Şimdi Ara

SUBARU FORESTER Dizel Otomatik FİYATLARI ve DİĞERLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
4.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    rexton'u unutmuşum. iyi hatırlattınız.

ama şöyle düşününce rexton mu forester mı diye ? Zor bir tercih olurdu..

Not:ama forester'ı seçerdim galiba..
  • Subaru'nun sağlamlığına, motoruna ve çekiş sisteminin mükemmeliğine lafım yok.

Ancak İstinye'deki Citröen/Subaru'da her gidişimde biniyorum.. Aracın içi hakkaten 140binlik durmuyor.. Gerçekten 4x4 özelliği aramayanlar yanından bile geçmez bu aracın.
  • Bence her ne kadar marka olarak bu segmentte tutulmasa da Fiat Freemont 2012-2013 model 100.000-110000 civarı mantıklı görünüyor. Araç Dodge Jorney'in aynısı, şekil olarak çok hoş, 7 kişilik geniş aile aracı. Ancak benim takıldığım nokta bu tarz 100.000 TL verilip alınacak aracın iç döşemesi bej rengi olmalı, ancak Freemont'da ne yazıkki bej renk döşeme neredeyse hiç yok. Diğer alternatif ise 90.000-100.000 civarında alınabilen 2013 model Outlander. Benzinli olması dezavantaj gibi görünse de şahsen ben ona LPG taktırırım. Ancak araç piyasada hiç yok gibi. Erzurum'da Mitsubishi bayisi olmasına rağmen hiç yok mesela. Dün Erzurum-Kars yolunda bir tane gördüm, şaşırdım epey. Subaru ise Türkiye'de hak ettiği değeri bulamayanlardan. Honda CR-V ise benim için tartışılmaz bir araç. Bendeki araç her ne kadar hantal olsa da sağladığı konfor, verdiği güven ve hiç arıza vermemesiyle benim için vazgeçilmez oldu. Tabi herkesin zevki farklı.

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    dediğinize katılıyorum ama o cicili bicili araçları alman'lar yapıyor.

XV'nin fiyatı görece daha uygun bayi'de içinde vakit geçirip sağını solunu kurcaladım. Sanki fiyat / performans arabası gibi duruyordu..

Ek olarak, on yıl sonra heryerinden arıza vermiş, mahfolmuş bir iç kaplamaya ve derilere sahip bir alman makinesine (yada başka marka) sahip olmaktansa uzun ömürlü bir şeyi tercih etmek isterim..

Jip gibi bir şey almak istesem ilk tercihim, volvo ikinci tercihim subaru, üçüncü tercihim herhangi bir alman olabilirdi diye düşünüyorum..
  • egeliyim45 E kullanıcısına yanıt
    freemont tanıtıldığında incelemesini açıp fiyatlarını da yazmıştım. Şu an o kadar çok zam yemiş durumda ki sıfır fiyatı mantıksız geliyor..
    İkinci elde gerçek fiyatına kavuşmuş bir freemont iyi olabilir..

Ama Freemont yerine, yine aynı motora sahip ve adam akıllı 9 ileri otomatik şanzımanı olan " Jeep Cherokee " almak en güzeli gibi..

Yakın zamanda bir yakınımı freemont'dan vazgeçirip başka araca yönlendirdim.

Ama yine güzel bir tercih yaptığını sanmadığım bir araç olan manuel honda cr-v aldı..

Yani, son tahlilde zevkler devreye girdi..

Mitsubishi'nin outlander'ını Ankara'da yaşıyor olmama rağmen bir kere görebildim ve gördüğümde de baya bi bakmıştım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 5 Mart 2015; 1:26:56 >

• Kismetse yakında kayinpedere alıyoruz. Kapora verildi. Harika bir araç bu fiyata.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Outlander daha mantıklı bence.

