Benim siparişim 31 mart günü bana ulaşıcak. Eğer şuan kullanan varsa tecrübelerinden faydalanalım.
bilmiyorum ama 6-8 hafta içerisinde M4500 kullanan 5-6 kişi olacak
quote:
Orijinalden alıntı: merm
Öncelikle Hayırlı Uğurlu Olsun.Sormamda Sakınca Yoksa Ne Kadara Mal Olacak Sana?
quote:
Orijinalden alıntı: FATAL1TY`
Öncelikle Hayırlı Uğurlu Olsun.Sormamda Sakınca Yoksa Ne Kadara Mal Olacak Sana?
Alıntıları Göster
Bu cihazı kullandım desem.
DELL'in AlienWare günü bende gittim baktım cihazlara
Ve bu ürün Crysis 1024x768 ve medium ayarda oynatabiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: FATAL1TY`
ÇOK SAOL...1280 $ ADRES TESLIM OLUCAK FIYATI...
quote:
15.6 inç isteyenler için süper bi tercih olabilir buda
quote:
Orijinalden alıntı: bkozen
Bu cihazı kullandım desem.
DELL'in AlienWare günü bende gittim baktım cihazlara
Ve bu ürün Crysis 1024x768 ve medium ayarda oynatabiliyor.
Her yere PS3'Ü taşımak gibi bişey zaten ewde mw2 yada bc2 mülti oynuorum yandık artık bu işin sonu kötüye varıcak
Dün rüyamda jandarma komando olmustum elimde famas ile 11 killstreak yaptım cooper la imralıya saldırdım
quote:
Orijinalden alıntı: ha1684
quote:
15.6 inç isteyenler için süper bi tercih olabilir buda
Alıntıları Göster
Hele ki firma alınca daha da süper oluyor
quote:
Hele ki firma alınca daha da süper oluyor
Alıntıları Göster
EE geldi mi m11.Bende yazın almayı düşünüyorum ama kullananların yorumlarını duymak lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Elmeti
EE geldi mi m11.Bende yazın almayı düşünüyorum ama kullananların yorumlarını duymak lazım
Alıntıları Göster
Eli kulagında eğer gumrukte problem yaşamazsam yarın yada perşembe ilk deneyimimi hemen aktarıcam arkadaşlar
quote:
Eli kulagında eğer gumrukte problem yaşamazsam yarın yada perşembe ilk deneyimimi hemen aktarıcam arkadaşlar
Alıntıları Göster
Sonuç nasıl?
quote:
Nereden aldın ki gümrük probleminden endişeleniyorsun? Ebay mi? Eğer öyleyse geçmiş olsun dersem çok da abartmış olmam sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
quote:
Nereden aldın ki gümrük probleminden endişeleniyorsun? Ebay mi? Eğer öyleyse geçmiş olsun dersem çok da abartmış olmam sanırım.
Alıntıları Göster
ewet ebay dan aldım...geçmiş olsunluk bi durum yok.usps ile gelıyor.gumrukte takılsa bıle maddı bı problem olmucak yuzde 20 lik vergı deıl sadece dosya parası ödeyerek halledebileceğim sadece zaman kaybı yaşıcam.şuan elime ulaşmadı kutuyu açmadan buraya yazıcam Allah nasıp ederse :)
quote:
ewet ebay dan aldım...geçmiş olsunluk bi durum yok.usps ile gelıyor.gumrukte takılsa bıle maddı bı problem olmucak yuzde 20 lik vergı deıl sadece dosya parası ödeyerek halledebileceğim sadece zaman kaybı yaşıcam.şuan elime ulaşmadı kutuyu açmadan buraya yazıcam Allah nasıp ederse :)
Alıntıları Göster
Gümrükte bir tanıdığın varsa zaten dosya parası bile ödemezsin diye düşünüyorum. Fakat bu kadar pahalı oyuncakların gümrükten geçmesi çok zor eğer bir kolayık yapılmayacaksa.
quote:
Gümrükte bir tanıdığın varsa zaten dosya parası bile ödemezsin diye düşünüyorum. Fakat bu kadar pahalı oyuncakların gümrükten geçmesi çok zor eğer bir kolayık yapılmayacaksa.
Alıntıları Göster
Bugun 12. gün olmus
quote:
Bugun 12. gün olmus
Alıntıları Göster
Satıcı kaç gün demişti ortalama olarak?
quote:
Satıcı kaç gün demişti ortalama olarak?
Alıntıları Göster
1 hafta 10 gun...
quote:
1 hafta 10 gun...
Alıntıları Göster
12. gün olmuş madem, sen onu iki haftaya tamamla bahaneyle. 15. günde satıcıya mesaj atıp bilgilendir ve cevap gelir gelmez de "case" açıp -şartlar sağlanıyorsa- Ebay'den para iadesi iste. Daha fazla uzatmaya hiç gerek yok. Bunları bugün de yapabilirsin tabii ki. Karar senin.
quote:
12. gün olmuş madem, sen onu iki haftaya tamamla bahaneyle. 15. günde satıcıya mesaj atıp bilgilendir ve cevap gelir gelmez de "case" açıp -şartlar sağlanıyorsa- Ebay'den para iadesi iste. Daha fazla uzatmaya hiç gerek yok. Bunları bugün de yapabilirsin tabii ki. Karar senin.
Alıntıları Göster
Umarım bir sorun çıkmaz hocam...
quote:
Orijinalden alıntı: Dil-Tarih
Umarım bir sorun çıkmaz hocam...
Alıntıları Göster
hepiniz sağolun arkadaşlar ilgineiorsunuz Allah razı olsun...Artık ölmek var dönmek yok
Bu aksam benım adıma ürünü alan arkadasla bulusucam bakalım.satıcıyla msn dede gorusuolar.bi çok kez alısverıslerı oldugu ıcın satıcıdan yana pek şüphelenmıorum aslında.posta servisi sonuçta ben gecikmeyı buna baglıorm umarım da öledir