quote:Orijinalden alıntı: hero4262321 5800 kullanıyorsun. Senle takılamam. Iphone olsaydı olurdu Satarım yavrum senin için herşeyi satar alırım ıphone ne ki
quote:Orijinalden alıntı: 5800__TR quote:Orijinalden alıntı: hero4262321 5800 kullanıyorsun. Senle takılamam. Iphone olsaydı olurdu Satarım yavrum senin için herşeyi satar alırım ıphone ne ki Doğan veya Şahin'in varsa da hiç yanaşma...
quote:Orijinalden alıntı: scrafea quote:Orijinalden alıntı: hero4262321 quote:Orijinalden alıntı: Hypothetical 1 tatlı kaşığı nescafenin üzerine kolayı dök. Olabildiğince hızlı içmeye çalış. 2 gün boyunca uyursan gel haber ver 2 tatlı kaşığı nescafe'nin üzerine kola koyup içsek ne kadar ayakta tutar bi insan kalp krizi geçirirken ne kadar ayakta durabiliyorsa o kadar. beyler tarih sınavına hazırlanırken 2 çorba kaşığı kahve ve üstüne kola içtim votka gibi oldu 1 saat sonra uyudum ama
quote:Orijinalden alıntı: şey sadece üye? quote:Orijinalden alıntı: scrafea quote:Orijinalden alıntı: hero4262321 quote:Orijinalden alıntı: Hypothetical 1 tatlı kaşığı nescafenin üzerine kolayı dök. Olabildiğince hızlı içmeye çalış. 2 gün boyunca uyursan gel haber ver 2 tatlı kaşığı nescafe'nin üzerine kola koyup içsek ne kadar ayakta tutar bi insan kalp krizi geçirirken ne kadar ayakta durabiliyorsa o kadar. beyler tarih sınavına hazırlanırken 2 çorba kaşığı kahve ve üstüne kola içtim votka gibi oldu 1 saat sonra uyudum ama ben 1kaşıkla 7saat sonra uyuyabilmiştim
quote:Orijinalden alıntı: hero4262321 quote:Orijinalden alıntı: 5800__TR quote:Orijinalden alıntı: hero4262321 5800 kullanıyorsun. Senle takılamam. Iphone olsaydı olurdu Satarım yavrum senin için herşeyi satar alırım ıphone ne ki Doğan veya Şahin'in varsa da hiç yanaşma... Yok ya megane II var bende