Bildirim
ŞUAN KENDİNİZİ PAİNTE YANSITIN SS Lİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Mobilim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mobildeyim
-
quote:
Orijinalden alıntı: grkmsntrk
quote:
çizebildiğiniz kadar. nasıl pozisyonda bulunuyorsunuz, küçük çaplı çevrenizde neler var yüz ifadeniz felan bekliyorum
burada gecenin verdiği yorgunluğu forumda atmaya çalışıyorum. görüldüğü gibi sıkılmış bir ruh halim var karşıda bitirlmiş bir konsol oyunu önümde ise leptob ve hemen altında klavye (leptobunkiler çok küçük istediğin tuş hariç herşeye basıyorum) var. geride ise perdeler sayesinde muhtelemen bir karanlık manzarasını kapatmış bir odanın penceresi var. fiziksel olarak ben ise 15 tatilde bir güzel yeyip içip uyuyup oynadıktan sonra popo, göbek yapmışım, kafam yağlı rezalet bir biçimdeyim.
Sorduk mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: HakiCS
quote:
quote:
çizebildiğiniz kadar. nasıl pozisyonda bulunuyorsunuz, küçük çaplı çevrenizde neler var yüz ifadeniz felan bekliyorum
burada gecenin verdiği yorgunluğu forumda atmaya çalışıyorum. görüldüğü gibi sıkılmış bir ruh halim var karşıda bitirlmiş bir konsol oyunu önümde ise leptob ve hemen altında klavye (leptobunkiler çok küçük istediğin tuş hariç herşeye basıyorum) var. geride ise perdeler sayesinde muhtelemen bir karanlık manzarasını kapatmış bir odanın penceresi var. fiziksel olarak ben ise 15 tatilde bir güzel yeyip içip uyuyup oynadıktan sonra popo, göbek yapmışım, kafam yağlı rezalet bir biçimdeyim.
Sorduk mu
hayır sormadınız. resmettiğim şeyi sizlere yazılı bir şekilde yansıttım. bu kadar. ayrıca tavrın çok kabaca
alt üstü canı sıkılanları oyalamak için herkesi aaçık bir konu açtım
-
-
-
-
-
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HakiCS
quote:
quote:
Sorduk mu
hayır sormadınız. resmettiğim şeyi sizlere yazılı bir şekilde yansıttım. bu kadar. ayrıca tavrın çok kabaca
alt üstü canı sıkılanları oyalamak için herkesi aaçık bir konu açtım
Kibar tavrindan dolayi seni affediyorum evlat
-
-
-
Mobilde nerden cizecem?
quote:
Orijinalden alıntı: BahceCini
Mobilde nerden cizecem?
hocam telefonunuz galaxy s lerden veya bazı samsung cihazlarından ise s memo uygulamasından çizebilirsiniz. diğer markaları açıkcası bilmiyorum. android ise marketten apple ise appstoreden felan mutlaka resim çizme uygulamaları vardır. -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Thad Castle
Bizde yalan yok, keyif çatıyoruz
gecenin bu saati canlar biraz sıkılıyor tabibu ara dürüstlüğünüz,cesaretiniz adına teşekkür ediyorum ve ayrıca o keyfi bozup bu konuya zaman ayırdığınız için bir daha teşekkür ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grkmsntrk -- 4 Şubat 2015; 3:45:04 >
-
Hoaydaaaaaaa
Benzer içerikler
- pajeet ne demek
- direksiyon sınavında komisyon yönlendiriyor mu
- avelox kullananların yorumları
- japonya tatili ne kadar tutar
- 1986 yılı ezan vakitleri
- prompt mühendisliği nedir
- çay emojisi
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X