Şimdi Ara

Şuan Türkiyede ALİENWARE M11X KULLANAN VARMI ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet 17 diydi sanırım..ama çok tatlıydı gerçekten
  • Yokmu koca forumda ptt de tanıdıgı olan konu dışına konu fılan aç mutlaka tanıdıgı olan bu işleri bilen vardır
  • hocam alamadın mı hala?
  • arkadaşlar bugun vergılerı odedı arkadas suan postaneye gıdıo teslım almaya eger mesayıye yetısebılırse bugun elımde olucak mesayıye yetısemezsse yarın elımde ondan sonra her turlu bılgıyı resmı paylaşabılıoruz arkadaslar.resımlerıyle beraber aktarıcam arkadaşlar
  • vergiler ne kadar vede toplam ne kadara maloldu.
  • Vergılerı sormadım 200-300 dolarlık bı fatura ıstıcem demıstı
    bununda yuzde yırmısı 40-60 doalr yapar
    urun kargo dahıl 1280 dolardı ama her şeyi detaylandıracm tam olarak solerım hepsını
  • SİZE BU MSJI ALİENWARE M 11 X İLE GONDERIYORUM ARKADAŞLAR BIRAZDAN RESİMLERİNİ EKLICEM KACA GELDIGINI FALAN
  • ARKADAŞLAR ONCE MALIYET 1280 DOLAR ARTI GUMRUGE TAKILDIGI ICIN 250 TL TOPLAM SUANKI GELİŞİ.
    -KALITESINI HISSEDIOSUNUZ ONA DOKUNURKEN
    -EKRANA FAZLA ISIK VURDUGUNDA EKRAN GORUNURLUGUNU BAYA YITIRIYOR MESELA RESIMLERIN BIRINDE SIFATIM CIKMIS
    -DAHA KUTUYU YENI AÇTIM OYUN PERFORMANSI HAKKINDA FALAN BISEY DIYEMICEM AMA YOUTUBE DE BOLCA IZLEMISTIK OYUN PERFORMANISINI
    -YARDIMCI OLABILECEGIM KONULARDA YINE FORUMU TAKIP EDICEM ARKADASLAR BENIMLE BERABER BU BILGISAYARI BEKLEYEN ARKADASLARIMADA ÇOK --TESEKKURLER SONUNDA BITTI BU ÇİLE ARKAŞLAR

BU ARADA 200 KB UZERI RESIMELRI NASIL EKLERIM ARKADAŞLAR RESIMLERI PAYLAŞICAM SIZINLE
  • koyma resimlerini resimlere bakıp kafayı yiyecez.şeytan diyor git ebaydan bir tane sipariş ver diyor sonra vazgeçiyorum bide resimleri görürsem pek dayanamambakmamaya çalışacagım
  • Hayırlı olsun. Bence forumda güzel bi inceleme yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

Hayırlı olsun. Bence forumda güzel bi inceleme yap.

+1
  • Hocam hani inceleme :)

Gözümüz sayfada, aklımız M11X'te haberin olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dil-Tarih

Hocam hani inceleme :)

Gözümüz sayfada, aklımız M11X'te haberin olsun :D

forumda bişey alana kadar ortalığı yakıp yıkan sayısız mesaj atan insanların aldıktan sonra bıçakla kesilir gibi ortadan kaybolması hiç doğru bi davranış değil..yani ayıp olmuyormu böyle yapınca?o kadar kişi takip ediyor merak edip inceleme bekliyor ne var yani 2 saatini ayırıp inceleme yapıp koysan?

geçenlerde hdd alacak bi arkadaşa yardımcı olduk sabaha kadar tamam bugün alıcam dedi sonra ertesi akşam oldu ve sonraki günlerde "ne oldu aldınmı ne yaptın diye" mesaj yazdık kaç kişi adam hala dönüpte "aldım arkadaşlar teşekkür ederim" yazmayı çok gördü..böyle olunca gerçekten insan yardımcı olduğuna da pişman oluyor..
    dereyi geçene kadar değil geçtikten sonrada bi arkaya bakıp el sallamak lazım..

• Hiç sorma.

Adam zevkten bayıldı herhalde.

Altı-üstü dizüstü bilgisayar :)
  • Şöyle bir durum da var yalnız: arkadaşımızın bilgisayar konusunda öyle Alienware kullanıcısı profili veren bir tecrübe ve bilgisi yok. İlk gün biraz görüştük ve en çok merak ettiğim test sitelerinde de şikayet edilen konu olan ekran kalitesini ve yansıtma durumunu sordum ki arkadaş da aktarmış, durumu pek iç açıcı değilmiş.

Performans testleri gibi kendisine nispeten yakın sınıftaki bilgisayarlarla olan artı/eksi özelliklerini bir son kullanıcı olarak aktarsa elbette seviniriz ama tekrar belirtmekte yarar var. Arkadaş vaktinden kaçmıyor incelemenin. Nasıl inceleme yapılır konusunda pek tecrübesi yok.

