Bildirim
Şuana kadar oynadığınız En İyi 3 MMORPG
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
1. Guild Wars 2
2. World of Warcraft
3. Tera -
Allods (2-3 yıl önce)
Dofus (Yaklaşık 8 yıl önce)
Gerçekten zevk alarak oynadığım başka bir mmorpg şu an aklıma gelmiyor -
1- Metin2
2- Diablo II (MMO değil ama olsun her zaman gönlümüzde yeri vardır.)
3- Rappelz -
Lise zamanı uzun süre knight ve hero oynadım lise sona doğru forsaken world oynadım uzun süre başkada oyun oynamadım uzun süreli. -
Guild wars 2 (item kasma olayı ve adam gibi pvp olsa hala oynardım ))
Archeage
Cabal -
1-World of Warcraft
2-Rappelz
3-Neverwinter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1- RF online
2-WOW
3-Rappelz -
1)Ultima
2)Allods
3)Aion -
knight online
talisman online
fiesta online -
Blade and Soul bu kış geliyor beyler,hem de beleş.
http://www.bladeandsoul.com/en/news/2015/05/20/blade-n-soul-is-coming/ -
piyasadaki birçok meta oyunlarında endgame görmüş birisi olarak söylüyorum
dofus
dofus
dofus
2007'den beri oynadığım bir oyundur. Ara ara bırakarak oynadım tabi ancak bu oyundaki atmosferi ve ortamı hiçbir oyunda yakalayamadım. Dungeonlar acayip zevkliydi. El beceresi değil de tamamen stratejinin hakim olduğu bir oyundur. Satranç gibi düşünün. Oyun firması oyun içi parayla p2p satışına başladığı için herkes 7-8 hesap açıp tek başına dungeon koşarak bütün lootları alayım mantığı ile oynamaya başladı.. Flash tabanlı ve turn based olduğu için her türlü bir bilgisayar 7-8 hesabı kaldırabiliyordu... oyun bir süre sonra offline oyun mantığına döndü diğer oyuncularla hiçbir irtibatın kalmayınca o muhteşem ortamlar bitti gitti insanlar bu şekilde oynamaktan sıkılınca bırakıldı kenara atıldı. -
Zaten 3 tane oynadım 3 de sıktı En fazla gw2 oynamışımdır wowada 20 gün kadar dayanabildim şimdi GTA oynuyorum nerden nereye .Bir dünya fps oyunum var (CoD ve Bf serisi) Hiçbiri beklediğim zevki vermiyor.
3'nü şöyle sıralarım.
1-)Guild Wars 2
2-)WoW
3-)TESO -
- Aion
- Silkroad
- Guild Wars 2
wowdan tut metin 2 kadar her türlü (hepsini) mmorpg yi oynadım.
1-Metin 2
2-Eden Eternal
3-Allods -
Mu online
Knight
neverwinter -
1 - World of Warcraft TBC
2 - World of Warcraft WotLK
3 - Age of Conan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 10 Haziran 2015; 22:11:23 > -
Ferentus
Mu Online
WoW -
DEKARON ONLINE oynadim 4 yil askere gittim 2011 de biraktim aion tera metin 2 cabal oynadim Dekaron online tadini vermiyor
wow
knight
silkroad
bu 3ü her zaman efsane kalcak benim gözümde şimdide teradayız bakalım nolcak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X