Bir derdim var artık tutamam içimde Gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar? Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar
mor & ötesi
Tutma sen de o halde. Anlat.
Bak Replica yeni ifade yapmış.
/>
veb ben yüzünü gördüm içimde bir kıpırtı umursamazca bakışı gördüm içim sıkıldı
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
[code][/code]
anlatsam anlarlar mı ki boşver kalsın içimde
hem bu sadece şarkı kaptırmamak lazım
@replica ifadeyi kime yapmış sana mı
pek anlaşamıyodunuz da
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
quote:
Orjinalden alıntı: theworldismine
Bir derdim var artık tutamam içimde Gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar? Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar
mor & ötesi
Tutma sen de o halde. Anlat.
Bak Replica yeni ifade yapmış.
/>
Black Sabbath - Black Sabbath
Big black shape with eyes of fire Telling people their desire Satan's sitting there, he's smiling Watches those flames get higher and higher Oh no, no, please God help me!
Ben mi Replica ile anlaşamıyorum?
Konu başlığa ile uyumlu gidelim bari.
"tutun kollarımdan düşerim şimdi Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız"
/>
quote:
Orjinalden alıntı: theworldismine
anlatsam anlarlar mı ki boşver kalsın içimde
hem bu sadece şarkı kaptırmamak lazım
@replica ifadeyi kime yapmış sana mı
pek anlaşamıyodunuz da
quote:
Orjinalden alıntı: baytar
quote:
oo baytar kardeşim gel senle şöle büyük bi sago fan club kuralım
o kulüplerden çuvalla var konu dışında...
ben rapçi ya da sagocu değilim
beğendiğim müziği dinlerim sadece şahıs önemli değildir
teklif var ısrar yok
I can't say That I don't Love the light And the dark
Simek det olondu flooooo
Slipknot - People = Shit
Here we go again mothermucker Come on down and see the idiot right here Too mucked to beg and not afraid to care Whats the matter with calamity anyway?
Black Omen - Gothic Ceremony
Life is the hell where evil and good For him kind looses , and suffers everytime Evil behind their hypocrisy Lives with hiding everytime Where the kind ends evil starts Evil behaving bad to evil is evil Is life evil that gives us sorrow ? Is death evil takes our life ? He sees killing every evil Like a gothic ceremony Gothic ceremony must go on Till the evil ends
Dünya keranesinde bakire deilsin tecavüz edenler var.
Arctic Monkeys - Mardy Bum
And yeah I'm sorry I was late but I missed the train And then the traffic was a state And I can't be arsed to carry on in this debate That reoccurs, oh when you say I don't care but of course I do, yeah I clearly do!
nereye gittiğimi bilmez bir haldeyim kime güveneceğimi bilmez bir haldeyim
çok uzaklarda ulaşılmaz bir yerdeyim derdimi kimseye anlatamaz bir haldeyim
gel de bul beni gel de bul beni
aklım karma karışık bulanık hislerim sanki kör oldum görmüyor gözlerim
evimden çok uzakta bir yerdeyim geri dönüş yolunu bulamaz bir haldeyim
gel de bul beni gel de bul beni
Gözünü toprak doyursun ne buldun gittin ellere bir gün çok pişman olursun vururlar yerden yerlere
Bir gökyüzü düşündüm morlara bürünmüş Bakır gibi yakıyordu güneş O kadar yakın ki karşıda dağlar Elimle vursam yıkılacak gibi
Daha önce hiç görmedim bu yerleri Sanırım kayboldum beni geri gönder Hatırlamıyorum kim olduğumu Nerde doğduğumu nereye ait olduğumu
Kurtar beni bu alemden Kurtar beni bu yerlerden Bırak aksın gözyaşlarım Kurtar beni bu alemden
Her şey tazelendi Yeniden fark ettim Nasıl unuttum nasıl kaybettim Gördüklerim gerçek mi inanmak çok zor Bir yabancıyım ben artık her şeye Korku içinde geçiyor şimdi hayatım Beni korkutan nedir bilmeden Birden kesiliverse bu sıkıntı bu çile Cehennem dönüverse cennete
Kurtar beni bu alemden Kurtar beni bu yerlerden Bırak aksın gözyaşlarım Kurtar beni bu alemden
Metallica- The Unifogiven Never Shine .....
Ölümler çıplak gelir Geceyi indirir yavaşça gözlerine Benden geçmek kolay değil Feryat eder ateş sözlerime
Yayılır nefesin çiçeklere Ay ışıldar soğuk bedeninde Günah bana hiç el değil Feryat eder dilim hüzünlere
Vedalar doğru değil Sevgiler yalan değil Koşarım ben sensizliğe Bu son bakiş sa gitmek Hiç mümkün değil
Görünür bana senden kalan Bilirim ki vardır şarkımı duyan Boşunadır yakarış çizilene Geçer zaman aşk sevilince
Ölümler çıplak gelir Geceyi indirir yavaşça gözlerine Senden çıkmak kolay değil Beterdir hayat açılar acılar çekenlere
Vedalar dogru değil Sevgiler yalan değil Koşarim ben sensizliğe Ağlarım yağmur düşünür seni Kapı açık... gir içeri
düş sokağı sakinleri-ölümler çıplak gelir
dss - sabaha çok var dss - aşklar ve aşıklar
gece tel açıp sabahlara kadar beraber dinlerdik ya, ne günlermiş:)