Şimdi Ara

Şuana kadar oynadığınız En İyi 3 MMORPG (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam bende oyun arıyorum tera nasıl oynanır mı ?
  • Aion & Gw 2 hackten, archage p2w dolayı oynanabilitesini yitirmiştir. Ayrıca Aion un server populasyonu iyice düşmüştür. Dungeon giremez weekly daily questlerini yapamaz kafayı yersin. emeğe yazık olabilir. sun online gibi yakında kapanmaya bari :D
  • Metin2
    Rappelz
    --- buraya yazıcak mmorpg yok
  • Kimsenin zevkini sorgulamak haddime değil ama ilk sıraya metin2 yazan arkadaşlara acıdım cidden.

Herkezin ilk oynadığı mmorpg genelde en sevdiklerinden olur sanırım nedeni bu. Wow oynadım genede metin2 diyen arkadaşta sanırım deneme sürümünü oynayp 20 lvl olup bıraktı Yoksa sanmıyorum bi insanın ferrariyi napıcam ben kartala binerim diceğini :)

1_ultima online (wow cıkana kadar)
    2_world of warcraft (WOTLK paketinden sonra ilk 3 ten düşmüştür )
    3_Rising Force ( Mükemmel potansiyeli olan bi oyunu sorumsuz firmalar harcadılar malesef. Bu forumdaki arkadaşlar bi süre cok keyifli vakit geçirmiştik bu oyunda. Umarım bi firma bu oyunu geliştirip tekrar hayata döndürür )

Bonus: Elder Scrolls Online ( ilk çıkışını saymazsak B2P unlimited tamriel versiyonuna geçtikten sonra oyun gerçekten cok başarılı oldu.)
    FFXIV Realm Reborn ( Türkiyede pek bileni olmasada bu oyun aylık ücreti olup piyasaya tutunan 2 3 oyundan biri. Mükemmel hikayesi ve rp içeriği var. Avrupa serverının laglı olması nedeniyle bi süre önce bırakmıştım. Yeni gelecek expension paketiyle bu sorun giderilecekmiş. Bende sahalara geri dönücem umarım. Alternatif arayan arkadaşlarada tavsiye ederim.)

• Archeage(gliding, crafting, wars)
    Dragon Nest(combo, komik, adam dövmece, saçma)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuno44907a -- 17 Haziran 2015; 23:40:34 >
  • 1- Lineage II
    2- Blade & Soul
    3- Tera/Aion
  • World of Warcraft
    Guild Wars 2
    Knight Online ( 2006 sonlarına kadar ki dönem )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaneki Ken -- 18 Haziran 2015; 15:15:06 >
  • lineage2 <3<3<3
    tera <3

ucuncuyu henuz bulamadim, gw2 bi turlu sarmadi, wow a girdigimde is-guc cok zaman ayiramadan orta lvl larda biraktim. bugun secret world indirimde steam da ona mi baksam diyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.