Şimdi Ara

Subaru forester kullananlar.. (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.721
Cevap
65
Favori
432.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi forumlar, forester araştırmalarına başladım.En küçük bilgim yok bu araçla ilgili.En azından 40 sayfa okuyup sorularımla ve öğrendiklerimle gelirim bir kaç güne kadar
  • cancan_burak kullanıcısına yanıt
    Başka marka araca binemezsiniz kolay kolay kullandıktan sonra.
  • 1200gs kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederim.Yönlendirmelerinize ve önerilerinize açığım. Ne donanım ne de motor seçimi konusunda bilgim var.
  • Özel mesajınıza cevap yazamadım, çünkü özel mesaj gönderme yetkisini kapatmışsınız sanırım. Uzaklaştırma olduğu için geç yazdım kusura bakmayın.
    Ankara'da usta tavsiyesi istemiştiniz, Şaşmaz'da Arıcan Subaru Raci'yi ve Tork Garaj Orhan'ı tavsiye edebilirim. Her ikisi de Subaru üstüne ustalar, ikisinden de memnun kalırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE08F0836 -- 14 Mayıs 2019; 18:52:7 >
  • Hocam ikisi çok ayrı dünyalar ya :) XV vs Forester olsa neyse de Levorg ile Forester'in tatları ayrı...
    Levorg'un olayı şu aslında, güncel bir altyapı ve motora sahip. 2013-2016 Foresterlar klasik 2.0 atmosferik ve güncel olmayan altyapıya sahipken Levorg şu anda Subaru'nun kullandığı en yeni şaseye ve 1.6 turbo beslemeli DIT teknolojili motora sahip. Sanırım onu daha değerli kılan da bu olsa gerek... Aslında aynı şeyi yeni makyajlı XV için de söyleyebiliriz. XV mamul maliyeti açısından Subaru'nun en çok para harcadığı modeldir ve en az para kazandığı modeldir :)
  • Hocam acik konsuyoruz vatandaslarla ama bi kontrol edeyim tekrar.

Tesekkur ederim bu arada, degerlendirecegim duruma gore de tekrar haberlesiriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AE08F0836

Hocam ikisi çok ayrı dünyalar ya :) XV vs Forester olsa neyse de Levorg ile Forester'in tatları ayrı...
    Levorg'un olayı şu aslında, güncel bir altyapı ve motora sahip. 2013-2016 Foresterlar klasik 2.0 atmosferik ve güncel olmayan altyapıya sahipken Levorg şu anda Subaru'nun kullandığı en yeni şaseye ve 1.6 turbo beslemeli DIT teknolojili motora sahip. Sanırım onu daha değerli kılan da bu olsa gerek... Aslında aynı şeyi yeni makyajlı XV için de söyleyebiliriz. XV mamul maliyeti açısından Subaru'nun en çok para harcadığı modeldir ve en az para kazandığı modeldir :)
    2si arasında gidip geliyorum,hala kararsızım.

Levorgun heybeti beni çok etkiliyor ama 2.0 suv dan daha pahalı yada aynı fiyat aralığında olması karar vermemi zorlaştırıyor,hayırlısı artık:)

• Kullanım tarzınıza hangisi uygunsa ona yönelmek lazım.
    Forester için performanstan, Levorg için arazi kabiliyetlerinden vazgeçmek lazım. İkisi de bir noktaya kadar size performans ve arazi kabiliyeti sunar elbette, netice olarak simetrik dört çeker.
    Outback her ikisinin karışımı sayılır, bütçe müsait olsa ona da bakılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE08F0836 -- 16 Mayıs 2019; 8:39:19 >
  • İyi günler arkadaşlar. Kısmetse kalıcı olarak dalaman tarafına gitmeyi umuyorum. O bölgeyi ailecek koy koy gezebileceğimiz ekonomik 4 çeker araç bakoyorum 100 civarı limitim var. 2011 gv5 ve forester 2.0 td var bu fiyatlara yaklaşık 100 150k kmlerde. Sizce hangisi daha makul görünüyor aile için. Dediğim gibi ağır arazi olmayacak. Soğuk hava şartları da yok. Sadece aşırı bozuk yollar mevcut o bölgede çukurları iyi sönümlesin yerden yüksek olsun yeter. Örneğin aşağıdaki ilan için ne söylersiniz?

