ben bir aygır sen bir taysın bırakın ulan ses yankılansın ben gerçek ama sen yalansın ben maykılsam sende ceksın
Biraz sonra asmaya götürecekler beni, Biraz sonra dalımdan koparıp öldürecekler beni, Hoşçakalın sevdiklerim; Dört mevsim, yedi kıta, mavi gök... Bütün doğa hoşçakalın... Hoşçakalın sevdalılar, Çocuklar, üniversiteliler, genç kızlar, Sonsuz uzay, gezegenler ve yıldızlar, Hoşçakalın... Hoşçakalın senfoniler, oyun havaları, Sevda türküleri ve şiirler. Bildirilerimizin ve seslerimizin yankılandığı şehirler. Dağlarında yürüdüğümüz toprak, Yalınayak eylem adımlarıyla geçtiğimiz nehirler hoşçakalın... Hoşçakalın ağız tatlarım; Sıcak çorbam, çayım, sigaram... Havalandırma sıram, banyo sıram, kelepçe sıram... Parkamı, kazağımı, eldivenlerimi, ayakkabılarımı, Ve kalemimi, ve saatimi, Ve kavgamı bıraktığım sevgili dostlar Hoşçakalın, hoşçakalın...
Hoşçakalın anılarımı bıraktığım insanlar, Mutluluğu için dövüştüğüm insanlar, Yedi bölge, dört deniz, Yedi iklim, altmış yedi şehir, Okullar, mahalleler, köprüler, tren yolları... Deniz kıyıları, balıkçı motorları, takalar, Asfalt yolu boyu dizilmiş fabrikalar, Ve işçiler ve köylüler... Hoşçakal ülkem Hoşçakal anne, hoşçakal baba, kardeşim, Hoşçakal sevgilim, hoşçakal dünya, Hoşçakalın dünyanın bütün halkları, Sınırlı olmayan mekâna, Sınırlı olmayan zamana gidiyorum ben; En sevda halimle, en yaşayan halimle, Gidiyorum dostlarım, Hoşçakalın, hoşçakalın... Beni yaşamımla sorgula iki gözüm, Beni yüreğimle, beni özümle, Bilimle anla beni, felsefeyle anla beni, Tarihle anla beni, Ve öyle yargıla.
bück dich
so close, no matter how far couldn't be much more from the heart forever trusting who we are and nothing else matters
step by step, heart to heart, left right left we all fall down like toy soldiers bit by bit, torn apart, we never win but the battle wages on for toy soldiers
you were just a waste of sperm they way you look makes my stomach turn the way you think is no way at all god you really think you have balls i hate you - ain't it true i hate you - and everything you do you walk around like a fucking dick and everytime you're near you know i get real sick you're so stupid there's nothing in your head god how i wish that you were dead i hate you - ain't it true i hate you - and everything you do
love me or hate me, its still an obsession. love me or hate me, that is the question. if you love me then thank you! if you hate me then f**k you! love me or hate me, its still an obsession. love me or hate me, that is the question. if you love me then thank you! if you hate me then f**k you!
Er traf ein Mädchen, das war blind Geteiltes Leid und gleichgesinnt Sah einen Stern vom Himmel gehen Und wünschte sich sie könnte sehn
Sie hat die Augen aufgemacht Verließ ihn noch zur selben Nacht
Six Feet Under - Deathklaat
I'll be smile as a decompose As the rats eat your skin from bone No escape when death comes to call
From coffin your world look so small The reaper awaits us all
Kormuyorum artık senden yalnızlık Korkmuyorum hiç kormuyorum Yüreğime vur vur istersen Kalmadı hiç kaçıp gitmem
Cem Adrian-Yagmur
so what
Well, I fucked a queen, I fucked fuck, I've even sucked an old man's cock. So what, so what. And I fucked a sheep, I fucked a goat, I rammed my cock right down its throat. So what, so what. So what, so what, you boring little fuck.
Aman Bulguru Kaynatırlar Haydi Bulguru Kaynatırlar Serine Yaylatırlar Aman Serine Yaylatırlar Bizde Adet Böyledir Aman Bizde Adet Böyledir Güzeli Ağlatırlar Aman Çirkini Söyletirler Fidayda Da Ankaralım Fidayda Beşyüz Altın Yedirdim Bir Ayda Gitti De Gelmedi Ne Fayda Başını Da Yesin Bu Sevda Aman Dama Çıkma Baş Açık Haydi Dama Çıkma Baş Açık Arpalar Kara Kılçık Aman Arpalar Kara Kılçık Aman Eğer Gönlün Var İse Aman Gönlün Var İse Giy Kalucu Yola Çık Ama Giy Kalucu Yola Çık
Hayde halaya
Hacı o resim halay diye aratınca mı çıktı, civciv diye aratınca mı? Çok merak ettim yav.
halay deyince çıkıyo
quote:
Orjinalden alıntı: YalnızßirOpera
[/center]
Hayde halaya
tey tey teeyyyyy
quote:
Orjinalden alıntı: beckhir
Hacı o resim halay diye aratınca mı çıktı, civciv diye aratınca mı? Çok merak ettim yav.
Halay diye aratınca hacım
Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya RAB bizi özler Şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin umut nerdesin, nerelere gittin ben seni göremeden?
YAĞMUR YAĞMUR YAĞMUR YAĞMUR YAĞMUR geri verecek buharlaşan sevgimizi...
Teşekkürler cevaplar için.
bana ferrari alsana berkcan
quote:
Orjinalden alıntı: .::t-rap::.
Konu Açık herkez Şu An Dinlediği Şarkının Ufak Bir Kısmını Bize Yazsın İlk Olarak Ben Başlıyım sagopa kajmer - romatizma canımı yolda buldum tuttum kolundan evine sokdum yaramı gömdüm yaramı güneşe döndüm kendimeyde küfrüm
bu arada birşey farkettim burada romantizma olucak romatizma yazmışsın komiğime gitti napiyim