Şimdi Ara

SUBARU İMPREZA AWD 1.5 (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
18
Favori
218.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    verdiğiniz bilgiler baya aydınlatıcı fakat kafama bir şey takıldı direksiyondan ayarlamalı ses sistemi demişsiniz ben bu arçlarda daha önce öyle bir şey görmedim acaba siz sonradan mı takdırdınız yoksa ben mi yanlış biliyorum.
  • Üstteki fotoğraf benim aracıma ait ve 2008 Impreza 1.5 AWD Elegance fabrika donanımında direksiyondan (soldaki) müzik ünitesi kontrolü ile hız sabitleme sistemi mevcut (sağdaki)
  • Arkadaşlar benim bi sorum olacak 1.5 subaru awd almayı dusunuyorum ama çok fazla iyi bi durumum yok askerden sonra evlilikte olacak bu araba hakkında ozellikle yakıt ve parca hakkında bilgi istiyorum sizden ricam simdiden tşkler ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: smdkrkmz

Arkadaşlar benim bi sorum olacak 1.5 subaru awd almayı dusunuyorum ama çok fazla iyi bi durumum yok askerden sonra evlilikte olacak bu araba hakkında ozellikle yakıt ve parca hakkında bilgi istiyorum sizden ricam simdiden tşkler ederim...

Durumun iyi değilse bulaşma bence yedek parçası ve servisi bol modellere bak clio punto gibi, Subaru mükemmel araba fakat paran yoksa sıkıntı olabilir.
  • Arkadaşım merhaba, Ses kontrol tuşları sonradan takma değil. Orjinal fabrika çıkışı. Çoğu imprezada yok. Bazılarında sadece hız sabitleme var.
    Bu arlar legacy bakıyorum 2009 kasa temiz bulamadım ama baktığım tüm legacylerde de aynı şekilde hem ses hem de hız kontrol tuşları var.

Bu ara da benim araç satılık meraklısı varsa...
    İlan vermedim henüz kayış bakımı var o sırada boya bakımını da yptırıp resimlerini çekip ilan vericem.
    Arac 2010 sedan pasifik mavi renkte. şu anda 105 000 KM de üzerinde Atiker lpg var.Yazlık kışlık lastikleri devar. Aracın bir sıkıntısı yok. triptronik vites.
    Şu an fiyat belirlemedim ama piyasası 30-35 bin arası gider. Acil değil keyfi satılıktır o nedenle fiyat öldürmem. Değeri neyse o.

İyi günler.
  • arkadaşlar herkese merhaba, şu aracı düşünüyorum ama görüşlerinizi öğrenebilir miyim lütfen??

• Merhaba arkadaşlar

Linkteki aracın donanımı (iç-dış, konfor, aktif-pasif güvenlik) nasıl acaba? Subaruların donanımını çözemedim de halen :) Donanım listesini bulabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lubnatsimehc

Merhaba arkadaşlar

Linkteki aracın donanımı (iç-dış, konfor, aktif-pasif güvenlik) nasıl acaba? Subaruların donanımını çözemedim de halen :) Donanım listesini bulabilir miyim?

bu en boşu. sis farı, direksiyon tuşları vs, donanımlar yok. elegance modeline bakın derim.

• ilteris_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Tabi ki elegance olursa çok daha iyi olur. Bi kaç yıl önceden uzamış bir alacağımız var. Onu alabilirsem düşünüyorum ama temiz araba kalmamış. Fiyatlar zaten uçuk. Bu araba o açıdan iyi görünüyor. Açıkçası sis farı ve direksiyon üstündeki tuşlar çok sorun değil benim açımdan onlar biraz daha çözülebilir problemler. Daha çok standart olan özelliklerin listesini arıyorum.
    Subaru alternatif değil bu arada benim için tek tercih :). Keşke halen Türkiye'de satılıyor olsa. Yeni sedanları beğendim, tabi sıfır alamam da.
    Böyle bir şey alırsam yazlık lastik için 16" jant, sis farı, teyp yerine multimedya ekranı ve arka camlara orta dereceli film düşünüyorum. Çok oynanmış arabaları sevmiyorum, orijinallikten yanayım. O doğrultuda ufak dokunuşlar var aklımda.

