Şimdi Ara

Suarez mi, İbrahimoviç mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Agüeroya yıldız diyen gitsen masa tenisi oynasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Agüeroya yıldız diyen gitsen masa tenisi oynasın

Hahaha peki o zaman forumda adam kalmaz ;)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıldız oyuncu olmak ile çok iyi oyuncu olmak arasında fark vardır yalnız
  • Pele'yi izlemedim ama kalan santraforlar içindeki en iyisi Suarez'dir. Her iyi forvet çok gol atar ama Suarez hangi takıma giderse gitsin, kendisine servis olsun olmasın aynı anda hem gol hem asist krallığına oynayıp takımı tek başına sırtlıyor, yeri geldi mi elle golü çıkıyor. Adam resmen futbolun ADC'si. Suarez'in 2014'teki leşpool'u şampiyonluğa oynatması Zlatan'ın tüm kariyerine bedeldir. Herif o yıl kendi yarı alanından tek başına sürüp attı, orta sahanın ortasından attı, ceza sahası dışından voleyle attı, frikikten attı. Muazzam ya.
  • Top tutma olarak Zlatan, dribbling olarak Suarez, bitiricilik fark yoktur diye düşünüyorum ikisi de çok iyi bu konuda, uzaktan şutlar ve extrem şutlarda Zlatan açık ara daha iyi, şuan form olsun yaş olsun Suarez daha iyi gözükse de ZLATAN'ın forması bile karşı stoperleri korkutur diye düşünüyorum ancak ikisi de çok iyi gerçekten..
  • İbra ve aguero ile kıyaslayın hatta ibra ve aguero suarezden daha iyi deyin tamam da, lewa daha iyi demeyin gözünüzü seveyim. Suarez neredeyse tek başına şampiyon yapıyordu liverpoolu. O liverpoola lewayı koysan en fazla 5. falan olurdu herhalde. Lewayı çok beğenirim ama lewa işleyen sistemin yıldızıdır, Suarez ise sistemi işleten yıldızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof. Dr. O. Özyakup

Pele'yi izlemedim ama kalan santraforlar içindeki en iyisi Suarez'dir. Her iyi forvet çok gol atar ama Suarez hangi takıma giderse gitsin, kendisine servis olsun olmasın aynı anda hem gol hem asist krallığına oynayıp takımı tek başına sırtlıyor, yeri geldi mi elle golü çıkıyor. Adam resmen futbolun ADC'si. Suarez'in 2014'teki leşpool'u şampiyonluğa oynatması Zlatan'ın tüm kariyerine bedeldir. Herif o yıl kendi yarı alanından tek başına sürüp attı, orta sahanın ortasından attı, ceza sahası dışından voleyle attı, frikikten attı. Muazzam ya.

Kesinlikte katılıyorum o liverpoolda suarez yerine ibra aguero veya lewa olsaydı asla ama asla şampiyonluk yarışına giremezdi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.