Mitsu'ya güveniyorum

İnceledinizmi bilmiyorum ama ben o araç hakkında olumlu düşünmüyorum, Fiyatı benzinli olmasına rağmen bundan daha yüksek, aşırı yakıt tüketimine sahip, şehir dışında ortalama tüketime bile yaklaşamıyor (ş. dışı 5.9, ortalaması 6.7) yaktığının hakkını hiç bir şekilde veremiyor (CVT sağolsun), kalkışta küçük hacimli turbo dizel araçlar tarafından geride kalabilmesi muhtemel bir araç, hızlanma verisi kötü, arka kapı içlerinde çok ucuz plastikler kullanılmış bildiğiniz sandero ayarında, elektrikli bagaj kapağı tutukluk yapıyor, elektrikli açılması için dokunup bırakmanız lazım onu da her zaman açmıyor, normal tutup çekerseniz, elektrik fonksiyonu devreye girmiyor, kapanırken de ne zaman kapanacak acaba diye düşünmeniz gerekiyor bence hiç alınası olan bir araç değil.

Tüm bunları aracı incelemiş, içinde bulunmuş ve bir şehirdışı yolculuk yapmış biri olarak söylüyorum.

Forester'ın fiyatı da gayet yerinde olmuş, ama ne kadar satacağını göreceğiz.

• Hamdi0555 H kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğinize katılıyorum, dizel manuel bomboş 4x2 Honda CR-V'ye 100.000 TL vermek çok mantıksız. Donanım olarak executive versiyonu dizel modellerde sunulmadı. Ayrıca SUV bir araca biniyorsanız araç kesinlikle 4x4 olmalı Bu akşam tam iş çıkış saatlerinde Erzurum'da iki saat aralıksız tipi şeklinde kar yağdı, bayır olan yerlerde bir sürü araç kaldı. İşte orada 4x4'ün hazzını yaşıyorum resmen. Bakalım yazın bendekini yenilemeyi düşünüyorum, 110.000 TL'ye ulaşabilsem kesinlikle düşünmeden alacağım araç aşağıdaki olur. Hele ki o siyah jantlar öyle bir hava katmış ki bakmaya doyamıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-2013-crv-otomatik-vites__cam-tavanli-yeni-kasa-aksesuarli-203421676/detay

• Dizel fiyatı uçuk olmuş.İlla da dizel olacak diyorsanız ssangyong rexton alınabilir.

• egeliyim45 E kullanıcısına yanıt
    oo. sizin baktığınız güzel seçenek olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

devlet sağlam kazanıyor 2.000 cc üzerinden ama şu fiyatları vergi ile oranlayınca bazı araçların 1.600 cc olmasına rağmen fiyatları daha sağlam yağladıklarını görüp çıldırıyorum.

Qq xtrail crv en yaglilari bunlar özel yag kullaniyor.

Hele yeni xtrail diye sattiklari qq+2 de meydan boş dayamişlar 1.6 dizel otomatik olunca Avrupadan 15 bin daha pahali turkiyede araba.vergisi vs hesapladim mail atti. adamlara neden bu fark var diye cevap veremediler.otomatigi cvt zaten eşek olusu gibi gitmiyor araba.dci 160 ve edc şart o arabaya.

• Forester bir hastalik galiba. Arkadasimda var sirasiyla 2003-2005-2008 simdide 2011 comfort modeli var. Adam resmen forester asigi. Bende kullandim cok kez gercekten cok begeniyorum.umarim bizede nasip olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: darking_FB

Forester bir hastalik galiba. Arkadasimda var sirasiyla 2003-2005-2008 simdide 2011 comfort modeli var. Adam resmen forester asigi. Bende kullandim cok kez gercekten cok begeniyorum.umarim bizede nasip olur.

Bende forester vardı sattım c-max aldım, 6 ay dayanabildim sattım aracı. Şimdi tekrar forester arıyorum.Kesinlikle insanda farklı etki bırakan bir araç.

• 2015 modellerinde yeni multimedya sistemide kullanılmış,bütün donanımlarda standart olarak sunuluyor.
     SUBARU FORESTER Dizel Otomatik FİYATLARI ve DİĞERLERİ SUBARU FORESTER Dizel Otomatik FİYATLARI ve DİĞERLERİ

https://www.youtube.com/watch?v=j6pdnVX9_dQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenktun34 -- 5 Mart 2015; 16:33:15 >

