quote:Orijinalden alıntı: Göze Kaçan Sigara DumanıBizim koydeki evin duz catisi var. Catiyi yikarken buna benzer bir goruntu olusuyor uygun mudur ?Çok iyi mangal yapılır he burda
quote:Orijinalden alıntı: mX-L4S3RÇok iyi mangal yapılır he burdaAlıntıları Göster Düşünsenize tam öyle oturuyorsunuz, arkanızdan biri gelip tutmasaydım düşüyodun şakası yapıyor. Direk ölürüm lan ben.
quote:Orijinalden alıntı: mX-L4S3RÇok iyi mangal yapılır he burdaAlıntıları Göster başlığı okuyunca heyecanlanmıştım açmamla birlikte hüsrana uğradım
quote:Orijinalden alıntı: GoodGateWay Düşünsenize tam öyle oturuyorsunuz, arkanızdan biri gelip tutmasaydım düşüyodun şakası yapıyor. Direk ölürüm lan ben. öyle yapan olursa aşağıya atardım valla
quote:Orijinalden alıntı: Ryuzaki Hidekiquote:Orijinalden alıntı: GoodGateWay Düşünsenize tam öyle oturuyorsunuz, arkanızdan biri gelip tutmasaydım düşüyodun şakası yapıyor. Direk ölürüm lan ben. öyle yapan olursa aşağıya atardım vallaAlıntıları Göster Arkama bakmaktan tadını çıkaramam doğanın
quote:Orijinalden alıntı: Zetharosquote:Orijinalden alıntı: hepöyleolurzaten orda seks yapmak isterdim />Alıntıları Göster Niagara şelalesinden düşüp hayatta kalabilen ilk insan olan Bobby Leach, evinde portakal kabuğuna basarak düşmüş ve iç kanamadan ölmüştür.
quote:Orijinalden alıntı: LacunaCoil Bizim koydeki evin duz catisi var. Catiyi yikarken buna benzer bir goruntu olusuyor uygun mudur ? sizin köy nerde söyle gidiyim oraya
quote:Orijinalden alıntı: GoodGateWay Düşünsenize tam öyle oturuyorsunuz, arkanızdan biri gelip tutmasaydım düşüyodun şakası yapıyor. Direk ölürüm lan ben. DÜŞÜNEMEDİ
quote:Orijinalden alıntı: sen nabıyon ya quote:Orijinalden alıntı: LacunaCoil Bizim koydeki evin duz catisi var. Catiyi yikarken buna benzer bir goruntu olusuyor uygun mudur ? sizin köy nerde söyle gidiyim oraya Aksaray Sarıyahşi