Ve bir not: FX57'nin aktardığı kadarıyla bazı donanımlar değiştirilebilirmiş. Bu değişime LCD kalitesi de dahil edilir mi diye beklemeyi düşünüyorum. Açıkçası güncellemeyi beklediğimden dolayı pek bir heyecan kalmadı. Çünkü ekran çok önemli. Böyle taşınabilir düzeyde bir canavar aydınlık ortamlarda insanı aldığına pişman edebilir. Misal gün ışığını doğrudan alan bir odada M11X tat vermez bence.

Yeni rota güncellenmiş Alienware :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dil-Tarih -- 10 Mayıs 2010; 4:40:09 >

• ARKADAŞLAR DAHA ONCEKI BILGISAYARDA BIRI CVB YAZINCA MAİL OLARAK GELIODU BUNDA ELMEYINCE KIMSE YAZMADI SANDIM ONDAN BAKMADIM ÖZÜR DİLERİM ÖLE ALANA KADAR ORTALIGI YIKIP ALDIKTAN SONRA KENARA CEKLMEDIM

ŞİMDİ ARKADASLAR TEKNIK OLARAK SU OYUNDA SU FPS YI VERIYOR SU GRAFIK PROGRAMINDA SU GUCU VERIOR DEMICEM BUNLARLA ILGILI BIR SURU GORSSEL VIDEOLAR YOTUBEDA VAR.İSTESENIZDE BU TUR TESTLER YAPAMAM. BEN SIZE FARKLI BI SEKILDE ANLATICAM MAKINAYI.

DISARDAN KAPALI OLARAK ILK GOREN KISILERIN TEPKISI BU NE LANNNN BUNA APRA MI VERDIN OLUYOR..AMA SADECE AÇMA DUGMESINE BASANA KADAR
    SONRA DERIN BI NEFES ALIP OHAAAAAAAA BUNE LAN UZAY NASANIN UYDU KUMANDASI GIBI DEGISIK CUMLELER ITAF EDILIOYOR MAKINA :)

SUAN MAKINADA SADECE MODERN WARFARE 2 KURULU VE PS3 TEN DAHA AKICI BILE OYNUYORUM MAOUSE U DELI GIBI KULLANMAMA RAGMEN

ŞARJ OLAYINA GELINCE DEVAMLI MAKINANIN BASINDA OTURMADIM AMA COGUNLUK KULLANIMDAYDI OGLEN 1 DE ŞARJDAN CIKARIM AKSAM 7.30 DA HALA %26 ŞARJI VARDI TABIKI TASARRUF KART KULLANIMDAYKEN GT 335 M KULLANIMDAYKEN 2 SAAT E YAKIN OYUN OYNAYABILIORSUNUZ.BENCE BU DA YETERLI

GELELIM SU VERYANSIN EDILEN EKRANI NA BENIM İŞ YERIM OLDUKCA ISIKLI TEPEMDE VE HERYERDE SPOT ISIKLAR VE LED LER VAR AMA BEN ÇATIR ÇATIR OYUNDA OYNAYABILIORUM FILMDE IZLEYEBILIORUM HIC BI SIKINTISI YOK.SADECE ŞARJDAN CIKARINCA TASARRUFA GECTIGINDE EKRAN FAZLA YANSIMA YAPIOR ODA HER BILGISAYARDA VAR ISTERSENIZ ŞARDA DEILKENDE EKRANIN ISIGININ AZALMAMAMISINI SAGLAYABILIRSINIZ TABIKI.AYRIOCA EKRAN GAYET YETERLI OLUYOR OYUN OYNARKEN KIMSENIN HEVESI KACMASIN BU EKRANDA OYUN MU OYNANIR DIE.HEMDE ÇOK II OYNANIO ICINIZ RAHAT OLSUN..

MAKINANIN ISIKLANDIRMASI TAKIP EDENLERIN BILDIGI GIBI HARIKA ZATEN ALMAMDAKI EN ONEMLI SEBEPLERDEN BIRI DE BUYDU..ISIGIN YETERSIZ OLDUGU ORTAMLARDA TUSLARIN UZERINE CEP TELEFONU TUTMA DONEMI BITTI : CAFELERDE KULLANMANIZI PEK TAVSIYE ETMEM FAZLA ILGI CEKICI OLUOR BIRININ GÖZU DEGIP MASADAKI SEFYALI SUYU MAKINAYA DOKULURSE KENDININIZI HIC AFFETMEYEBILIRSINIZ SAYGILAR ......

• Foto ekleyebilirmisiniz... şimdiden teskler...
  • bırısı tarıf ederse eger buraya da eklerım.200 kb uzerı hatası verıyor

a.l.o.n.e_84@hotmail.com mail de atabılırım problem deıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ha1684

bırısı tarıf ederse eger buraya da eklerım.200 kb uzerı hatası verıyor

a.l.o.n.e_84@hotmail.com mail de atabılırım problem deıl.

ha1684 arkadaşın bana gönderdiği resimleri ekliyorum ha1684 arkadaşa teşekürler...

Şuan Türkiyede ALİENWARE M11X KULLANAN VARMI ?

• Hayırlı olsun arkadaşım.
    Yaklaşık bi hafta önce Adana daki Mediamarkt'a gittim.Laptop bölümündeki arkadaş yakında m11 geleceğini söyledi:)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.