• Sevgili forumdaşlar öncelikle selamlar. Yıllardır forumu takip ediyorum sadece okuyucu olarak. Nasip bugüne imiş bu ilk mesajım olacak foruma. Kendim 2008 model manuel 1.4 d4d auris kullanmaktayım. 2015 model 0 km. olarak amcama bahsi geçen arabadan aldık şu anda iş yerimizde ve eğer becerebilirsem fotoğrafları siteye yüklemeyi düşünüyorum. Araba hakkında ilk izlenimim verilen paranın karşılığını fazlası ile hakettiği yönünde.
  • merhaba arkadaşlar,

bende karar vermeden önce çeşitli araçları inceledim. forester o zaman bu listede değildi maalesef :(
    anlatayım izlenimlerimi:

crv : içi geniş değildi, cam tavan opsiyonu yoktu. onun dışında çekişi vs beğendim.

captiva : fiyatı en uygun araçtı, tr'den çekileceği duyulunca bakmadım bile.

freemont : gereksiz büyük ve hantaldı. 2 ton ağırlığı, ve şehir içi 10lt kabül edilebilir değildi.

qashqai : 1.6dci motorla uçuyordu, aslında onu tercih edecektim.

sonra temmuz'da x-trail'e bakmaya gittim
    1.6 dizel motoru biliyordum, test sürüşüne çıktım
    resmen tren gibi hızlanıyordu. otomatiğini beğenmedim ve 110bin'e m/t design pack aldım.
    içi çok ferah, açılabilir cam tavanı, elektrikli bagaj kapağı, uzun yolda 5lt , şehir içinde 7lt yakıtıyla pişman etmedi.
    yıl başında kapı komşum rav4'e 1300 lira vergi öderken ben 472,5 tl ödedim.

toplamam gerekirse ayda 900tane satan qq'la aynı tipi aynı parçaları paylaşan
    ama üstüne 20bin tl fazla vererek çok şey aldığınız bir arabayı tercih ettim.

forester alır mıydım?
    walla ne diyim çok beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenersonmez -- 5 Mart 2015; 20:36:53 >

• yenersonmez kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahony16 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Yeni konu açıp fotoğraf , video vs yükleyebilirseniz çok güzel olur. Forum faydalanır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatı rakiplerine göre iyi görünüyor
  • Selam arkadaşlar,

bugün kaporasını yatırdım ve siyah forester dizel sport paket için anlaştım.

araç gümrükteymiş haftaya gelecek inşallah.

normalde hiç ama hiç sevmediğim 2 şey olan suv ve dizel i bünyesinde bulunduran bir araç almak zorunda kaldım. dizelin nedeni zaten malum kazıklı voyvoda tarzı vergiler; suv un nedeni ise ellerinizden öper 3 aylık oğlum, araba puset, vs.vs derken sedan araç biraz zorlayacaktı, bu seferlik böyle olsun dedik ve dizel suv yaptık.

aracı alırken karar vermeme etkili olan faktörlerin başında aracın 4x4 olması oldu. madem suv alıyoruz 4x4 olması lazım, 4x4 olmadıktan sonra bu eziyeti (bana göre) çkmenin çok da alemi yok. ayrıca internette ve sahibinden.com dan bulduğum subaru sahipleri ile yaptığım görüşmelerde çok etkili oldu. hele hele biri vardı ki 1996 dan beri sadece subaru kullanıyorum başka da birşey almam dedi:))

araç bana göre f/p olarak çok çok iyi. 2000 motor dizel otomatik ve dolu bir araç, ayrıca belirttiğim gibi 4x4, hemde sınıfında açık ara önde bir 4x4

bence tek eksiği, hatta ayıbı, araçta navigasyon olmaması. aslında var ama subarunun türkiye haritası için para yatırmayı istememesinden dolayı bütün avrupa için kullanabiliyorsunuz ama türkiye yok. yine klasik bir japon pazarlama dehası!!!artık bakıcaz bir çaresine, bakamazsakda sorun değil, iphone ne güne duruyor:))

velhasıl kelam aracı aldık, ileriki günlerde doğru mu yanlış mı yaptığımızı anlayacağız.

ayrıca acil ihtiyacı olmayanlar için honda crv nin temmuz ayı gibi gelecek 1.6 nlt dizel 160 hp otomatii de güzel bir araç olacağa benziyor. üstelik sahte suvlar gibi 2 çeker değil, 4 çeker olacak.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.