• quote:

Orijinalden alıntı: lubnatsimehc

Teşekkür ederim. Tabi ki elegance olursa çok daha iyi olur. Bi kaç yıl önceden uzamış bir alacağımız var. Onu alabilirsem düşünüyorum ama temiz araba kalmamış. Fiyatlar zaten uçuk. Bu araba o açıdan iyi görünüyor. Açıkçası sis farı ve direksiyon üstündeki tuşlar çok sorun değil benim açımdan onlar biraz daha çözülebilir problemler. Daha çok standart olan özelliklerin listesini arıyorum.
    Subaru alternatif değil bu arada benim için tek tercih :). Keşke halen Türkiye'de satılıyor olsa. Yeni sedanları beğendim, tabi sıfır alamam da.
    Böyle bir şey alırsam yazlık lastik için 16" jant, sis farı, teyp yerine multimedya ekranı ve arka camlara orta dereceli film düşünüyorum. Çok oynanmış arabaları sevmiyorum, orijinallikten yanayım. O doğrultuda ufak dokunuşlar var aklımda.

Merhaba ben de 2009 impreza sesan kullanıcısıyım biraz yardımcı olmak istedim,araç bir Subaru'dan beklenmeyecek şekilde hantal ama60 ı geçtikten sonra iyi toparlayıp hızlanıyor elegance kullanıyorum ben koltuk ısıtma sis farı hız sabitleyici gibi özellikleri var ve sürüş zevki açısından kesinlikle memnun ediyor ama beni düşündüren tek şey yakıtı şehiriçi kmde 51-52 kuruş yakıyor ve lpg araştırmaya başladım

• Subaru'nun dünyada ölmeyen efsanesi Impreza'nın geleceğinden haber veren Viziv Performance tanıtıldı. Detaylı bilgileri buradan öğrenebilirsiniz:https://paratic.com/subaru-impreza-viziv-performance-konsept/

SUBARU İMPREZA AWD 1.5

SUBARU İMPREZA AWD 1.5

SUBARU İMPREZA AWD 1.5

• Acardmr kullanıcısına yanıt
    İmprezanın zaten yeni kasası çıktı, avrupada satışı başlıyor.

Viziv imprezadan farklı bir konsept.
  • yildiz kullanıcısına yanıt
    gadniar G kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, Subaru Impreza 2009 modeli 2018 koşulları için tavsiye eder misiniz? Maksimum 40 bine kadar araç düşünüyoruz, fakat piyasada bu paraya artık çer çöp geliyor resmen, bu araç dikkatimi çekti sormak istedim.
  • o fiyatlara alınabilecek en iyi c segment hb araç diyebilirim. şuan o fiyatlara araç alacak olsam yine alırdım.
  • 2007 1.5r impreza kullanmış biri olarak

benzinde kullandım aracı ,

günlük şehir içi ,2000-2500 devirden yukarı çıkarmazsanız fabrika verileri ve daha da az yakarsınız

ancak yüksek devirlerde malum yakıt içiyo tabi 120km sonrasıda.

200km orhangazi otobanda yaptım denemelik çok iyiydi araçta titreme azdı fiyatını baz alarak on numara diyebilirim 4wd olmasıda

cabası

ıslak zemin, kar performansıda çok iyi.

araç 35bin TL fiyat bandında

Genelde 1.5r kullanıp sonradan 2.0r yada 2.0, 2.5 turbolu wrx sti alıyolar ,
  • Arkadaşlar bende foruma yeni katıldım impreza 1.5 otomatik vites bakıyorum hatchback lpgli 35000-36000 lira çıkartabiliyorum o da maksimum.arıyorum ama henüz bulamadım:)bu rakamlara varmıdır Onuda pek bilmiyorum.satan olursa veya satan bi tanıdığı olan varsa yazarsa sevinirim çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zzgx

quote:

Orijinalden alıntı: ProfesorKardesler

Arkadaşlar merhabalar,
    1.8 Honda Civic HB İ-Shift şanzuman aracımı sattıktan sonra araç arıyorum. Forumlardan, oto test dergilerinden ve kulaktan kulağada olsa Subaruyu araştırdım ancak ilk ağızdan alacağım bilgilerin daha yararlı oldugunu düşündüm.Aklımda 1.5 AWD Otomatik şanzuman İmpreza HB var. Araç hakkında tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.

ben uzun araştırmalar sonucu aldım dersem yalan olur, güvenli sedan otomatik vites ve en fazla 30-35 bin tl'ye alabileceğim yegane araba olduğu için tercih ettim. Henüz kullanmadım aracı. 74 binde değişensiz ( 200-300 tl lik bir kaç hasar kaydı var ) bir sedefli beyaz sedan buldum ve aldım.
    aracın HB si'ni düşünüyorsanız, ben bagaj hacminden dolayı istemedim, sahibinden.com'da çok güzel bir araç var.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-subaru-impreza-sifir-gibi-178402497/detay/
    fiyatı fazla belki ama 21000 km de ve satan adam bir okulun müdür yardımcısı.. Kamu görevlisinden araç almak önemlidir, km düşürmeydi, hasar saklamaydı uğraşmaz çoğu, yeri belli adresi belli, şerefi gider 3 kuruş için.. rezil olur..
    ama ben 34 bin teklif ettiğimde bile evet demedi.. zaten hb olduğundan çok ısrarcı olmadım.. bence bu araç elegance, yanlış yerde vermiş ilanı.
    araç hakkında geriye dönük aradığınız tüm soruların yanıtlarını bulabilirsiniz..

Alıntıları Göster
    Şuan kamu görevlilerinin büyük çoğunluğu araba alsatçısı kimseye güvenemezsin

• Merhaba Arkadaşlar. Ben de 2008 model otomatik vites impreza 1.5 awd ( LPG yeni takılmış ) aldım .

15 gündür küçük sınıf ( micra, corsa, polo ) otomatik araç baktım . Maalesef araç fiyatları çok uçmuş.

Sonra impreza lara bakmaya başladım . Formda (YILDIZ, asdzxcas3507 , İmpreZaa xd, commandx ) nikli arkadaşlar çok yardımcı oldu. Çok sağolsun.
    İyi ki de almışım . İki gündür kullanıyorum, çok memnunum. Keyifli bir araç. Belki biraz yavaş ama piyasada baktığım çoğu otomatik küçük arabalardan çok farkı yok. Bazılarından güçlü bile. Bence çekişi yeterli . Aslında araçtan ne beklediğimize bağlı, performans kısmı.

4x4 olmasıda yolda giderken gayet güvende hisettiriyor.

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetera -- 3 Aralık 2019; 16:26:27 >
  • cetera kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, kazasız dertsiz kullanın kaç binde kaça aldınız acaba. Otomatik bir araca geçiş yapmak istiyorum ama her modele alma diyen birileri var mutlaka neyi alacağına karar veremiyor insan hele ki ikinci el olunca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

Hayırlı olsun, kazasız dertsiz kullanın kaç binde kaça aldınız acaba. Otomatik bir araca geçiş yapmak istiyorum ama her modele alma diyen birileri var mutlaka neyi alacağına karar veremiyor insan hele ki ikinci el olunca.
    Teşekkürler arkadaş. 176 bin km de araç. 45 bine aldım. Araç çok temiz kullanılmıştı. Bütün bakımları yakın zamanda yapılmıştı.
    Bence her aracın bir alıcısı var. Uygun fiyata aldığınız aracı da, satmak istediğiniz zaman uygun fiyata satarsınız . Umarım uygun arabayı sizde bulursunuz.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.