Şimdi Ara

SUBARU FORESTER Dizel Otomatik FİYATLARI ve DİĞERLERİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
4.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Araç eşdeğerlerine göre ucuz, konunun en başını okuyun. Orada tüm eşdeğerlerinin fiyatları yazıyor.

Bir de rakibi Kuga Muga değildir. Kuga akülü çocuk arabası gibi kalır bunların yanında. Nissan X-Trail, Fiat Freemont, Hyundai Santa-Fe, Mitsubishi Outlander ve Mazda Cx-5 rakibidir. 4x4 sistemiyle bu araçların tümünden daha iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim Komşuda var denedim çok hoş araç

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Kismetse yakında kayinpedere alıyoruz. Kapora verildi. Harika bir araç bu fiyata.

Abi nasıl araba kullanma şansın oldumu ?

Kullandim bi 100 km kadar. Çekiş ve yol tutus cok hosuma gitti. Yavas hizlarda motor sesi siziyor kabine. Birde klasik japon hastaligi olan donanim eksikligi var. Mesala aynalar manuel karartmali.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Kismetse yakında kayinpedere alıyoruz. Kapora verildi. Harika bir araç bu fiyata.

Abi nasıl araba kullanma şansın oldumu ?

Kullandim bi 100 km kadar. Çekiş ve yol tutus cok hosuma gitti. Yavas hizlarda motor sesi siziyor kabine. Birde klasik japon hastaligi olan donanim eksikligi var. Mesala aynalar manuel karartmali.

En full paketde hersey var bi xenon far yok deli oldum ya

Bana en son 140.000 dediler sonra 2000 lira zam geldi
    Seneye alinir binilir abi 100.000 falan rahat alinir sabirla bekliycez artik

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Xenon far var ama mercekli degil yuva.

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Cihan milletle dalga mı geçiyorsun ?
    Kendin vag grubu araba alıp zarar etmeden yada kar ederek , " dsg elinde patlamadan " satıyorsun da 140 binliralık subaruyu seneye 100 bine alırız falan diyorsun..

İnternette araştırma yapıp xv 'nin ilk çıktığı fiyatlar ile şimdiki fiyatlarını araştırma fırsatın var.

Neyse, ben konuyu insanlar fiyatları rahatlıkla karşılıklı görmeleri ve fikir alışverişi yapalım diye açtım.

Lütfen konu amacından sapmasın.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 22 Nisan 2015; 1:33:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

Cihan milletle dalga mı geçiyorsun ?
    Kendin vag grubu araba alıp zarar etmeden yada kar ederek , " dsg elinde patlamadan " satıyorsun da 140 binliralık subaruyu seneye 100 bine alırız falan diyorsun..

İnternette araştırma yapıp xv 'nin ilk çıktığı fiyatlar ile şimdiki fiyatlarını araştırma fırsatın var.

Neyse, ben konuyu insanlar fiyatları rahatlıkla karşılıklı görmeleri ve fikir alışverişi yapalım diye açtım.

Lütfen konu amacından sapmasın.

İyi forumlar.

Hocam ikinci eli yok hemde hic yok dogru duzgun servisi bile yok arabaya lafim yok 10 mumara araba
    Ama subaru,mazda,alfa,volvo
    Asla ama asla 0 km alinmaz bu ulkede

Bekleyip gorucez insallah cok satar

• alikum kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Aracınız hayırlı olsun öncelikle, aracı yaklaşık 6 aydır kullanıyorsunuz sanırım. Memnuniyet dereceniz nedir acaba? Yakıt, yol tutuş uzun yol performansı biraz bahseder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarruhiarslan

Selamlar,

Aracınız hayırlı olsun öncelikle, aracı yaklaşık 6 aydır kullanıyorsunuz sanırım. Memnuniyet dereceniz nedir acaba? Yakıt, yol tutuş uzun yol performansı biraz bahseder misiniz?

Teşekkür ederim...

Araçtan son derece memnunum. Yakıt normal sürüş tarzında şehir içi 8.5 cıvarı, şehir dışı hızına bağlı olarak 5-7 arasınyakıyor.

Ben biraz sert kullanıyorum, bende 10-11 yakıyor şehiriçi, ama denemek için 2 depo düzgün kullandım, ikisinde de 8.4 çıktı.

Yol tutuşu konusuna girmeye bile gerek yok. subaru...başka lafa gerek yok

Performans konusunda çok yeterli, sonuçta 2000 motor, hızlanırken 1.6 lar gibi kasmıyor, çok rahat bir şekilde alıyor hızını, ayağının altında gaz sürekli dolu..

İç mekan çok geniş ve rahat. Ses konusuna gelince motor soğukken sesli, hemde diğer dizellere göre daha sesli.ama motor ısınınca gerçekten çok sessizleşiyor, tabi bi benzinliyle kuyaslayamazsın ama piyasadaki dizellerden, gördüğüm ve sürdüğüm kadarıyla, neredeyse hepsinden daha sessizleşiyor. Ama soğukken hakikaten sesli

Bakıma gelirsek, ilk 15000 bakımını yaptırdım, 600tl tuttu...bugün itibariyle katalog fiyatı 160000tl tl olan araç için bence bedava.

Özellikle sormak istediğin başka bir soru varsa yardımcı olurum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.