyorsa git dısarı bunlar yapabilecegimiz seyleeer hayalimiz ne keske yanımda olsa dediginiz kimmm zor bişeymi allah askınaa İSYANNNN

kafa mı güsel para cekio ama öğrenciyim şimdi bana 10 milyar lazım bunu almak icin köprü altına mı incem! elisha yı istiyorrum ama yok ! artislik yapıo bide ya

ayyyy canımmmm öyle söylesene bastan ayyyy köprü altına gitmene gerek yook köseyi dönmen yeterliiiiii

• quote:

quote:

quote:

ayyyy canımmmm öyle söylesene bastan ayyyy köprü altına gitmene gerek yook köseyi dönmen yeterliiiiii

köşelere takılmam köprü altınada takılmam böyle jigololukla işim olmaz akıl werme o yüzden sen cok iyi biliyosun o köprü altlarını veya kçşeleri önerdiğine göre....

• İki dakkada seviyeyi ne güzel düşürüyosunuz helal valla
  • quote:

quote:

quote:

quote:

köşelere takılmam köprü altınada takılmam böyle jigololukla işim olmaz akıl werme o yüzden sen cok iyi biliyosun o köprü altlarını veya kçşeleri önerdiğine göre....

köprü altını baslatan sendin güzelim muhabbeti niye yanlıs yerlere cektiğini anlamadım jigololukuk zaten alaya maydonoz bence konu yanlıs yerlere gidiyor para ihtiyacım var köprü altınamı gidiyim dedin bende köseyi dön dedim köseyi dönmek zengin olmak anlamında söyledim bi ara türkce dersi veriyim sana harcanırsın arkadasım buralarda

• evet wer bana!!

senin yaptığın artislik ney!

quote:

prensessss

topiğin adı: SUAN AKLIMIZDAN NE GEÇİYORR benim cvp ım elisha geciyo yok yok para gecio yok beşiktaşım gecio birden fazla şeyin gecmesi mümkün mü aceb akıl büyük olunca

bunların neresi yapabileceğim şeyler!!! elisha yanımda mı!!! 10 milyar lazım isvicre ye gitmem icin hani war mı!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: legend79

İki dakkada seviyeyi ne güzel düşürüyosunuz helal valla

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_point

quote:

+1

ne seviyeli bi topic olmuş bravo prensess ama bu senin suçun değil akılları bişeylerinin ucunda olanların suçu!
  • quote:

Orjinalden alıntı: friendly

quote:

quote:

+1

ne seviyeli bi topic olmuş bravo prensess ama bu senin suçun değil akılları bişeylerinin ucunda olanların suçu!

beenmiosan git..

KızLAr ayaLakaLık yapıcam die... Dustuun haLLEre bak..

hade onaLrın akLı bişeyLErin ucunda.. snn akLın nerde 250 Gramın içine düşmüş...

• Valla arkama yaslanmış nescafemi almış ve sigaramı yakmıştım, aklımdan da güzel şeyler geçiyordu ama şu an ne yapmaya çalıştığınızı anlamaya çalışıyorum...
  • quote:

quote:

quote:

+1

inanki
    morel oldun arkadasım saol yaa ben sadece seviyeli bir muhabbet olsun bi konu belirtmeyeyim diye düsündüm ama tüm hevesimi KIRRDDIILLAARRR yanımda oldugun için saollll

• quote:

Orjinalden alıntı: aSiKaN

quote:

quote:

quote:

+1

beenmiosan git..

KızLAr ayaLakaLık yapıcam die... Dustuun haLLEre bak..

hade onaLrın akLı bişeyLErin ucunda.. snn akLın nerde 250 Gramın içine düşmüş...

sizin oralarda kendini kötü durumda hissden ve bi damla morele ihtiyacı olanlara düeürstlükle morel vermeye calısanlara yalaka mı deniyoo bence bu davranısla sen 250 grın pesindesin arkadasım k.bakma dobrayımm naparsın DÜRÜSSSTLÜKKK İŞETEEEE

• Eski sevgilimle barışmak isterdim
    Ondan sonra da Cuma günü vizede ne yapıcam acaba onu merak ediyorum.Kafamı kurcalayıp duruyo..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.