HATASIZ 2011 FORESTER 2.0 TD 150 BG 129.000 KM DERİ-CAM TAVAN
    İlan No: 699390871
    www.sahibinden.com
    Subaru Forester İkinci El ve Sıfır SUV, MPV, Crossover, 4x4 ve cipler, Sıfır Satılık Arazi Araçları sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-subaru-hatasiz-2011-forester-2.0-td-150-bg-129.000-km-deri-cam-tavan-699390871/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• RotaNeta kullanıcısına yanıt
    GV5'ten kastınız Grand Voyager mi? Eğer öyleyse Forester ile karşılaştırmak anlamsız olur. Grand Voyager mükemmel bir araç ama sadece ABD koşullarında :) 2.8 ltlik motoru, ağırlığı ve boyutları ile son cüzdan bükücü unvanını fazlasıyla hakediyor, olsa da binsek :)

Forester alırken mutlaka bir Subaru ustasına gösterin, yoksa masrafının altından kalkılmaz.
    Piyasadaki eksperler veya herhangi bir usta size Subaru hakkında doğru bilgi veremez, hele ki galeri esnafından alıyorsanız.

Dizel Foresterlar hakkında iyi şeyler duyuyoruz. Yakıt ekonomisi ve güç konusunda tatmin edici seviyedeler, atmosferik kardeşlerinden farklılar yani!
    Bagaj ve iç hacim olarak kesinlikle yeterli gelecektir. Arka koltukları geniştir, tavanı yüksektir, görüş alanı geniş ve ferahtır yani...
  • Grand Vitara 5 kapı hocam:) ilandakinden vazgeçtim anladımki sattığım temizlikte araba bulma şansım çölde kutup ayısı ile karşılaşmam ile aynı.

• RotaNeta kullanıcısına yanıt
    Haa Grand Vitara! :) grand voyager de güzel olurdu ama :)
    Neyse, sabretmek lazım temiz araç denk gelir mutlaka.
    İyi şanslar

• selam arkadaşlar.

2015 forester 2.00 td sport ile 2017 olanı arasında bir fark varmıdır? inceliyorum göremiyorum.
  • metburn M kullanıcısına yanıt
    Aynı jenerasyon kasa, 2017 de "Sport ASP" paketi var onda ek olarak ASP içinde "Kör Nokta Uyarı Sistemi ve Şerit Değiştirme Asistanı" ile "Geri Manevra Trafik Uyarısı" özellikleri var arka köşelerdeki radarlar sayesinde. 2017 de sadece Sport pakette olabilir , bilgim yok. Birde 2017 de sepya bronz rengi geldi, önceki yıllarda yok.
  • 2019 Model 10 orta SUV güvenlik karşılaştırması, denk geldim, paylaşayım. İngilizce
    Drive.com.auyoutube
    Safest SUV You Can Buy In 2019, Medium SUV Mega Comparison Test | Drive.com.au
    https://youtu.be/cs7PSpIMJYk

• 2018 model foresterın navigasyonu için nasıl bir yol izlemeliyim bilen var mı?
  • Doğan Kabak 2020 model Forester E-Boxer'i test etmiş. Yol tutuşu çok başarılı gerçekten.
    Doğan Kabakyoutube
    Sahibini Yüzünden Tanıyan Araba
    https://www.youtube.com/watch?v=EFv4VrZUz-w

• albert_albert A kullanıcısına yanıt
    Bende de o çıt çıt sesleri geliyor yada geliyordu. Geliyordu diyorum çünkü rot ayarını yaptırdıktan sonra oldukça azaldı gibi hissediyorum. Arabanın dengesi çok önemli, dengeyi bozan birşey varsa daha çok çıkartıyor bu sesleri sanki. Rot kolları değişti, rot ayarı yaptım, oldukça sessizleşti araba.

• Merhabalar,6,7 ay sonrasında forester 2.0 d 2017 model(2. El) düşünüyorum (kısmet),test videolarına baktım gayet başarılı buldum ,köşeli arabalara bayılırım,tavsiye eden etmeyen var mı?bakımları kaç km de ,kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: drakula09

Merhabalar,6,7 ay sonrasında forester 2.0 d 2017 model(2. El) düşünüyorum (kısmet),test videolarına baktım gayet başarılı buldum ,köşeli arabalara bayılırım,tavsiye eden etmeyen var mı?bakımları kaç km de ,kolay gelsin
    Üreticinin tavsiye ettiği bakım aralığı 15.000 km'dir. Subaru'da Motul yağları kullanılır.
    Standart sıvı değişimlerinin yanı sıra 60.000 km'de bir CVT şanzıman ve diferansiyel yağlarının değişimleri de vardır. Maliyeti bugünün fiyatları ile ortalama 800-1000 TL arasındadır, atlanmaması gerekir.
    Dizel Foresterlar XV'den sonra en çok satan model sanırım. Yakıt tüketimi, gücü, konforu, donanımı bence tatmin edici. Kabin ve bagaj hacmi çok iyidir, kullanımı çok rahattır, görüş açıları ve manevra kabiliyeti çok iyidir ve yakışıklı bir oğlandır :)
    Şimdiden hayırlı olsun...

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.