Şimdi Ara

Subaru - BMW- Mercedes Tercih (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amaç genişlik ve büyüklük ise superb bile olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trust06 -- 21 Ekim 2015; 18:56:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanılan aracada bakarsak çok sevsem de subaru saçma olur.

vergi fazla, 10.000 km için yakıt kafa kafaya gelir. ibre bmw'ye kayar, 5.20i ideal kombinasyon olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 23 Ekim 2015; 12:54:56 >
  • E 180 veya 520 alınabilen bir ortamda konuşulacak tek araba S80 olur.E segmenti araç bunlar 2. ele yöneliniyorsa hiç düşünülmeden tercih edilir kardeş.520 veya e 180 arasındaki fark sadece tercih meselesi ikiside çok iyi araç.
  • Teşekkürler arkadaşlar, ağırlıklı olarak 5.20i denmiş, pazarlıkla 5.20 D aslında fena fikir degil, ancak hiç pazarlık yapabilecek insanlar da değiller. Bu hafta sonu muhtemelen bu 3 aracı inceleyecekler. BMW de düşük faizle kredi kampanyası varmış galiba. Sıfır BMW 5.20i bile alabilirler. Haftasonu yalavoya gitmem gerektiği için ben eşlik edemeyeceğim ama araçlarla ilgili bildiklerimi anlattım tamamen. Bakalım ne alacaklar, sonucu yazar, sonra da aracı test eder bir daha yazarım.
  • Subaru Outback'in yanında diğer seçenekleriniz çok gereksiz olur.
    Outback gibi bir araç yok. Gerçekten yok!

Selamlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Febr

Subaru Outback'in yanında diğer seçenekleriniz çok gereksiz olur.

Selamlar

Teşekkür ederim, bende aslında takribi söylediğiniz gibi bir şey düşünüyorum, güvenlik anlamında adamlar aşmış, 4 çeker sisteminin en iyisine sahipler ve genişlik konusunda zaten diğer 2 araçtan üstün. Sadece aldıkları araçları uzun yıllar kullanır bizimkiler, 5 sene sonra bmw ve mercedes trim sesi yapmaz ve kolay kolay dökülmez ama subaru öyle mi onu bilmiyorum sadece yoksa cidden peynir ekmek gibi satan 5 yerine hiç görmediğimiz outback bana da cazip geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akdogan911 -- 23 Ekim 2015; 9:06:27 >
  • Eğer aldığınız aracı uzun süre kullanıcaksanız kesinliikle subaru outback . 3 çocuklu bir aile için biçilmiş kaftan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 23 Ekim 2015; 9:17:25 >
  • Subaru dururken diğer seçeneklerin yüzüne bile bakmazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdogan911

quote:

Orijinalden alıntı: Febr

Subaru Outback'in yanında diğer seçenekleriniz çok gereksiz olur.

Selamlar

Teşekkür ederim, bende aslında takribi söylediğiniz gibi bir şey düşünüyorum, güvenlik anlamında adamlar aşmış, 4 çeker sisteminin en iyisine sahipler ve genişlik konusunda zaten diğer 2 araçtan üstün. Sadece aldıkları araçları uzun yıllar kullanır bizimkiler, 5 sene sonra bmw ve mercedes trim sesi yapmaz ve kolay kolay dökülmez ama subaru öyle mi onu bilmiyorum sadece yoksa cidden peynir ekmek gibi satan 5 yerine hiç görmediğimiz outback bana da cazip geliyor.

Mercedes ve BMW'nin Outback'teki kaliteye erişmesi için yıllar geçmesi lazım, bundan emin olun.

Subaru'nun direksiyonuna geçtiğiniz zaman Almanlar gibi süslü bir oyuncak değil, adeta TEK PARÇA olarak üretilmiş bir makine karşılar sizi.

Her yönüyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Subaru
  • Herkes Subaru-Volvo önerir ama ellerine para geçse Mercedes-Bmw alırlar.Hele hele en az 175 bin verip tenekemsi bir kaporta tipi ve basit-boş duran kabini bana kimse aldıramaz istediğ kadar teknolojik olsun.Ben olsam Mercedes alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi groll -- 23 Ekim 2015; 12:52:16 >
  • Valla arkadaşlar her aracın kendine göre avantajı var, zaten kafa karışıklığı ve danışma isteği bu sebepten ötürü. Bu konuda kesin bir şey söylemek, şu kesinlikle her yönüyle daha iyi demek mümkün değil.
  • Outback
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Madem 2. El alinacak bence 5.20i yerine 5.20d bakilmali hem 17 yasindaki cocuk ehliyet aldiginda aracla gezmek isteyecek senede 10 bin 15 e cikacak . Ekonomi , performans , rahatlik .

18 yaşındaki çocuğa 5.20d anahtarı vermek pek mantıklı bir iş değil hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: groll

Herkes Subaru-Volvo önerir ama ellerine para geçse Mercedes-Bmw alırlar.Hele hele en az 175 bin verip tenekemsi bir kaporta tipi ve basit-boş duran kabini bana kimse aldıramaz istediğ kadar teknolojik olsun.Ben olsam Mercedes alırdım.

İşte dediğinizi GÖRMEMİŞ diye adlandırdığımız insancıklar yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: berk evliya

quote:

Madem 2. El alinacak bence 5.20i yerine 5.20d bakilmali hem 17 yasindaki cocuk ehliyet aldiginda aracla gezmek isteyecek senede 10 bin 15 e cikacak . Ekonomi , performans , rahatlik .

Aksine bence babasi ona arabayi gostermeli yoksa buyuk bir hedef olarak gelecek firsat kollayabilir arabayi kacirsam da sursem diye

Tabi her 18 yasinda cocuk ayni degildir benimki bir varsayimdi kendileri bilirler . Yine de 18 yasinda birinin ara sira araba isteyecegini dusunuyorum

• maddi durum iyiyse bmw-mercedes binmeye değer,yoksa honda crv de güzel seçenek
  • gördüm ki bur da tavsiye verenler kafadan sallıyorlar.konuyu bile okuduklarından şüpheliyim.5 kişilk aileye s60 tavsiye etmek ne demek.
    *burdaki tavsiyelere çok da kulak asmayın.sadece araç sahiplerinin veya kullanmış olanların fikirlerini dikkate alın.deneyin kendiniz görün kararınızı verin.şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berk evliya

quote:

Aksine bence babasi ona arabayi gostermeli yoksa buyuk bir hedef olarak gelecek firsat kollayabilir arabayi kacirsam da sursem diye

Tabi her 18 yasinda cocuk ayni degildir benimki bir varsayimdi kendileri bilirler . Yine de 18 yasinda birinin ara sira araba isteyecegini dusunuyorum

Kendimi 18 yasinda bir gencin yerine koydum da ehliyeti alir almaz 5.20d ile trafige cikmam icin babamin kasko sirketinin falan olmasi gerekirdi heralde

• S60 ın bagajı küçük gelebilir Volvo bakacaksanız V60 veya S80 bakın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.