Şimdi Ara

Şuan kuLLandIğInIz nickinizin anLamI... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalinden alıntı: Kıllı Boy

Adımdan belli KILLIYIZ DOĞUŞTAN
    Çok iyidi..
  • 2. adım, ayrıca islamın ilk şehidinin adı YASİR
  • DENGESİZ COUNTER OYNARKEN KULLANIYODUM ORDAN KALDI
    BOY MALUM CİNSİYETİ İFADE EDİYO
  • ölümsüzbilgisayar®

• modern insan, günümüz insanının içinde bulunduğu tür

latince'de "sapere" bilmek anlamına geldiği için, homo sapiens sapiens de "bilge insan" anlamına geliyor.
  • Gargi ;

görkem in kışaltılmışı ama ne kışaltılmış bi harf
  • sentenced: Hastası olduğum ve yakın zamanda dağılan finlandiyalı metal grubu.

avatardaki S de sentenced in S si.

imzamdaki sözlerde sentenced in fragile şarkısında geçiyo.
  • antiochos: Kommagene Kralı

Nemrut Dağının civarında kurulmuş şu taştan kafaları yapanlar...

Olimpiyatlardada akşam zaten canlandırdılar...
  • aslında çoğu yere farklı nick yazmak zorunda kaldım çünkü hep kullanılmıştı bende adımın sonunda da ekini koydum kimse bunu kullanmaz diye şimdiye kadar bir kez karşıma çıktı onunlada konuşma imkanım olmadı yoksa sorcaktım
  • Nihonjin-Japonca japon anlamına geliyo.
  • Animator:mesleğimin ismi,profesyonel olarak 2D ve 3D olmak üzere Çizgi film,Reklam,oyun animasyonlarında çalışırım tabi otellerde şebek şebek takılan ve ne hikmetse animasyon şovu denilen ve şovda çıkıp oyunculuk yapanlarada(ki bizim meslekdaşlar arasında otel şebeği deriz biz..)Animatör denir.Denmemesi lazım çünkü canlandırma uzmanı anlamına gelir aslen..(ulen ne doluymuşum beaaa...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Animator -- 12 Ağustos 2005, 0:48:38 >
  • sayı
  • quote:

Orijinalinden alıntı: 2189

sayı

ne sayısı askerlikle filanmı ilgili okulla filanmı merak ettim bak
  • adım samet ilk üç harfini iki kere yazınca bu çıkıyor: ssaamm
  • Azallan= death king mage yani ölü büyücü kral aslında lichdir death değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azallan -- 12 Ağustos 2005, 1:29:32 >
  • ahmetdpu= ahmet dumlupınar üniversitesi
  • IL/2 Sturmovik: II. Dünya Savaşı'nda kullanılmış olan bir SSCB savaş uçağı. Gayet hantal ve ağır olan bu uçaklar, yer birimlerine yakın destek için kullanılmış, tereyağı gibi biçtiği piyadeler ve Alman tankları sayesinde "uçan tank" adını almıştır. Fakat pek bilinmemektedir. Bir ara oyunu da çıkmıştı belki hatırlarsınız Resmini de avatar yaptım zaten
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ChaLLenqe

ChaLLenqe = Meydan Okumak
    ChaLLenqe Everythinq (God Expect I'm ChaLLenqe Everythinq)

Benimkisin AnLamI ßu SizLeride BekLiyorum...

1- ChallenQe değil Challenge.
    2- "God Expect I'm Challenge Everyting". Galiba "Allah dışında herşeye meydan okurum" demek istemişsin. O zaman "I challenge everything except God" demen lazım.

Gece gece İngilizce hocalığım tuttu gene Ben yatıp zıbarayım en iyisi hadi hepinize iyi geceler

• quote:

Orijinalinden alıntı: sturmovik

IL/2 Sturmovik: II. Dünya Savaşı'nda kullanılmış olan bir SSCB savaş uçağı. Gayet hantal ve ağır olan bu uçaklar, yer birimlerine yakın destek için kullanılmış, tereyağı gibi biçtiği piyadeler ve Alman tankları sayesinde "uçan tank" adını almıştır. Fakat pek bilinmemektedir. Bir ara oyunu da çıkmıştı belki hatırlarsınız Resmini de avatar yaptım zaten

o oyun hatırlanmazmı yaw

bu arada benimkinin bi anlamı yok adım mustafa kısatılmışı musty fakat musty çok kullanılan nick die uğurlu rakamım ulan 17 yle birleştirdim bi anlamı yok yani

• quote:

Orijinalinden alıntı: sturmovik

quote:

Orijinalinden alıntı: ChaLLenqe

ChaLLenqe = Meydan Okumak
    ChaLLenqe Everythinq (God Expect I'm ChaLLenqe Everythinq)

Benimkisin AnLamI ßu SizLeride BekLiyorum...

1- ChallenQe değil Challenge.
    2- "God Expect I'm Challenge Everyting". Galiba "Allah dışında herşeye meydan okurum" demek istemişsin. O zaman "I challenge everything except God" demen lazım.

Gece gece İngilizce hocalığım tuttu gene Ben yatıp zıbarayım en iyisi hadi hepinize iyi geceler

Harbi yaa komediye bak bende şimdi anladım.

God Expect I'm ChaLLenqe Everythinq

Arkadaşın yaptığı ingilizcenin türkçe versiyonu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.