Şimdi Ara

Subaru impreza 2007 / Jaguar Xtype 2007

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. 20 yıldır 97 mondeo 2.0 araç sahibiyiz. performansı flan hala ilk günkü gibi ancak artık değiştirmeyi planlıyorum aklımdaki modellerde 2007 subaru impreza sedan, diğeride 2007 jaguar xtype. iki markada türkiyede pek tutulan model değiller fiyat ortalaması 35.000 civarı. herkeste olan bir aracıda almak istemiyorum. genç olarak subaru biraz daha ağır basıyor araç okula gitgel genelde bende ancak babamda kullanacak. sizin bu iki model hakkındaki değerlendirmelerinizi öğrenmek istiyorum ?

• Sen diyorsun ki 10 liram var karpuz mu alayım erik mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 liraya karpuzda erikte alınıyor bu ülkede.
  • İlanınız falan var mı herhangi bir mecrada aracınızı merak ettim.

• enjcoj E kullanıcısına yanıt
    Demek istediğim ikisi farklı şeyler. Senin gibi aveller anlamaz ama git başkasıyla polemiğe gir

• Ben olsam Subaruyu alirdim. Subarular genelde dayaniklidir sorun riski daha azdir. Jaguar icin ayni seyleri soylemek zor. Jaguar sanki bana cok bilinmez gibi geliyor, ayrica Dunyanin hic bir yerinde tutmamis bir araba demek ki bir sikinti var.
    Tamamiyle kisisel yorumdur, Jaguari ne surdum, ne sahip oldum, ne de yeteri kadar arastirdim.
    Ama eski Subarularim oldu su an olsa gene yuksek km Subaru almaktan cekinmem.
  • Senin gibi karakteri düşük bir insanı muhatap alıp polemiğe girecek değilim zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Subaru XV 2020 Model
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende 2011 impreza var, yakın bir arkadaşımda da 2006 model x type 2.5 v6 awd var. Ara ara kullanıyorum.

İkisini de öneririm. Jaguar daha keyifli, konforlu tabii ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.