İyi günler arkadaşlar. Lineamı ses sistemiyle birlikte sattım. Tekrar bir linea aldım.
Yeni aldığım araçta compenent istemiyorum en azından şimdilik. Bana uyumlu olabilecek bir amfi ve Sub tavsiye edermisiniz. Amfi sterio olsun istiyorum ileride sağdece 1 çift mid takımı yapabilirim oda önlere 16cm ebatında. bütçem 500 tl. Orjinal ses sistemi bu araçta daha iyi sağdece aralara bass koymak istiyorum. şimdiden ilginize teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: 0k1n
İyi günler arkadaşlar. Lineamı ses sistemiyle birlikte sattım. Tekrar bir linea aldım.
Yeni aldığım araçta compenent istemiyorum en azından şimdilik. Bana uyumlu olabilecek bir amfi ve Sub tavsiye edermisiniz. Amfi sterio olsun istiyorum ileride sağdece 1 çift mid takımı yapabilirim oda önlere 16cm ebatında. bütçem 500 tl. Orjinal ses sistemi bu araçta daha iyi sağdece aralara bass koymak istiyorum. şimdiden ilginize teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0k1n -- 31 Ağustos 2013; 22:34:38 >
bygamerB
kullanıcısına yanıt
cadence 124.5 u amfiyi gittigidiyordan başka yerde bulma şansım yokmudur?
quote:
Orijinalden alıntı: 0k1n
cadence 124.5 u amfiyi gittigidiyordan başka yerde bulma şansım yokmudur?
cadence ürünün besliyebileceğni söylemedim ben ve besliyemez yetersiz kalır hatt aamfi çıkışları zarar görür
o ürünü soundmagus dk1200 veya jbl gto 601.1 ile besliyebilirsin
O yazılan linkteki pioneeri bilmiyorum nasıl çalar , 400 watt rms olduğu için mono amfi ile daha iyi verim alınabilir . Sonradanda 4 kanallı streo amfi yanına mid takımı falan kendi uygun gördüklerini dizersin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme